37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szemike84 #35548 Persze már! :D Te is a budás T-54-el nyomod :D -
Kissssss0 #35547 nekem csak a prem 40-es verzió van meg még eventből, én szeretek vele játszani és fél percenként visszaküldeni valakit a garázsba :) -
Szemike84 #35546 Nekem a ruszki ágon a 7.7 T-54 van, de esélytelen. Az APHE átütne, ha nem esne a lőszer 100m-en 2m-t, illetve az összes ellenfele APFSDS, APDS, HEATFS lőszereket ont a lövegstabilizátoros ágyúkbó. Emellett a T-54 páncélzata papíron jól mutat, de semmit sem ér, a mozgékonysága katasztrófa, a lövegtorony forgatás egyszerűen pocsék. A lőszerek is csak a papíron mutatnak jól a 299mm átütésű APDS lőszer (1000 SL / lövés) lepattan a tigris függőleges oldaláról egy 90°-os találatnál :O IS-3, IS-4 meg katasztrófa! Nagy, lomha és a tierjében a legkönnyebb célpontok! Mindennek 1 hit! (1 hét játék IS-4-el és az efficiencim 2%-ot esett!). Vannak tierek, ahol a ruszki a jobb, van ahol a brit, van ahol az olasz (pl. Centauro). 9.0-9.3-ban szerintem a ruszkik viszik a pálmát, mert a ruszki lőszerek jól meg vannak buffolva. 7.7 alatt a briteknél a Centurion MK.X-et és a Caernavoron-t szerettem, mert a 303mm átütésű APDS remekül beütött mindent. Az más kérdés, hogy a lőszeren olyan nerf van még mindíg, hogy olyan a hatásfoka, mint egy varrótűnek xD -
M2 #35545 KV-2-től csak addig félek, amíg lő egyet, aztán jó sok ideig szabad a pálya, mire újratölt. :-)
Megvan belőle a prémium verzió is, de gyűlölöm használni. -
M2 #35544 Oroszok lőszerei messze a legerősebbek a játékban. Nagy az átütésük és nagyot robbanak, egy lövés nekik majdnem minden (kivétel ha szembe kerülnek egy uptier nehéz tankkal). Váltogatniuk se kell a lőszertípusok között, mint mondjuk az amcsiknál, meg arra se kell figyelniük, hogy kit milyen sorrendben lőjjenek ki a tankokból. Igazi árkád reflexjátékra való tankok.
Viszont nagy hátrányuk, hogy dombok mögül használhatatlanok a nagyon gyenge lövegsüllyedésük miatt. -
Kissssss0 #35543 inkább csak eltűnő tankok lesznek... kb a teljes japán low tier el fog tűnni, eddig is kb fehér holló kategóriába lehetett sorolni a japó tankokat, pedig szerettem volna kipróbálni azt a type 2 ágyút a hozzá való kou lőszerrel.
a német pz38(t) tankok is kapnak egy kisebb gyomrost, és még magasabb tierben is cumi lesz a németeknek... tigris2/105 alap löszere kb hulladék lesz, sok szerencsét az újoncoknak a js-7 ellen :), 128mm kwk44 ágyút is kb kiherélik ezzel változással, és természetesen a kedvenc tankvadászom se ússza meg a nerfhammert... dickermax is kapni fog a fejére, cserébe kapunk hangyafasznyi 2 meg 3 és 4 milliméternyi átütést a pz4 meg párduc tankoknál, hát valahogy nem érzem úgy hogy jó üzletet kötnénk.
a ruszkik meg XDDD kv-2 tankok kapnak egy szép nerfet de mivel ez a változás nem érinti a HE és HESH löszereket így továbbra is ki lehet törölni akárkit a csatából egy 152mm HE lőszerrel, a listán lévő többi ruszki lőszer meg nagyrészt csak nyerni fog ezzel a változással, ki hitte volna.
olaszok... ahogy jöttek úgy mennek is a kukába, nesze nektek új tank tech tree. -
Kissssss0 #35542 ez már a kezdetek óta így van, t-34 tankok majdnem minden téren jobban teljesítenek a többi tanknál a saját szintjükön, a 40 és 41 verziót tornyon érdemes lőni, a 42 verziót meg toronygyűrű környékén kell lőni... illetve a 45mm vastag lövegpajzsot is érdemes célozni. -
wolfhgb #35541 arra van valami lehetőség fejlődési mod mellett, h pályát és játékmodot válasszak valahogy? -
wolfhgb #35540 Köszi, hát fasza, akkor kinlodok tovább, habar ezt a szart belőni kb eselytelen, ellenben tőle egy lövés bárhova és végem.
-
#35539 Még érdemes lesz a BR változtatásokat is megvárni. Lesznek eltűnő és feltűnő tankok is.
Sok tankkal már most is felesleges foglalkozni. Nagyon sokat ki szoktam hagyni a fejlesztés közben. Pl. az olaszoknál is 1.0-ról ugrottam 3.3-ra. -
Kissssss0 #35538 nos ezek az új átütési értékek mindenképp felfogják kavarni az álló vi... akarom mondani szart, én őszintén szólva nem nagyon örülök neki így utólag átgondolva, nem csak azért mert újra kell tanulni meg jegyezni minden tankhoz való lőszernek az új átütési értékeit de azét se tetszik mert jó pár lőszer kb használhatatlan illetve fölöslegesé válik... és ezzel együtt akár teljes tankok is fölöslegesé válnak.
pl: ott van az amcsi 76mm m1 ágyú, APHE lőszer 10méteren csak 127mm átütésre képes de cserébe kapsz fasza robbanótöltetet és az esélyt hogy egy lövéssel kilősz pz4-től a párducon át tigrisig akármit 4.3 és 6.3 között, ha meg nem lenne elég az APHE akkor ott van a sima AP jobb 155mm átütéssel 10 méteren, a döntés a játékos kezében van hogy mit akar kezdeni az ellenfelével.
csakhogy az új átütési értékekkel pont hogy felcserélődnek a szerepek, az AP kevesebbet üt át az APHE meg többet... csak akkor a kérdés az hogy mi a francért használjunk sima AP-t a jövőben? még az új AP post pen buff után is csak azért volt használva ez a lőszer mert át lehetett ütni olyan ellenfeleket is amiket már nem lehetett kilőni az APHE lőszerrel.
és ez a probléma fokozottan érvényes pl a 75mm m1 ágyúra... az AP meg APCR lőszert csak azért használtuk hogy ki tudjuk lőni a kv-1 meg churchill hordákat, de most hogy az APHE-nek nagyobb lesz az átütése kb értelmetlenné teszi az AP lőszert.
azt meg már meg se merem említeni hogy az olyan tankok amikkel játszani már így is kész kínzás volt(khm FCM 36 khm) azokkal kb fölösleges is lesz foglalkozni ha behozzák ezeket az átütési értékeket. -
fighter_hu #35537 A br számít a tier nem , szal pz3 3,0-ba simán megy 3,7 t34 ellen.És az mm br szórása tankoknál +-1, repcsibe +-1,3 . -
wolfhgb #35536 valaki meg tudná mondani, h egy 3.0 as rang II es pz 3 j1 el miért kell örökké rang III as t34 ek ellen szenvednem arkad modban, már széjjel vet az ideg, hat nem 3.3 br érték a határ? Nincs 3 as nál erősebb tankom, miért szivatnak ezek a buzik olyan pályákkal örökké, ahol az ellen fele rang III as tank, én csinálok valamit faszul????? -
M2 #35535 Mindig előadják ezt a marketing bullshitet, mintha minden lövésnél páncélvastagságokkal, szögekkel meg lövedéktípusokkal számolnának. Az igazság meg sima random szám dobás, korrigálva a játékos fizetőképességével. -
M2 #35534 Csak mégjobban belekavar az eddig is hibákkal teli BR számokba. De legalább az eddigi szart már kiismertük, most jön egy új, ismeretlen szar.
Például árkádban egy földi jármű minél nyitottabb, annál jobban vadásznak rá a repülők, mert ott virít a felirat. Ezt a hátrányt nem nagyon látom, hogy beszámítanák a BR számokba. Light tankoknál ugyanez, nem is megy szinte senki velük. -
Kissssss0 #35533 köszi
azt a ku*** jesszus mi van itt... lesznek ám változások. :D -
#35532 Itt van a teljes táblázat is. -
Kissssss0 #35531
3:40 lehet látni néhány japán és francia lőszernek hogyan fog változni az átütési értékük... hát őőőő még szerencse hogy idejében túl estem a japcsi és francia low tier szenvedésen. -
Szemike84 #35530 2 hete játszottam utoljára, gondoltam benézek. Volt egy 500%-os SL boosterem és 1db 150%-os RP boosterem. Az, hogy az olasz pályán T-54-el ki-snipoltam 2 tankot, az semmi.... Viszont lerohant 1 Centurion Mk. X és itt kezdődnek az érdekes dolgok: ellőtte a csövemet, mellém jött és lőtte a tornyom oldalát, de nem tudta átütni :O 24 sec alatt megjavítottam a csövet (kimaxolt legénységgel!! xD), addig kaptam 3-at, csak a parancsnok ment el, de amikor kész lett a cső, felcsaptak a lángok a centiben. Telibe toltam az oldalát.... -.-" Na ennyit WT-rő -.-" Bár lehet, hogy emberünk HES-el lőtt, ami a torony oldalába kevés -.-" -
Kissssss0 #35529 én fényévekre vagyok az ilyen csatáktól... amilyen ütemben csinálják a tier 6 tartalmakat én büdös életbe nem fogom elérni,már egy jó ideje csak akkor szoktam játszani ha event van :D -
Luciferkee #35528 Top Tier Reál Tank harc.... :( (már csak 1-2 helikopter hiányzott innen és akkor tényleg tankból van a legkevesebb TANK RB-ben)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2019.02.04. 01:56:07 -
Kissssss0 #35527 szerintem ez majd csak valamelyik nagyobb updatel együtt fog érkezni.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.02.03. 16:27:33 -
Valka78 #35526 Mikor lesz ez az új rendszer? Vagy már van? Mert különbséget nem látok. A 76 mm ruszki tücsökpöcs (MD8-al) még mindig sok szempontból hatékonyabb mint a flakbusz (és a tigris) 88-as Pzgr.-je. A mindenható 85 és 122 mm-esről nem is szólok. -
#35525 Lengyelek által felújított StuG III G indítása kurblival.
-
Kissssss0 #35524 ohh lesz itt még hajtépés, e felől ne legyenek kétségek.
Improved Calculation of Armour Penetration in the game -
jocking #35523 Ez nem bug, egy fícsör. Miután nincs a játékban rendes ballisztikai szimuláció, így egy véletlenszám generátor (RNG) dönti el, hogy az adott lövés átüt-e, vagy nem. A "lövő" és a "lőtt" "dob két kockával", aki nagyobbat dob, az érvényesül, ha a lőtt akkor lepattan, ha a lövő akkor átüt. Plusz aki német tankkal van, az csak egy kockával dobhat 2 helyett. -
Szemike84 #35522 Hát én ezért nem játszok a WT-vel. 1-1 alkalommal beülök elé, aztán kész. Most is van egy 250%-os és egy 500%-os RP boosterem, de nem megyek emiatt játszani. Tényleg vicces, hogy a külfldi fórumok "A szenny" néven ismerik a WT-t xD. -
M2 #35521 Egyre több a hiba és bug a játékban, cheaterekről nem is beszélve!
Ilyen már minden fordulóban van egy-kettő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: M2, 2019.01.30. 23:25:08 -
Kissssss0 #35520 na meg lett a mark of distinction a T30-hoz, mivel nem nagyon szoktam játszani az amcsi tankokkal így ki is tudtam fejleszteni 5 tankot egyhuzamban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#35519 Cruise mode erre való, árkádban is hatékony. -
Szemike84 #35518 Szia! Sajnos ez a WT egyik, a kezdetektől fogva fennálló problémája. AB-ben iszonyat, de RB és SB sem különbb, talán azért kevesebb az ilyen, mert az RB "relisztikusabb". Próbáldd meg a lánctalpat és a felfüggesztést is fejleszteni, talán (egyáltalán nem biztos :) ) Az javít valamit a helyzeten. Én tegnap dupla 360°-os pördülést csináltam 50Km/h-val -.-"
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.01.26. 08:41:27 -
haflac #35517 Egy kis segítséget kérnék!Van valami megoldás erre az állandó fos driftelésre?Egy rally autó nem csúszik ennyit.Még nagyon alacsony tiernél tartok. -
Kissssss0 #35516 megnéztem gaijin marketen az árakat, ehh... iron duke semmit nem ér, és a t30 is alig éri el a 25 coin-t, úgy néz ki jól jártam hogy megtartottam a tankjaimat meg a repülőket. -
Szemike84 #35515 Gondoltam, hogy nem, csak jeleztem, hogy az ilyen fajta dolgok általában átverések :) Ez a tipikus "Túl jól néz ki" eset :) -
Kissssss0 #35514 érdekes hogy pont ezen a pályán sikerült összehoznia a 22 killes eredményét, az én tapasztalatom szerint a németek mindig elvéreznek a csata első hat percében mert a gyors tankok mindig oldalba kapva széjjel lövik a lassú németeket az erdő felől, főleg ha ruszki t-34/85 tankok flankolnak.
gyűlölöm ezt a pályát. -
#35513 Teljesen más a tapasztalatom, mint nektek. 7.7 BR-rel játszok max, de nagyon nem emlékszem ilyen gyanús dolgokra. Itt van Szemike által említett videó. Szerintem ez is rendben van. Szemmel láthatólag felgyorsították és megvágták. Az a mászó Jumbo is egy M4A3. 500 méternél nagyobb lőtávolsága nem is volt, arra meg pont elég volt, amekkorát emelt. Egy lövése van ami érdekes volt, de azt a replay hibája is okozhatta.
Ez az hivatalos csalás csomag meg egy vicc... Egyszerűen nem tudom elhinni. Már eleve az infó szerzés módja is érdekes volt.
Félresértés ne essék, nem azt mondom, hogy nincs hozzá csalás (mihez nincs...), csak páran egy kicsit túllihegitek a dolgot.
-
Kissssss0 #35512 nem szoktam figyelemmel kísérni a WT klános világot, pl erről az 1CSA-ról sose hallottam de a Fu_Fu már más tészta... jó pár alkalommal összefutottam velük random RB csatákban régebben , néha szó szerint hozzájuk se lehetett érni máskor meg úgy feltöröltem velük a pályát hogy rossz volt nézni.
(fel is tűnt nekem hogy nem láttam őket sehol se az egész grind alatt) -
#35511 Nem akarok én semmilyen csalást a játékhoz. Sem ehhez, sem másikhoz. Kíváncsiságból rákerestem és sajnos elég hamar ráakadtam. -
Szemike84 #35510 @Trcker39! Pont az ilyen gyönyörűen kinéző csilli-villi csalásoknak ne higgy! Ez tutira bankkártyás fizetést kér, az account nevedet és az e-mail címedet. Ráadásul fogadjunk, hogy tele van vírussal xD.
@Kissssss0! Ez egy jó példa, de ha a "HACKER" és a "War Thunder" szókombot használod, meglátod, hogy mennyi oldalon mondják, hogy tele van hackerrel, sok fórumon hangoztatják, hogy nincs, de a videó site-okra feltöltött gameplayek is azt bizonyítják, hogy csalóból szinte több van, min normál játékosból! Lássatok 1 példát: A teljes "Fu_Fu" klán ki lett bannolva csalásért, az "1CSA" klánt sem láttam már egy jó ideje, ....
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.01.24. 20:06:59 -
Kissssss0 #35509 egy héttel ez előtt is volt egy fogás, állítólag ezt gyereket bannolták.