11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Szemike84
    Igazából ha jól tudom, akkor az új AMD procik még nem lettek élesben tesztelve, addig meg kár az ő javukra billenteni a mérleget. Ha azonban fognak annyit tudni, mint az intel és olcsóbbak lesznek, akkor én áttérek az AMD-re :) de ez még nagyon a jövő zenéje :) Amúgy 2-3 hónappal ezelőtt elkezdtem összehasonlítani egy AMD és egy Intel konfigot. A proci volt az egyetlen, aminél az FPS 1% volt rosszabb, a többi paraméter és a többi hardver szinte azonos volt (na jó, azért nem, mert az AMD-hez 2x16Gb G.skill FlareX 3200Mhz-t néztem, az intelhez meg 2x8Gb Predatort), viszont az ár 60-70E Ft-os különbséget mutatott az AMD javára. Mivel úgyis V-sync-elek egy 60Mhz-s monitorral így az 1% FPS hiány nem érdekelt volna, HA nem rukkol elő az AMD az új procikkal xD
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.06.26. 20:22:52