11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #36197
    Az event összegzése az én szemszögemből:

GF: 12/12, nem volt nehéz.
    A BT-7 (F32) -t nem próbáltam, csak teszt vezetésben, de biztos vagyok benne, hogy alázni lehet vele, ha sokat bujkál az ember.
    Az AUBL/74 HVG brutál állat! Szintén bujkálni kell, az arty is simán kiszedi (illetve a repülőkkel is sűrűn támadják), de nekem még szó szerint zéró legénységi skillel is jó móka vele menni! :)

AF: 11/12, csak az utolsó nem lett meg, de mivel a P-59A -hoz 10, a hozzá való álcafestéshez meg 11 kellett, én összességében elégedett voltam vele.
    A Bf 110 C-6 nem rossz, de az ősidők óta játékban lévő C-7 -esnél nem jobb. Sőt, a gépágyúhoz sokkal kevesebb a lőszer.
    A P-59A -t még nem volt alkalmam kipróbálni.

NF: 0/12, (számomra) lehetetlen küldetés...
    Egyszer összejött a 25k sebzés, illetve az utolsónál bemákoltam egy MVP -t. Az egyetlen torpedó találatomat nem számolta el, bázis foglalásra minimális volt az esélyem....
    Meg lehetett volna HA:
    1.) Ha nem lennének a naval legénységi skilljeim a béka segge alatt.
    2.) Ha van egyáltalán USA és/vagy japán hajóm, mivel sok repülőjükhöz van értelmes torpedó. Az event vége után megvettem warbond -ból az Elco 80ft PT-556 -ot. Nem vagyok elájulva tőle. :-/
    3/a.) Ha nem csak az HMS Tiger lett volna meg nekem, mint UK hajó, és/vagy a moduljai ki lettek volna valamennyire fejlesztve. (Nem prém.)
    3/b.) Ha kifejlesztettem volna korábban az UK torpedó vetőket. Amúgy nagyon szarok az UK torpedók... A japánokat 556 km/h -nál, az amcsikat 518 km/h -nál, míg az angol vackok legtöbbjét maximum 281 km/h -nál szabad indítani.... Egyedül a Firebrand TF Mk IV -nek 443 km/h -nál, de a gép sincs kifejlesztve, nem hogy a torpedó hozzá....
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.08.26. 19:47:43