11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nohab
    #36797
    Adok pár tippet:

    Dömping idő alatt veszünk járművet befektetésre vagy használatra, de nem adunk el. A holdjárót (ha még nem adtad el) tartsd meg legalább október közepéig. Akkor már (szerintem) 70 GJN-t is kapsz érte. Lesz november elején egy akció a prémvásárlásra. Ekkor ismét zuhanni fognak a tankok ára. Ha akkor akarsz venni egy év prémiumot, akkor október közepén add el, ha később, akkor még tovább várjál.

    Novemberben elején lesz akció az aranyból egy év prémiumra. Akkor átváltasz megfelelő mennyiségű GJN aranyra és megveszed. Kb. 55 GJN-ból nekem kijött egy év prém. Szóval aranyból prémium a legjobb, de csak akkor, ha akció van.

    A prémium (véleményem szerint) mindig előrébb való, mint a prém tank. A prémium minden nemzet, minden ágában érvényes, míg a tank/repülő/hajó/stb. CSAK egy nemzet, CSAK egy ág, CSAK -1/+1 RANK, és CSAK egy legénység egyidejű fejlesztésére lehet felhasználni. Nem beszélve arról, hogy a Merkava csak limitált tank és nem prémium, vagyis nincs rá RP vagy SL bónusz. Ha nincs gyűjtői szenvedélyed, akkor semmi esetre sem éri meg aktiválni ezeket a gépeket. Inkább el kell adni legalább egy, fél év pihentetés után. Ha viszont mindenképpen prém járművet akarsz, akkor inkább ajánlom a shopból való vásárlást.

    Én a helyedben most két dolgot tennék: vennék 1-es pumákat befektetésre, amiket lehetőleg jövőre adnék el. Annak egy részét ismét befektetném, a másikat szabadon felhasználnám.

    Vagy:

    Pihentetném a GJN-t és a kövi event potens gépeiből vennék párat, amit befektetésre megtartanék. Vagy ha olyan kétszintes farmolós event jön, mint 2019 őszén, akkor a pénzt felhasználnám a második szint eléréséhez. Megéri.

    Sajnos ez ilyen. Ha meg akarod növelni a tőkéd, akkor nem hónapos távokban kell gondolkodni, hanem évesekben. Olyan mint egy egyszerűbb tőzsde. Egy petákot nem fizettem még a gajinnak, de az első okosan csinált farmolós event után (IS7 - 2018 nyara) 15 hónappal lett meg az első éves prémem. Most meg így néz ki az Inventorym. Itt rászűrtem a járművekre.


    Utoljára szerkesztette: Nohab, 2020.04.21. 10:15:58