37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szemike84 #36309 Én szokás szerint kihagyom az eventet, ráadásul szüneteltetem majd a játékot az event idejére :) -
Kissssss0 #36308 hajók: pt-811 - rank 2
type-24 refit41 jaguar romboló - rank 3
repülőr: Polikarpov TIS - rank 2
j6k1 6 darab 20mm gépágyúval?- rank 4
tanks: ram 94mm AA tank - rank 3
merkava mk2B late - rank 6
állítólag ezek lesznek a karácsonyi event nyeremények, ki mit fog beszerezni? én rámegyek a repülőkre meg tankokra szokás szerint.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.12.13. 14:58:32 -
BP5 #36307 Szia, azt akartam mondani, ha manuálisan megpróbálod telepíteni az anti cheatet lehet megoldja a problémát. Mert amikor bejött a rendszer nem települt automatikusan, ha más játékhoz fel volt telepítve akkor az esetet nagyrészében nem volt probléma, vagy csak nyomtak egy repair-t. Nem biztos, hogy ez a probléma, de egy próbát megér. -
Szemike84 #36306 Szia! Ha elindul a launcher, akkor nézd meg, hogy a jobb alsó sarokban benne van-e a pipa az EAC-ban. -
BaleniX #36305 Lehet nekem van gond a felfogásommal, de ezt hogy érted? -
BP5 #36304 Szia, biztos telepítve van az EAC, mert automatikusan nem telíti fel a WT, csak berakta a fájlokat. Sok embernek manuálisan kellet telepíteni, vagy javítani. -
LazyPaul #36303 Én a helyedben inkább Win 10-et raknék föl, januárban megszűnteti a Microsoft a Win 7 támogatását, utána előbb-utóbb azzal is gondok lesznek.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.12.12. 13:00:22 -
BaleniX #36302 Sajnos a command beírása után már "hozzáférés megtagadva", újraindítás után a szokásos ablak fogadott. Sajnos úgy néz ki, hogy újra kell raknom a laptopot Win 8.1-ről 7-re, mert mélyebben van a "gond". UEFI-re átrakom, de a BOOT rész szürke, konkrétan nem lehet semmit se átállítani, valószínű még aki telepítette a Win-t anno az szúrt el valamit.
Már az elején tudtam hogy ha bejön ez a EAC akkor csak a gond lesz, tessék. Marad az Árkád -
fighter_hu #36301 7. If you're experiencing the '30007 error', then most probably the Driver Signature Enforcement (DSE) service is disabled in your system, however this servise is necessary for the Easy Anti-Cheat system. DSE is a security mechanism for 64-bit versions of Windows (forcibly checks the program signing certificates for all loadable kernel mode drivers). In order to enable this service, follow the instruction below:
1 Press Start(Windows) button
2 type cmd in the search or Run box, press Enter
3 in the command prompr enter these lines:
bcdedit -set TESTSIGNING OFF , press "Enter"
bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF , press "Enter"
4 Reboot your PC in order to apply the changes.
Innen: https://support.gaijin.net/hc/en-us/articles/360000024738-EasyAntiCheat-troubleshooting -
#36300 B+, és még ezt a szart erőlteti a GAYjin? :D -
BaleniX #36299 Na, hülyét csinálok magamból... Valószínűleg a "Disable driver signature enforcement" lesz a megoldás. Bocsi mindenkitől, vak vagyok -
BaleniX #36298 Lemaradt a kép: KÉP -
BaleniX #36297 1 hete nem találok megoldást erre a hadnemondjam milyen Easy Anti Cheat sz@rságra. Már szórakoztam a vírusírtóval, külön feladatkezelőben indítottam, néztem videókat, de továbbra se tudtam rájönni mi lehet a megoldás mert folyamatosan ezt adja ki, ha RB/SB csatákat akarok menni:
Valakinek van ötlete? -
Szemike84 #36296 B1 is bugos, a hullon lévő ágyú nem irányítható, saját akarata szerint össze-vissza forog és lövöldözik.... -
LazyPaul #36295 Mondjuk a kínai ág túl nagy kihívást nem jelent, mivel a tankok nagy része megtalálható más nemzeteknél is, így pontosan tudom hogy kell őket csatában használni :):)
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.12.06. 21:19:22 -
Kissssss0 #36294 hát igen... azokat a tier 1 francia meg japán tankokat túl kell élni valahogy, már a pen apokalipszis előtt is eléggé szenvedős volt velük a játék, most meg khmm... de ha túlesünk tier 1 szinten utána már tier 2&3 szinten vannak jó tankok, b1 bis, arl-44, sa-50, chi tankok, na-to ha ésszel van használva, stb.
jelenleg a stuart meg pz-2 tankok uralják a low tier csatákat. -
LazyPaul #36293 1-es rangú tankok közt a francia és japán vasak hulladékok, ennél a két nemzetnél már a kezdő járműveknél be is fejeztem a kínlódást. Pedig a francia fán vannak komoly járgányok, de ott egye meg a fene őket nekem nem éri meg a sok szenvedést, idegeskedést, főleg úgy hogy az utóbbi pár hétben jóformán csak semmirevaló csapatokba rak a gazsi (szokásos szopóág).
Hogy valami pozitívat is irjak, a kínai tankok viszont nekem egész jól beválnak.
Shadow_Warrior79 -
Szemike84 #36292 Hát ezek a francia tankok gyalázatosak! Spawnról nem lehet vele kijutni, mert nincs elég motorereje, ahhoz, hogy megmozduljon. Ha véletlenül mégis, akkor random leáll a motorja és 1-2 másodpercig nem lehet beindítani. A lövege annak ellenére, hogy 64mm-ert képes átütni, hát nem! nem képes SEMMIT sem átütni!! Az MM meg egyszerűen gyalázat! van 3db kezdő francia járművenm és az ellenfél mindíg 2.3 vagy magasabb.... -.-" WTF???
-
Szemike84 #36291 Igen! :) Egy teljesen üres, vadi új SSD-re tettem egy Op. rendszert és a vadi új SSD-re a vadi új rendszer alá a gazsi weboldaláról letöltöttem és telepítettem a játékot :D Ezért volt fucsa, hogy honnan tudja autómatikusan a felhasználó nevem és a jelszavam xD -
#36290 Újra letöltötted a játékot, és úgy telepítetted? -
Szemike84 #36289 Sorry, kicsit kóma voltam tegnap este és nem esett le, hogy steam accountra gondolsz xD Háát, nincs steam-em és Microsoft accountom sincs. Én azt tudom betippelni, hogy IP alapján, nameg az az 1 napos "Fájlok elemzése" sztori alapján kinyomozták, hogy melyik korábbi felhasználó vagyok. De ha ez tényleg emiatt volt, akkor elég nagy gáz van gazsi körül. -
#36288 Kb. soha nem iszok alkoholt, így csak egy valami maradt, amire gondolhatok, de nincs köze a játékhoz.
Ha a hozzászólásomra gondolsz, akkor bővebben kifejtem: Steam -ről töltötted le a gémet, és korábban is steam -ről toltad? Hátha el lettek mentve a Steam Felhőbe a beállítások.
Úgy nézem nekem nem mentett oda semmit.... Hmmm.... Esetleg Microsoft Account (felhő)? -
Szemike84 #36287 Mire gondolsz? :) -
#36286 Steam? -
Szemike84 #36285 Sziasztok! Vicc a köbön: picit tuningoltam a gépemet, vettem egy új alaplapot, új procit, több memóriát, egy új SSD-t és a vadonat új SSD-re 1. bekapcsolás gyanánt húztam egy vadi új Win10-et a vadi új és üres SSD-r, majd gondoltam, megnézem hány FPS-em lesz a játékban, ezért telepítettem (ne feledjük: vadi új SSD, vadi új op.rendszer!!). Login képernyőnél jött az amire nem számítottam: kicsi homokóra a login képernyőn, azon gondolkoztam, hogy mi lehet a felhasználó nevem és a jelszavam, de Gaijin segített.... Anélkül, hogy hozzányúltam volna a klaviatúrához a homokóra leállt és autómatikusan kitöltötte a felhasználó nevem és a jelszavam... -.-" WTH?? xD
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.11.11. 21:10:59 -
cnrhs3 #36284 Próbáld meg a JTFA-t. -
Szeret6996 #36283 Srácok, klánt keresek a Squadról gépekhez, valaki tud ajánlani valami jó helyet? -
LazyPaul #36282 Ez pontosan így van ahogy leírtad. Amilyen élvezhető, fasza játék volt ez valamikor, mostanra egy kínlódós, szenvedős, unbalanced sz@r lett.
Nem véletlenül hagyja abba egyre több régi nagy játékos. Én még reménykedem hogy hátha egyszer ismét.... de nem lesz ebből már semmi értelmes....
Aki pénzt akar rákölteni tegye, de attól ez még neki is csak ugyanaz a sz@r marad.
Megpróbáltam már én is abbahagyni, de több év játék után ez nem olyan könnyű, már túl sokat (időt, energiát) raktam bele ahhoz hogy csak úgy befejezzem, inkább kevesebbet játszom vele. Amúgy is az Armored Warfare-ben sokkal több fantáziát látok mint ebben, inkább azt tolom.
Shadow_Warrior79 -
Szemike84 #36281 A War thunder már vagy 2-3 éve egy unbalanced, realisztikáját vesztett elviselhetetlen gyötrelem.... -.-" Azt sem tudják merre vannak arccal előre, mindent arra a mottóra hegyeznek ki, hogy "aggyááá péééézt. Hát így senki sem fog xD Sz*r a játék, realisztikátlan és emellett játszhatatlan... -.-" -
Szeret6996 #36280 Mekkora töketlen egy bagázs az egész..
Azért sírnak sokan hogy nem költenek a játékra, de már nem is fognak :D
(Komolyan ennyire hülyének nézik az embereket, hogy majd drágábban veszik meg azt amit amúgy is féláron akartak?!)
A választhatók között meg rosszak vannak csak.. -
Kissssss0 #36279 állítólag gondokkal "küzdenek" ezért nincsenek a 50dolláros csomagok leárazva néhány kivételtől eltekintve... nemrég kiraktak egy felmérést hogy melyik csomagokat szeretnék az emberek leárazva látni holnaptól.
War Thunder Birthday. Vote for the Sale!
(szerintem meg egyszerűen csak hülyének nézik az embereket szokás szerint) -
Szeret6996 #36278 Nem úgy volt hogy minden shopban lévő csomag feláras lesz?
Erre beraktak 150 euros csomagokat...eszem megáll... -
Kissssss0 #36277 szent szar...
https://www.dailymotion.com/video/x4avrof
"Turkish AH-1W SUPER COBRA Attack Helicopter Shot Down By Kurdish PKK Operated Rus Made IGLA MANPADS"
bezzeg mi lőhetjük a heliket a csöves aa tankunkkal ha azok szimplán a max hatótávolság kétszereséről indítanak atgm rakétákat ránk.
jelenleg kb lehetetlen adats vagy tunguska nélkül bármerre is mozdulni tankokkal. -
Szeret6996 #36276 Imádom az EU-t, főleg ezt a nagyszerű 1$=1€ dolgot :)
-
#36275 1 GJN = 1 €
Talán, ha jenki VPN alól nézed, akkor $ lesz. Nem emlékszem, hogy régebben itt vagy a WOT-nál csináltak olyat, hogy orosz VPN keresztül olcsóbb voltak a pénzért vehető járművek/arany/prémium. -
Szeret6996 #36274 sziasztok
visszatértem kb 2 hete a játékhoz, azóta le sem tudom tenni.
(Német 6.7, 7.7) (Amcsi 5.0)
Ha valaki játszik ezeken a szinteken nyugodtan felvehet: MakiveremHUN
Kérdés: 1 GJN még mindig 1$? (remelem nem €, vagy igen?) -
BaleniX #36273 Igen, annak épült, de közvetlenül nem igazán használták páncélvadászként, amennyire jól tudom. A dokumentumfelvételeken is majdnem minden alkalommal azt lehet látni, hogy mozgó tüzérségi eszközként alkalmazták. De jogos a meglátásod és igazad van. -
Szemike84 #36272 Bocsánat, hogy beleszólok, de az SU-152 és az ISU-152 páncélvadásznak készült. Ezeknél a járműveknél ugyan azt alkalmazták az oroszok, mint a németek a Tigris esetében. Mindkettő esetében egy tüzérségi ágyút alakítottak át, hogy egy páncélos tudja vinni őket és tudja pusztítani az ellent. Azonban az SU-5 (ha jól emlékszem) és az SU-76 volt mobil tüzérségi üteg (bár az SU-76-ban már nem vagyok biztos). -
BaleniX #36271 Érthető a meglátásod. Bár eddig is voltak olyan járművek, amik inkább tüzérségként szolgálnának, még is használhatóak TD-ként (Sturmpz.2, SU-152, a japó amit említettél, Ho-Ro, sorolhatnám...) -
Kissssss0 #36270 gayjinak ötlete sincs hogyan tudnának egy értelmes arty rendszert összehozni ami nem túl bonyolult a hétköznapi embernek és egyben nem is hasonlít a WoT féle felülnézetre, amíg ezt nem tudják megoldani addig nincs túl sok értelme az sph tankoknak és nem is nagyon erőltetik, japánok is csak azért kapták az m109 arty-t mert semmi mást nem tudtak berakni abba a lyukas tankvadász vonalba.
(énszerintem előbb vagy utóbb de befog kerülni a tüzérség is... főleg akkor ha már nincs más amiből pénzt tudnának fejni)