11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #36649
    én se szívesen lépkedek ki de ha a játék folyamatosan vietnám pályát tolja az arcomba annak ellenére hogy benne van a map dislike listán... akkor inkább jöjjön a crew lock, én már túl vagyok azon a ponton hogy idegeskedjek hogy nem tudok játszani a kedvenc nemzetemmel.

    ezzel csak szemléltetni akartam hogy menyire könnyen kijátszható a crew lock ha valaki rugalmasan kezeli a helyzetet.

    "viszont az is csak 3(?) 5(?) percig alkalmazható"

    szerintem ez a "játékos helyettesítő" rendszer csak a csata első két percéig él, nagyon ritkán láttam olyan folyamatban lévő csatát ahol már zónát foglaltak volna a belépésemkor, igaz már ez is változóban van a gocart autók megjelenésével.

    "Hogy utáltam az AI tankokat."

    emlékszem a "csúcs" az volt mikor kezdett az embereknek szokásukká válni hogy feltolták az AI pz4 meg sherman tankokat valamilyen magaslatra, amint az AI észlelt egy ellenfelet el is kezdte lőni, ezzel egyben az AI jelzi is hogy merre van az ellenfél, ezután az illetőknek már csak ki kellet lőniük a megjelölt ellenfelet aztán várni a következő célpontra amit szintén elkezd lőni az AI bokron és erdőn át.