11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #35861
    tisztában vagyok én is hogy a grindelést nem lehet elkerülni, sőt nincs problémám a grindelésel mert a mellet hogy csinálom az eventet összejönnek olyan hasznos dolgok is mint itt a videómban 0:40 látható.

csak hát ugye ha 15 óra grind/repülőről van szó akkor az legyen is már úgy, ne pedig egy eventbe bujtatott lehúzós jármű kiárusításról szóljon a tavaszi event, mert ez így csak kemény félrevezetés.

igen emlékszem hogy mondtad még a js-7 eventkor csak hát ugye mindenki a saját kárán tanul, ez alól én se vagyok kivétel, nem akarok pénzhegyeket keresni a gayin market manipulálásából de ha ilyen eventek jönnek a jövőben(amire mérget vehetünk) akkor inkább kihagyom a hajhullós részt és inkább a 10 órás grinelés eredményét eladom... persze ahogy mondtad is minden event másmilyen így igen csak sok a változó.

na mindegy, grindelek még egy kicsit hátha esik még néhány alkatrész amit eladhatok.