11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • mabbak
    47%-os aktivitással kizárt dolog, hogy 3 killed, 4 assistod meg 1 bázisfoglalásod volt.

1.27 óta játszom hosszú ideig prém nélkül, most prémmel, low meg midtierben meg lehet élni prémium nélkül is, high tierhez meg kell aztán ennyi. Vmiből nekik is meg kell élni vagy kitermeled low tierben a liont és utána játszol 5-10 kört high tierben, nagy dolog.

Aki nem tud elkölteni egy jelentéktelen összeget prémiumra leárazásakkor, az ne várja, hogy felé billenjen az economy mérlegének a nyelve. Nincs olyan játék ahol ne kelljen vmennyit fizetni, hogy a könnyű élményt kapd, wt még ezek között is nagyon elől van felhasználóbarátságban.

Bugos, persze, hogy bugos, minden bugos, de azért nem a játékélmény javára. Többezer meccs van mögöttem, egyetlen alkalommal találkoztam olyannal akire rá tudtam mondani, hogy valszeg csaló volt, de lehet csak skilles, szóval érdekes ez, hogy mindenkiben a csalót látod.

Gajadzsin havonta dob ki játékosokat akik vmi módosítást használnak ami lehet apróság is, játékot nem befolyásoló, de lehet komolyabb is, ezt nem tudom, de azt nem lehet mondani, hogy nem foglalkoznak vele.

Ha számodra olyan a játékélmény mintha izzó vasat dugnának a seggedbe akkor a fasznak játszol? Nekem ha ennyi bajom lenne a játékkál már rég abbahagytam volna és nem is látogatnám a topicját nemhogy játszak vele.