Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Engedd meg, hogy beleugassak.
Prém vagyok, mióta fent van a játék. Hogy van algoritmus, az fix. Mikor meglett a 4.7-es amcsi preset, pár tucat meccsig a legkeményebb ellenfél a KV-1B volt. Annál magasabbat nem is láttam. Azóta fordult a kocka. Tigrisek, majd a Királytigris esetén dettó ugyanez volt a helyzet. Adott 5-10 meccsnyi előnyt. (amúgy elég szar érzés volt pl. egy TigerII-vel downtier-ezni, mi a jó francot keres egy ilyen bitang gép 5.7-en) Úgy gondoltam, ezzel fogja a kezem a játék, kvázi ezzel tanít be. De például brit 4.7-5.0-val Tigris, Párduc, Is-2 az ellen. 6.7-tel T-54, Is-3, Is-4M a kezdetek óta. Nyilván nem full uptier, hisz voltak ennél kisebbek is, de nálam kisebbek alig. Oké, hogy a brit ágyú nem piskóta, de akkor meg minek van br besorolás, ha mindenre ráfingják, hogy OP, ha ki mer lőni.
Az elcsúszott lövésekről, a pumpálni való kis tankokról, akik ellenben javítás után egylövéseznek téged, a felfüggesztésen, optikán elakadó APCBC-ről, az épületen túllógó hitboxokról meg esszét írhatnék én is, te is, meg szerintem mindannyian. Ami neked balszerencse, az a másiknak mázli. És ez is forgandó, még ha első felindulásban nem is érzed annak.
A prém gyorsabbá tette a modulozást (mert nem ostromlom a hightier-t, olyan nagyon nem érdekel), és finomabbá a javadalmazást, de összesen ennyi előny élvezek, például veled szemben.