11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Megamax
    Ami az ugynevezett IP kiadást illeti ma egyenesen "feldughatja magának bárki" elég ha az illeto egy nyilvános internetkávézót használ.
    A másik ha valakinek kedve van beszélgetni a átékrol hát tegye amíg ésszel csinálja engem pl semmi sem tart vissza attol hogy a 200 akárhányadik accountot csináljam ahol akarom a jo kis dinamikus IP vel ellátott publikus hálózaton. Nem szeretem mikor fenyegetoznek az emberek az interneten repkednek a nagy szavak az ilyen meg olyan "bannolásrol" és kit érdekel tolem meg is "fulladhatnak" az adminok ha bannolni akarnak tegyék (ne nézzétek hulyének az embert. Ez pont olyan mint az online átékban csak azért kapsz bant (mindenféle bizonyítték nélkul) mert jobban jáccol, jobbna ismered a játékmechanikát ésatobbi... Ha annyira odavannak a szerzodésukkel akkor jobban tennék hogy ne felejtsék el hogy a játékosoktol kapják a pénzuket , amugy meg amikor fizettek a játékosok a Tank pakkokért elfeletették kozolni veluk hogy heti pár orát lehetnek cska fenn a szerverenn így megértem oket és jogosann vannak felháborodva.
    Elnézést ezt kicsit idegesen írtam. Viszon tkíváncsi vagyok a játékosok véleményére a játékrol foleg az eddig látottak alapjánn.