11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Szemike84
    Sziasztok! Vicc a köbön: picit tuningoltam a gépemet, vettem egy új alaplapot, új procit, több memóriát, egy új SSD-t és a vadonat új SSD-re 1. bekapcsolás gyanánt húztam egy vadi új Win10-et a vadi új és üres SSD-r, majd gondoltam, megnézem hány FPS-em lesz a játékban, ezért telepítettem (ne feledjük: vadi új SSD, vadi új op.rendszer!!). Login képernyőnél jött az amire nem számítottam: kicsi homokóra a login képernyőn, azon gondolkoztam, hogy mi lehet a felhasználó nevem és a jelszavam, de Gaijin segített.... Anélkül, hogy hozzányúltam volna a klaviatúrához a homokóra leállt és autómatikusan kitöltötte a felhasználó nevem és a jelszavam... -.-" WTH?? xD
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.11.11. 21:10:59