Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #3649 Ha szabad megszólalni a témában, ma volt időm, így én is ránéztem a betara. Első benyomás szerintem nem rossz (19k wot csata van mögöttem, nekem azzal sem volt semmi bajom). Van még vele munka bőven, de én végig élveztem az arcade battle ellenére is. Hibák még vannak, köztük pár zavaró is, jó lett volna egy ingame report fül, hogy kényelmesebben lehessen visszajelzéseket küldeni a fejlesztők felé, ez sok játéknál alap, így szerintem több és értékelhetőbb adatot nyernének, de van egy olyan sejtésem, hogy erre nincs szükségük a részünkről, megvan a maguk tesztelő kemény magja, a bugok nagy részével tisztában vannak, azzal is, hogy még min, mit kell finomítani. A tankok mozgása nekem nagyon bejön, itt a wot-el ellenttében sokkal jobban átjön, hogy tankot vezetsz, és úgy mozog ahogy kell (nehezebb manőverezni mint a wot-ban). Fizikát már említették előttem, azon még finomhangolni kell, de alakul. Ha időm engedni fogja, akkor a következő alkalommal ismét ott leszek, kíváncsian várom, hogy ennyi idő alatt mit fognak/tudnak majd javítani. Hasonlóan látom én is, nem biztos, hogy wot-verő lesz (esetleg ha jön a HB akkor több szól ez mellett, de azzal a játékmóddal lesznek problémák amit majd a fejlesztőknek orvosolniuk kell), de a két játék szépen el fog férni egymás mellett, más a célközönség, szépen eloszlanak majd a játékosok a két konkurens között.