11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Szemike84
    Tudod itt alapvetően az a probléma, hogy a realisztika réges rég kihalt a játékból. Jelen helyzetben egyik tanknak sem lenne szabad az eredet-törtélnelmi nevét viselnie, mert ezek csak alakra olyanok. Sem a páncélzat, sem a lőszer típusok, sem a az átütések, sem a mobilitás nem egyezik meg a tankok eredeti jellemzőivel. Játszottam régebben egy WOT-hoz hasonló játékkal, ott a tankok eredetitől eltérő tulajdonságai miatt csak a tankok alakja volt az eredeti, de totálisan kitalált neveket kaptak, így nem lehetett azt mondani, "pedig valóságban"... A jelen helyzetben gazsinak is ezt kéne tennie, vagy ha ténylegesen ezeket a tankokat akarja használni, akkor adja meg a normális fizikai tulajdonságaikat. Én imádtam a kezdetekben az orosz tankokkal küzdeni a németek ellen, amikor rendesen taktikázni kellett, hogy 1-et nagy nehezen kilőj.