11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Szemike84
    #36695
    Igazából a valós és valótlan adatok elég egyértelműek: ha csak a T-34-85 modellt nézem, akkor gaijin szerint létezik belőle 2 modell, a D-5T és a ZIS-S-53. Hát ez fura.... A ZIS-S-53 egy légvédelmi üteg. Ez egy kerekeken guruló, vontatható légvédelmi üteg, amelyet felállításkor a kinyitható talpakkal rögzítettek. A D-5T pedig egy harckocsi löveg.... Mi a közöz a kettőben? Hát az, hogy a ZIS-S-53-at alakították harckocsiba építhető löveggé és így született a D-5T. Itt már bukta.... Megnézném az a T-34-85-öt, amibe bele lehet rakni egy légvédelmi üteget kerekestül, talpastul.... A D-5T lőszer típusait nézve is van némi hiba.... A ballisztikáról és az átütésekről nem is beszélve... Megnézhetjük a tigrist is, az ugyan olyan híres, mint a T-34-85. Oóóóóó!! Hát ott is van némi zűrzavar a lőszertípusokkal, a ballisztikával és az átütésekkel.... Ez 2/2 hibás adattal feltüntetett jármű... És nem kellett hozzá egy csapatnyi ember, hogy kiderítsem, hogy mi micsoda, milyen lőszereket használt, miyen volt a ballisztika, milyen volt az átütés, stb... Ha azt mondjuk, hogy a WT egy realisztikus szimulátor, akkor legyen is az! De ez, amit a gaijin csinál, egy szimulátor köntösbe bújtatott fantasy. WT akkor volt igazából realisztikus tank szimulátor, amikor megjelent. Azaz a kezdet kezdetén. De azóta arra helyeződött a hangsúly, hogy a realisztika helyett az azonos BR-ben lévő járművek kiegyensúlyozottak legyenek a másikhoz képest. Ezzel lett vége a realisztikának. De kár ezen vitatkozni, mindenkinek megvan a saját véleménye, valaki szerint úgy jó, ahogy van, valaki szerint bőven át kéne alakítani és visszatérni a kezdet kezdetéhez (mármint realisztikában).... Pont, téma lezárva! Jó játékot!