11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #35895
    :D igaz, de legalább van, este nézegettem a ruszki hajók sebességét... hát ezek valami tetű lassúak a német hajókhoz képest.

meg mentem néhány kört a merkavával is... hát eléggé vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, a toronyforgatási sebesség most már megegyezik egy leo2-vel + lövegstabilizátor is van ami jó dolog deeee ennyiben ki is merülnek a pozitív oldalai a tanknak.

sebesség/ mozgékonyság az kb szánalom kategória, még egy lejtőn felmászni is kihívást jelent ennek, feljutni egy meredekebb helyre pedig mission inpossible.
    helyben nem képes fordulni ami annyit jelent ha mozdulni akarunk akkor először előremenet aztán fordulás, máskülönben maradunk egy helyben, tolatási sebesség szintén szánalmas... 8km/h, még egy chieftain is gyorsabban tolat mint a merkava.

páncélzat, néha működik néha meg nem, ha működik még akkor is tömbnyire az a vége hogy javítani kell a fél tankot, erőátvitel, motor, és a toronygyűrű is szeret elszállni elég gyakran, és természetesen minden egyes bekapott lövés felér egy instant FPE gomb püföléssel hogy le ne égjen a tank.

nem nagyon értem hogy ez mit keres 8.7 szinten.