11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #35284
    látom pöttyet kihalt a topik, végre tudtam új kártyát venni, legutoljára valamikor karácsonykor játszottam wt, szinte teljesen kijöttem a ritmusból, kb lvl 0 noobnak éreztem magam. :D

csak néhány gondolat.
    ahogy látom 7.7 felett a tank csaták kész káoszba mennek át, páncélnak most még annyi értelme se sincs mint mikor a heatfs volt az isten, apfsds lőszerrel kb bármit át lehet hugyozni.
    németek még mindig játszhatatlanok, kész "élvezet" volt a 7.0 vadászcicával 8.0 ellenfelek ellen menni.
    kipróbáltam az új olasz pályát... kb olyan érzésem volt mintha wot-al játszanék.
    ahogy észrevettem a sérült löszereket már nem lehet használni ha eltalálják őket, még nem kerültem ilyen helyzetbe de biztos tud néhány kellemetlen pillanatot szerezni.
    ahogy látom a hajók(csónakok inkább) kiléptek a zárt bétából.... be a zárt bétába, well done gajjob, facepalm.
    a páncélátütési értékek keményen elszálltak 8.0 felett de a pályák még mindig szar árkád méretűek. :/

ahogy látom kb szar se változott több mint fél év alatt.