Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szemike84 #36208 Ha alaposan átgondoljátok, hogy mit is akarnak, akkor egyértelmű, hogy ebbe nem szabad belemenni. Teljes hozzáférés a gépedhez? Mit is jelent ez: minden egyes file, minden böngészési előzményed, minden felhasználóneved-jelszavad, az összes program, amit használsz, online banki ügyintézések, bank számlaszámok, személyes adatok, tulajdonjogi adatok, adóügyi dolgaitok, autótok, az ismerőseid adatai, .... Egyszóval minden. Ha ebbe belementek, azt csinálnak veletek, amit csak akarnak. Ez innentől fogva nem egy online játék, hanem hozzáférés átadása egy kémhálózatnak, illetve az életetek teljes átadása ismeretleneknek. Én már ma letöröltem a programot és minden kapcsolódó IP címet letiltottam.