Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #35562 én már leszarom hogy mennyire realisztikus a játék, ezt is csak azért említettem meg mert gazsi még mindig ezzel eteti az újoncokat meg azt a néhány tucat szemellenzőst akik dobálják a pénzt a játékba minden premium update alkalmával.
az egyetlen dolog ami engem érdekel az hogy ne vesszen már kárba az a 4+ év amit beleöltem a játékba, hogy tudjak néhanapján menni értelmes csatákat is, mert jelenleg most semmi másból nem áll a játék csak abból hogy megpróbálsz kimozdulni a heavy/med tankoddal a spawnról de márkis oldalba bassz egy gocart autó a 381mm átütésével és mehetsz is vissza garázsba... még csak visszavágni se tudsz mert amilyen gyorsan jött olyan gyorsan száguld is tovább, ez nem játék, ez RP farmolás néhány hülye gyereknek, ezért fölösleges nekem elindítani a játékot.