Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ahogy olvasom, meg néha nézegetem a nagyobb streamereket, high tier-ben már nem is csak a tapasztaltabb játékosok és a más típusú játékmenet a gáz, hanem inkább az egy halál után kilépegetők a nagyobb probléma. Pár perc után a fél csapat eltűnik. A crew lock vagy az SL büntetés a pool-ban lévő, de be nem hozott gépekért nem megoldás. Előbbi hülyeség, majd megy addig más nemzettel, utóbbi meg még inkább elriasztja a playerek egy részét. Ehhez jön a horribilis lőszer ár, megvétel, modulok stb. Jócskán redukálni kellene ezeket, majd egyszer, SOON, naná. GJ sem hülye sietni, addig is kaszál az arany vásárlással, hogy megvedd a tier7-et, meg stockról talpra állj. Rengetegen élnek a lehetőséggel.
Ahogy mondod, tier3/4 egy kis tapasztalattal már élvezhető, én is ott ragadtam le. És sokan vannak így ezzel, ennek nagyon örülök. Arról nem is szólva, hogy a high tier tankok koppra ugyanúgy néznek ki. Számomra elég érdektelen e miatt is, WW2-ben sokkal több a diverzitás, és még gyakrabban számít, mivel és hova lősz. Plusz ritkábban hagyják ott a csatát egy halál után, nem egyszer látom, hogy többen behoznak 4-5-6 gépet is.
Fejlesztésekhez a bugok, BR, kiegyensúlyozatlan dolgok terén nem szólok hozzá, ahhoz 3000 meccsel váltogatva nemzetek, tier-ek, air/gf között nem az én asztalom. Persze újabb játékmódokat (főleg air RB-n) szívesen vennék, és brit fanként kezdenék vmit a Hispanokkal. Régen tényleg túl(?) erősek voltak, viszont az általános gépágyú és géppuska buffból érezhetően kimaradtak. Air targets gyakran elég gyengus, a többi sem sokkal jobb. Pedig WW2 idején topként működtek, gondolom a Minengeschoss után. Ma már több a gond velük, az állítólagos dokuk alapján például a HEFI-SAPI-ban kevesebb a robbanó, mint kellene, vagy mint az AN/M2-ben, ami úgy tudom, ua. a fejlesztés. Aki azt mondja, korábban a Spitek OP-k voltak, talán igaz is, de azt nem veszi figyelembe, hogy allied-axis találkozó esetén a szövi csapat "terhelve" van CAS és bombázók tömegével. 6 vadász kontra 10-12 nem épp ideális. Nem szólva a csapatösszhangról. Ég és föld a két oldal. Ezen mondjuk nem tudom, hogy lehetne javítani, szerintem sehogy. Illetve, nagyjából egyenlő eloszlás a géptípusok tekintetében. Az meg +várakozási idő, vagy kevert nemzetek (nem mixed battle!), US+ITA vs GB+GER és egyéb variációk. Erre se látok esélyt. Csak a tank kell mindenkinek, csak az újabbak. Még azt is kiröhögik, aki több WW2-őst akar. De legalábbis letojják. Ahogy a pilótákat.
Hogyne, hozták a supersonicot, meg folytatják majd ezt a vonalat és kb. ennyi. Balance, új játékmód nuku, csak öntik a high tier tartalmat.
Azt csak halkan jegyzem meg, ha elérik a mai, vagy azt megközelítő gépeket (tank+repülő), onnan merre tovább? 1-2 éve ez viszi a játékot, a bevételt vadásszák (utóbbiban nem látok kivetnivaló, nem non-profit társaság). Ugyanakkor egy friss regnek elérhetetlen pl. a 2K5, ha nincs számottevő keresete vagy tömérdek szabadideje, türelme vagy nem egy született tehetség, és a grind később jóval inkább idegesítő, mint motiváló. Nem kellene, hogy ez számítson, de hát erre épül a játékipar, nem véletlenül.
Tetszik a játék, én is költöttem már rá, de nem látom, hova lyukad majd ki mondjuk jövőre.