37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #36870 meglett az első stage, assist, 40 kill, meg a "legyél az első három helyezett egyike", ezek a taskok jöttek össze a leggyorsabban. -
Kissssss0 #36869 annyira tipikus...
-
#36868 Annyira szétterjesztetted, hogy Gajadzsinig is eljutott, mert jelenleg nincsenek szerverek sem. :D -
Kissssss0 #36867 úgy néz ki ez a balszerencse ami rajtam van(event előtt gép behal) most már másokra is átterjedt :/ rip. -
LazyPaul #36866 Kellett volna az M60 AMBT, csak sajnos a múlt héten behalt az alaplap a gépemben, másikat meg alig találni. A fene enné meg.
-
#36865 Nézegettem, de ezt most lehet kihagyom. Most nincs kedvem itt frusztrálni magam, már csak azért sem, mert a többi programom miatt elég necces lenne megcsinálni.
Inkább tartogatom magam az augusztusi akcióra. -
Kissssss0 #36864 mindjárt kezdődik a wwm, ki az akinek kell az m60 ambt és belevág a grindbe? -
#36863 Azért illegális mert a Gajin az adás-vétel összegét is magának akarja. Máshol se örülnek ennek, illetve a használt játék eladása sem tetszik sok kiadónak. Minden egyes ilyennel egy potenciális vásárlót vesztenek. -
LazyPaul #36862 Az account vásárlásnak csak akkor látom valamennyi értelmét ha valaki elég messzire jutott a játékban és valamiért bannolja a gazsi, viszont az illető nem akarja a nulláról újrakezdeni a WT-t.
Amúgy az accountal való kereskedés nem véletlenül ILLEGÁLIS, de nem hiszem hogy sok embert megbüntetnek érte. -
Kissssss0 #36861 látom vannak akik 2000+ dollárt is elkérnek olyan account-ért amibe kevesebb mint fele annyi időt öltek bele mint amit én összehoztam 5 év alatt, olyanokat irkálnak hogy "20 unobtainable event vehicules" meg "26 buyed premiums vehicules"... lol :DD
szerintem ezeknek az eladó account-oknak a nagy része semmit nem ér. -
#36860 Jézusom. Az is hülye aki egy forintot is kiad más accountjáért, ezzel kábé meg is öli a játékélményt. -
#36859 Nem is kicsi. -
Kissssss0 #36858 Vehicles of World War: IL-2(M-82) and M60 AMBT -
Kissssss0 #36857 tényleg van ennek egyáltalán piaca? :D -
xmanhun #36856 war thunder account eladó!! 5-évnyi játék után! 4-nemzet Amcsi,Német,Orosz,Britt,a tankos rész. tier 7 ig kihúzva!premium takok stb... 5-milió lion!!akit érdekel írjon a [email protected] ra! -
#36855 Jó a chat is közben: "Who was it this time?" :D -
unusual79 #36854 Nem feltétlenül. Nekem pl / tudom mákos vagyok / 30-60perc alatt az első stream-nél meglett a füst,és a logó. Bár a logó már évek óta meg van. -
Kissssss0 #36853 :DDD top tier kész van gyerekek :DDD
-
Kissssss0 #36852 tudom, már be van töltve az EsPoRtReAdY twitch oldaluk... fogadni mernék hogy a háromszínű füst lesz a legnehezebb megszerezni. -
unusual79 #36851 Van akinek még annyi se. :( Random nagyon. Ne szomorkodj mától 6.ik-áig megint van rá esélyed neked " IS " ! ;) -
#36850 "Te kibaszott buzi" -
Kissssss0 #36849 5-ből meglett 4 drop a twitch eventből, az első négy már az első napon megvolt, aztán ment több mint két napon keresztül a twitch stream fölöslegesen mert a rendszer nem volt hajlandó megadni az utolsó drop-ot ami természetesen a tank lett volna.
sikerült ezeknek a tetveknek egy szimpla eventet pokollá tenniük, ami még ráadásul nem is garantálja az összes nyeremény megszerzését. -
Szemike84 #36848 Érti valaki, hogy mit mond ez a player? -
#36847 Remélem gajadzsinék nem adják hozzá egyiket sem, mert akkor lehet br-t növelni és ha felkerül 10.0 köré, sokkal könnyebben bedarálják a modern gépek. -
Kissssss0 #36846 állítólag volt hozzá apds és heatfs lőszer is az ágyúhoz. -
#36845 -
Kissssss0 #36844 :DDD
-
Szemike84 #36843 Ez fain! a magyar playerek nem mehettek be a csatába -.-" -
jocking #36842 Nem tudom, valaki találkozott-e már ezzel a buggal, de nálam pár napja ez van, és teljesen tanácstalan vagyok a megoldást illetően.
A következő történik (Arcade Ground Forces):
- Belépek a nap első csatájába, minden fain.
- Belépek a következő csatába, és akkor észreveszem, hogy a crew replenishment gomb hiányzik az alsó gombsorról (ahol ammo-t is lehet pl. váltani). Ha újra akarom tölteni a legénységet, a gomb hiányában hiába nyomkodom a hozzárendelt billentyűt, nem történik semmi, mint ha már elhasználtam volna az újratöltést. Viszont ha annyira szétlőnek, hogy csak 1 legénységi tag marad életben, akkor automatikusan "ellövi" a crew replenishment-et. Ez azért gond, mert így elesek olyan lehetőségektől, mint pl. visszakapni a töltőt és a normális tűzgyorsaságot, ráadásul ha automatikusan lövi el amikor már csak egyvalaki él, akkor egyébként is a tűzvonalban vagyok és csak elodázza a halálomat, semmi értelme.
- Azt is észrevettem, hogy ha csak olyan tankokat viszek be a csatába, amelyikeken mindegyiken van crew replenishment, akkor a legelső bevitten néha van gomb, de gyakrabban nincs. A következőn mindig van és az utánakövetkezőkön is. Ha egy másikkal lépek be elsőnek, azon is vagy van gomb, de gyakrabban nincs, viszont ha azzal lépek be következőnek, amivel egyébként kezdeni szoktam, azon általában már ott a gomb.
Egyszerűen tök random az egész és fingom sincs mi okozhatja. A fájlokat leellenőriztettem, semmi. A billentyűkiosztást reseteltem, szintén semmi. :( Játék újraindítás után az első csata általában jó, aztán utána szar az egész. :(
-
LazyPaul #36841 Az tény hogy Kurszk nem a könnyebb pályák közé tartozik, de aki már valamennyire tud játszani annak nem okoz különösebb nehézséget eredményes csatákat menni rajta. A sok sírós csíra meg inkább tanuljon meg játszani, vagy hagyja a fenébe az egészet. Egyébként sokan még azt sem tudják hogy bizonyos lőszerekkel simán át lehet lőni a faházakon.
-
#36840 Kurszk is kezd ebből kilépni. A falucska egy kisebb ipari résszel fog kiegészülni a lankásabb oldalon. A sok gyökér miatt, akik nem tudnak helyezkedni és célozni. Sokszor megy a sírás Kurszk miatt. -
Kissssss0 #36839 nem mondom hogy használhatatlan de a legtöbb pálya a méretükből kifolyólag ritkán ad lehetőséget arra hogy használjuk is, akkor már inkább megjegyzem a távolságokat az adott pályák bizonyos pontjain, mint pl berlin pályán a dombtetőről 700 és 800 méter között lehet is azonnal snipe-olni az ellenfelet ahogy kilép a házak takarásából a túloldalt, ilyen helyzetben távolságmérővel csak értékes másodperceket pocsékol az ember.
ugyanakkor magiont, kurszk, vagy akár az olasz pályán is, már van értelme használni. -
#36838 Egy időben használtam. Ez akkor jó ha már egész jól belőtted magad. Utána sokkal rövidebb idő alatt tudsz ismét pontosan célra tartani mozgások után. Azokat meg akkor jó csinálni, mikor az enemy kezd már jól belőni.
Igaz ez leginkább az 1500 méter és annál nagyobb távolságok esetén érvényesül. -
Szemike84 #36837 Majd ha valakinek lesz egy kis ideje, megpróbálna egy szerver oldali videót elindítani? Nekem crashel tőle a kliens a mai frissítés óta. -
Szemike84 #36836 Így már értem. De szerintem ez így azért "bugos", mert akkor "repesz" hatással kéne animálni ugyan úgy, mint amikor egy bomba robban távolabb melletted és nem a találat, hanem a lökés hullám csap szét. -
#36835 Egen, én is ennek a híve vagyok és a szemre célzást jobban szeretem mint a műszerekkel állítást, nem beszélve arról, h a scope úgyis fel van skálázva, h nagyjából a távolságot lehessen viszonyítani. Finom mozgáshoz meg van DPI csökkentő gombom az egéren. -
Kissssss0 #36834 jól tudod, c gomb az alap beállítás.
sight distance control meg egy rémálom, én beállítottam az egérgörgőre de még így is képes átugorni 200+ métereket, billentyűzetet meg meg se említem, inkább megyek 10+ csatát a tankal egymásután és betanulom a lövedék esést. -
#36833 -Controls-ban common/view control/mouse activation look (Szerintem C alapból, de nem vagyok benne biztos).
-Én nem használom a Sight Distance Control-t, de a beállításokban ott van alatta a multiplier, azt esetleg próbáltad állítani? -
Armisael #36832 Sziasztok, nagyon hosszú idő után mentem pár kört és lenne 2 kérdésem.
- Külső nézetben, ha körbenézek az egérrel a torony is elkezd forogni.... Ezt ki lehet valahogy kerülni (mint WoT jobb egér gomb lenyomása)
- Sight Distance Controlban beállítom egér görgőre a célzó távolság beállításához.. De görgetésnél, nem egy stráfot mozdul el mint a videóban. Hanem a teljes "sávot" át ugorja. PL Tigernél alapból 0-1600-ig van stráfolva, görgetek egyet és 1600-2800 vagy mi a a következő sáv amire ugrik. Valamit rosszul állítok be vagy a Gunerem skill szintjétől függ ez is? -
#36831 Nem a réz hullbreak-elte a Pumádat hanem a robbanás ami nagy nyomással beerőszakolja a rezet a gépbe. Pen v nem pen ebből a szempontból irreleváns, a lényeg az, h a kereked "aktiválta" a lövedéket, a pukkanás meg szétreccsintette a járművet.
Utoljára szerkesztette: mabbak, 2020.05.20. 18:06:45