Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Befektetésre megyek én is. A korábbiakból és a most farmoltakból hoztam ki 3 Merkavát. A múltkor 2 db IS-7. A kövi nyár végi event hasonlóan jóra sikerül, akkor már egyáltalán nem kell majd grindelnem az ilyen eventeken. Talán télen már tudok is venni belőle egy év prémiumot, és még maradni is fog további befektetésre is.
Arra azért figyelj Kiss, hogy egyre nehezebb ezzel is megszerezni a kívánt dellát. Pont az ilyen trükközők miatt bonyolítanak minden eventet. Most például csak 5 alkatrészt adott nekem, mert nem csináltam meg az első repülőt. A toolkittel sem feltétlen egyszerű összegyűjteni egy járműre. Most például egy napot kihagytam a kezdetektől, de kedden tudtam volna venni Merkavát a mai áron. Viszont eladtam az VFW-t is érte. Szóval a grindet nem kerülöd el.
Amire figyelni kell ennél a módszernél, főleg, ha több járművet szeretnél megkaparintani:
- Minden event más. Egyre nehezebb már "a minden eladok" módszerrel járművet venni. Második példányt meg szinte lehetetlennek látom. Szerintem a vegyes módszer a leghatásosabb, de nincs egységes szabály. Minden mondatot részletesen el kell olvasni az event leírásában, illetve sok kommentet olvasni.
- Mivel mindig új a terep, ezért időnként kockáztat az ember. Az IS-7-nél 10, most 20 gajicoint buktam. Nem árt ezért, ha van biztonsági tartalékod. Engem ez húzott most ki.
- Minden számszerű infó fontos lehet. Hány alkatrész kell az összeszereléshez, azok árfolyama miként változik. Pl a mostani és a tigrises eventnél lementek az árak, az IS-7-nél a pár speciális alkatrész drágult el nagyon. Most például az alkatrészeket kellett megvenni a 3. gép összeszereléséig, mert az érte meg jobban.
- Ami a legfontosabb, az első napok a legfontosabbak. Itt lehet k. sokat keresni az eladásokon. Az IS-7 event esetében az akkori toolkitet 1-1,5 coinért vásárolták a kezdeti időkben. A speciális alkatrészeken is sokat lehetett keresni. Nem hiába mondtam neked akkor is, hogy add el a felesleges dolgaidat és vegyél belőle alkatrészt.
Az a vicces, hogy jobban élvezem ezt a kereskedést, gondolkodást, mint magát a játékot. Mindig keresem a kiskapukat és megpróbálom kijátszani.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.04.20. 01:21:31