11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • M2
    Én azért kezdtem játszani a játékkal, hogy hajtsam a WWII gépeket, úgyhogy az engem érdeklő két nemzetből (orosz, német) megvan minden jármű, de csak úgy jöttek maguktól, soha nem megyek velük. Nálam a Tier 3-4-nél véget ér az érdeklődés.

A dologhoz az már csak hozzáad, hogy játszani akarok, nem egy órát bámulni perceken át. Az SL így meg nem hogy fogy, de már 40 millió környékén járok vele, de az sem érdekel.

Sikerélményben is nálam jobban játszik, ha nincsenek stabilizátorok és úgy lövök ki valakit menet közben. Vagy 1-1.5 km távolságról levadászni valakit nagyobb élmény úgy, hogy a lövedék esésével és repülési idejével kell számolni, nem egy tűlövedéket pattintok oda 0.5 másodperc alatt.