Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #35491 mióta megszereztem a t30 tankot azóta minden nap megyek vele, már csak 29k rp kell a mark of distinction feloldásához, nem egyszer feltörlik a németek meg ruszkik(meg az olasz matchbox autók) a brit amcsi francia 6.7 tankokkal a padlót, én nem nagyon szoktam használni mesterlövész szerepkörre a t30 tankomat, a lövedékek sebbegése túl lassú ehhez + a fél perces újratöltési idő alatt akármi történhet,és a löszerek is marha nehezek így keményen a célpont felé kell célozni nagy távolságon, én szinte mindig a másodvonalban vagyok vele egy fedezék mögött ha lehet.
tiger2P-vel még múlt év novemberében játszottam utoljára warbond miatt, 5.3 csatákban elég jól lehetett mészárolni vele, már évek óta nem éreztem azt hogy végre nehéz tankként lehet használni egy tigrist egészed eddig, bár ettől függetlenül továbbra se fogom erőltetni a játékot a német nehéz tankokkal.
a ruszki t-54 és JS tankok meg ugyan abban a szindrómában szenvednek mint a németek 5.7-en, minden ellenfél gyorsabb és mozgékonyabb nálad, ha pedig rád lőnek akkor olvadsz mint a fagyi nyár közepén a HEATFS miatt... őszintén szólva én nem tudom sajnálni a ruszki tankokkal játszó embereket 7.0 felett.