11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AJensen
    Nem tudom ki mennyire élvezi, ha a játék szét sziva***, de kezdem unni, hogy (árkád) csatában folyton a tipikus baromságokkal találkozok. Egyoldalú meccsek, idióták csak az én oldalamon, rng irányított találat és becsapódás. Totálisan érezhető, hogy mikor van egy oldalon a sok prémhuszár, akiknek oda kell adni a meccset. Átlőhetetlen merőleges páncél, ami ha 10.0-ás tankkal akarnék meglőni se tudnám átvinni, mert idiotjin rendszere nem engedi.
    A rengeteg csaló csak hab a tortán. Nem tudom, meddig fogom ezt bírni, de nagyon gáz úgy nyerni is, hogy a meccs alatt nem enged játszani.
    Mondok egy konkrét esetet. Francia m4 első vétel, full stock tank, örültem, ha gurul az a szarkupac, most jön a röhej. 10 az az 10 kilőtt tank a meccs végére top 1 lettem. ????????
    A wotnál se az zavart, ha vesztettünk, vagy győztünk, hanem amikor szembeköpött a játék, és semmit nem tudtam csinálni, mert egy guruló szarkupac volt a tank.
    Szóval huzigálhatom én a játékban, amit csak kell, de kb annyit ér, mintha magamhoz nyúlnék, mert úgy is a JÁTÉK dönti el, hogy mit csinálhatok, ez már túlmutat a p2w baromságon.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2018.10.27. 18:16:22