Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
wolfhgb #35589 Egy kis segitseg kene, mert mar szetvag az ideg, lassan feladom ezt a szart. Most megcsinaltam az orosz agat is a harckocsis oldalnak, mert mar szetvagott az ideg a sok qva t34 es ellenfel miatt, akik rendszeresen egy lovessel inteztek el a nemet szarjaimat, persze, ha veletlen lovo helyzetbe kerultem, nem gyoztem loni rajuk, mert nekem valahogy nem igazan mukodott ez az egy lovessel szetbaszom az ellent dolog. Most mar en is 4.0 as br es t34 ekkel vonulok, erre ugyanugy szetvagnak a buzi nemet p3 es p4 f2, m10 ek egy lovessel menet kozben ramlove kilometeres tavolsagrol, full ki van kupalva a tankom, megis. Most en vagyok ilyen szerencsetlen, vagy az ellenfelek ilyen full profik, vagy mi a tok van? Kerdesem az lenne. Milyen loszerfajta a leghatekonyabb ezekre a kategoriakra, amivel esetleg nekem is sikerulhet vegre egyszer ez az egy lovesre agyon baszok mindenkit dolog? Tovabba, van valami stabilizator billentyuparancs, amit hasznalnom kene, h pontosabban tudjak mozgo jarmunel celozni? Mert igazabol nem latok valtozast ha ranyomok akkor sem, ring a cso, mint az anyjapicsaja, szerintem ez az opcio csak a modernebb tankokra igaz, jol gondolom? Milyen a leghatekonyabb loszertipus orosz vasaknal a hasonlo kategorias dogokre, tehat p3 j, p4 f2, t34 1942, vagy 57, m10, es igy tovabb, mert ezek rendszeresen lecsapnak mint egy legyet a t34 42 vel t34 57 el, egy lovessel, amikor meg en lovoldozok hasonlo tankokra mint az enyem, szitava kell oket lonom mire kinyuvadnak, akkor is ha tornyukat lovom, oldalukat, hatuljukat, tok mindegy, a preferalt loszerem ellenuk a br 350 szp, de masikkal is probaltam, azzal sem voltam eredmenyesebb es mar nagyon unom a szopast. Koszi elore is annak, akinek esetleg hasznos tanacsa van ezzel kapcsolatban. Loszert nem igazan szoktam tobb felet cipelni, mert mar annak orulok sokszor, ha egyaltalan elsutni van idom az agyut, nem h loszert cserelgetni. Azt sem igazan ertem, h masok h a tokomben tudnak ilyen pontosan lovoldozni ram, h egy lovesbol eltrafalnak, mikor en mondjuk nyel gazon rongyolok mindenen keresztul, nem nyilt a terep sem, takarasban kozlekedek tobbnyire, en ilyen szituban kb mar annak is orulok, ha egyaltalan eltalalom a masikat, nem h egy lovessel elintezzem.