Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #36001 https://wiki.warthunder.com/Season:_Recon_under_fire
a "Schedule" résznél vannak felsorolva az időpontok, a "Season awards" résznél pedig van "Final day"(2 napos teszt) ahol a legjobb 400 kap rewardot, és van a "Season results" mikor az elsö WWM teszt véget ér, ekkor kapják meg a legjobb 500 random emberke az amx-50 tankot, + újabb 500 ember a 20 legjobb szakaszból, 20 szakasz * 25 ember = 500, így jön ki 1000 ember.
és igen, annak ellenére hogy seggeltek 5+ évet rajta ez még mindig csak béta szakasz, ezért vannak csak 2 napig tartó tesztek, utána pihi, és jön az újabb két nap teszt, ez megy egészen hatodik hó tízig.
"de végül is ez lenne a terv, nem?"
őszintén szólva... már én se nagyon értem hogy ezek ott gayin HQ belül mit akarnak kezdeni ezzel a WWM játékmodal, RB mod az alap de telerakták árkádból jött elemekkel, és nem csak a markerekre értem meg az AA assistra, de még az automatikus bombázó ajtó nyitást is belerakták, mindezt annak a jegyében hogy megfeleljen a WWM mindkét tábornak... ami kb abszurdum... az árkád játékos azért árkádozik hogy könnyed játékot kapjon, az RB játékos meg azért játszik hogy találjon némi kihívást is a játékban, de a kettő együtt sose fog működni.