11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #36647
    "A crewlock azért kell, meg azért jó, mert ha nincs valami visszatartó erő, akkor a népek kilépkednének ha nem tetszik a map, kapnak egy uptiert, stb és akik meg játszanának, könnyen hátrányba kerülnek."

    sajnos ez a crew lock már több seböl is vérzik, egyrészt büntetésnek szánták ahogy írtad, másrészt régebben így akarták megakadályozni hogy azzal a néhány OP tankkal és repülővel visszaéljenek az emberek mikor még csak 3 nemzet volt bent.

    csak közben a játék sokat változott, több pálya lett és több nemzet is bekerült amik hozták magukkal a saját OP tankjaikat és repülőiket.

    1. ha nem tetszik nekem a pálya pl: vietnám(földre köp) akkor szemrebbenés nélkül lépek ki és játszok másik nemzettel, megkapom a büntetést? meg, van visszatartó ereje? nincs, van 8 másik nemzet amikkel instant tudok játszani.
    (ugyan ez igaz ha egy adott br szinten akarok játszani tankokkal)

    2. játszok az OHK ruszki kv-2 tankkal de kilőttek az első két percben? instant lépek ki és megyek a brit fw4005 tankkal, ebből is kilőnek, nem probléma ugrok át az amcsi T30 tankba, kapom a büntetést? igen, van visszatartó ereje? nincs mert a célomat gond nélkül elérem crew lock-al a hátam mögött.

    3. az emberek kilépkednek az első percbe ilyen olyan okból kifolyólag? már ez se probléma mivel a MM helyettesíti a kilépett játékosokat más emberekkel akik a queue-ban várakoznak, ezért is van az a opció hogy "join in progress battle" ami ha jól emlékszem default be van kapcsolva.

    crew lock is ugyan arra a sorsra jutott mint az AI tank ellenfelek PvP tank csatákban(ha még emlékszik erre valaki), egy ideig hasznosak voltak de idővel értelmüket vesztették és ki is vették őket az AB/RB/SB tank csatákból, jungle és kuban pálya mindig teli volt velük.