11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • WinT
    Nem az a baj, hogy nem értem, hanem, hogy nem tudom mire való mondjuk egy "Ranging Shot" vagy "Toggle Gunners Targets" opció. :)
    No mindegy belőttem nagyjából, játszottam egy tucat meccset körülbelül de... de nekem ez nagyon nem adja. Lehet én vagyok csak béna, de úgy érzem teljesen kiszolgáltatott a hajó. Repülőben tudsz manőverezni, tankban el tudsz bújni, de itt ha kiúszol a nyílt vízre nemigen tudsz mit csinálni. Az győz akinek nagyobb a puskája vagy aki mellett több haver van. Torpedóval én esélytelennek érzek bárki eltalálni hacsak nem áll egy helyben vagy nincs lottó ötös szintű mákom. AB egy káosz, RB azért élvezhetőbb szerintem. Viszont a meccs második felében több a repülő az égen mint hajó a vízen.
    Nagyon nem lett ez a koncepció átgondolva. Persze még csak reserve ladikokkal játszottam, fentebb nem tartom kizártnak, hogy jobb lehet.
    Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.11.12. 10:39:26