Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szemike84 #35546 Nekem a ruszki ágon a 7.7 T-54 van, de esélytelen. Az APHE átütne, ha nem esne a lőszer 100m-en 2m-t, illetve az összes ellenfele APFSDS, APDS, HEATFS lőszereket ont a lövegstabilizátoros ágyúkbó. Emellett a T-54 páncélzata papíron jól mutat, de semmit sem ér, a mozgékonysága katasztrófa, a lövegtorony forgatás egyszerűen pocsék. A lőszerek is csak a papíron mutatnak jól a 299mm átütésű APDS lőszer (1000 SL / lövés) lepattan a tigris függőleges oldaláról egy 90°-os találatnál :O IS-3, IS-4 meg katasztrófa! Nagy, lomha és a tierjében a legkönnyebb célpontok! Mindennek 1 hit! (1 hét játék IS-4-el és az efficiencim 2%-ot esett!). Vannak tierek, ahol a ruszki a jobb, van ahol a brit, van ahol az olasz (pl. Centauro). 9.0-9.3-ban szerintem a ruszkik viszik a pálmát, mert a ruszki lőszerek jól meg vannak buffolva. 7.7 alatt a briteknél a Centurion MK.X-et és a Caernavoron-t szerettem, mert a 303mm átütésű APDS remekül beütött mindent. Az más kérdés, hogy a lőszeren olyan nerf van még mindíg, hogy olyan a hatásfoka, mint egy varrótűnek xD