11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • grimm13
    Azért én összegezném a tapsztalataim :D elöre bocs, felidegesitett a játék .... Tehát, feltünt hogyha US szervereken játszok jobban megy, nem a játékosok rosszabbak, csak mintha kiegyenlitettebb lenne. MA EU szerveren voltam mert nem akart besorsolni sehova, Árkád tankcsatában 5 játszmábol egyet se nyertem, azok a fránya oroszok egyből tele sz@rják a chatet asse értem mi van, az ellen ugy lő ki én azt se tudom hol van, kilométerekről halál pontosan, 2őt találtam el, mind2ő hatástalan találat, lehetett ott taktikázni meg megkerülni.... 5 játékból folyamatosan baserape-ig vertek minket.... Sebaj átnéztem realisztikusba, ott külön vicces hogy megint én világitottam az egész csapatból, még azt se mondhatom hogy ügyetlen voltam :D Nem számoltam, de itt is hasonlo élmény volt. NA jó repüljünk egyet, valahogy itt is mindenki gyorsabban fordul, pontsabban lő , gyorsabban érkezik, ugy emelkedik mintha kötélen huznák. Bombázni kb csak ködben meg felhőben lehet, ott meg ugye nem látszik a célpont. Külön kedvenecm amikor kiválasztom a Do-217et 4 tonna szintiszta német szabadsággal a fedélzeten erre berak arra a pályára amin "akadályozzam meg a partraszállást" :D Berak tehát engem meg 4 másik szerencsést agyaggalambnak, az ellenség akik meg szétbombázhatnák a partot megkapnak 1 apro bombázot meg a többi vadászt akik minket hajtanak xD Én szeretem a német gépeket minden téren, de hgy a P51 meg a Spitfire felfal 3 perc alatt az tuti, meglátom és inkább visszafordulok, a B17 bááármilyen szögből 2 lövéssel szedi ki a pilotám a páncéllemezen keresztül. Néha azt érzem egy szerencsejáték az egész. Én egy olyan szerverkeresőt hiáynolok amugy amin esetleg a pályát is ki lehet választani meg a játékmodot. Egyéni csatában meg persze nem lehet "jutalmat" kapni... vagy farmolsz és szenvedsz vagy azt játszod amit akarsz csak lofütyi se jár érte!

Na bocsánat, kipanaszkodtam magam :D