Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Akkor leírom az én sztorimat.
1.gép: Az alkatrészeket úgy kaptam meg, hogy a repülőnek hozzá se láttam. Szóval nem szükséges a diagnózis, tudja a gép, hogy neked mi kell.
2. gép: Sima liba, olcsó alkatrészeket kért, azokat megvettem.
3. gép: Mivel a második gépen hamar átmentem ezért az alkatrészeket 10-13 csatánként dobta, és egyszerre kettőt. Az egyik a 2. géphez, a másik a 3. géphez tartózókat.
4. gép: gondoltam, hogy akkor a maradék alkatrészt az előző gépekhez még megkapom és 10-13 csatánként fogja leosztani. Meg is vettem a ismét drága alkatrészeket, (Bal csűrő, ívelőlap, fegyver, üzemanyag és fék. Ugyan ez volt a harmadik és az ötödik is.)
5. gép: Nézegetem, hogy ennél azért olcsóbban kijövök ha a piacról szerzem meg a Merkavát, mintha ehhez is megvenném az alkatrészeket. Akkor grind és hamar meglesz... Na itt jött a pofára esés. Most már 30 csatánként adott alkatrészt, ami nem is volt jó a géphez... Mások is írták, hogy a 4. géptől már nagyon rosszul adja az alkatrészeket.