37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #35308
    egeret megeszi reggelire 1vs1-ben.
  • CHaooSS
    nem semmi
    IS-7 Stats as of July 25, 2018 found by _Mike10d

Battle Rating: 8.0
    7.5s reload time
    Hull armor 150 / 150 / 60
    Turret armor 250/ 203 / 99

C-70 APHE 115g of A-IX-2 , 900 m/s
    Penetration (mm)
    10m 274mm
    500m 254mm
    1000m 238mm
    1500m 222mm
    2000m 207mm
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.07.25. 17:08:42
  • LazyPaul
    Realisztikusabb még árkádban is ez tény, ezért is játszom inkább a wt-vel.
  • tutyimutyi2
    Főleg hogy a wot az arcade tank lövölde :P
  • xmanhun
    Dehát kinek a pap, kinek a papné !!! :D
  • xmanhun
    Egy biztos,akármilyen a wt! még mindíg realisztikussabb mint a wot!
  • LazyPaul
    Egy másik dolog pedig a balansz árkádban, amikor az egyik csapat percek alatt bedarálja a másikat szinte veszteség nélkül. Ez nálam elég sokat elvesz a játékélményből, még akkor is ha véletlenül a nyerő csapatban vagyok. Sajnos egyre többször kerülök ilyen csatákba.
    Az erőegyensúlyra nem ártana figyelni.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.07.25. 10:21:11
  • tutyimutyi2
    Hát igen én a wot-ot részesítem előnyben pont az ilyen miatt hogy ha meglövök valami papírt akkor az nem azt mondja hogy nope és utána nem csap ki 1 lövésből inkább döntsön a találati arányomról és a túlélésemről az RNG mintsem hogy 1-1 lövésektől instant meghaljak. Bár az is igaz hogy csupán visszajöttem ránézni a tankos részére hogy milyen mert a videókban csalogató... de gyakorlatilag úgy normálisan akkor játszottam vele utoljára amikor még az volt hogy ha 5 tankom volt akkor ötször éledhettem újra és csupán 1-2 olyan tank volt ami hajlamos volt a másikat egylövésezni. Számomra azok az idők voltak a "vár tündér" ground forces fénykora. :P
  • LazyPaul
    Ezt én is Így gondolom, ha élvezhető a játék akkor a grafika annyira nem lényeg. A VT-vel kapcsolatban szintén egy véleményen vagyunk. Eleve nem vagyok különösebben jó játékos, de amikor még a játék is szopat akkor már elborul az agyam.
  • Klusi86
    Én úgy vagyok vele, hogy lentebb veszem az igényemet grafikából ha kapok egy kidolgozott belsőteret, (kapcsolgatható pár funkció, sajnos csak gombokkal és nem klikkelhető mint pl a DCS-ben) és élethűbb játékélményt. Ha nem az RNG fog dönteni életről és halálról illetve nem lesznek csaló ULQ játékosok mert az itt lószart sem ér ha lentebb veszed a grafikát. Mert sajnos Vártünci hiába szebb kívülről ha sok agyhalott és/ vagy csaló játékos játssza. Ami gond még vele, hogy ezt is oroszok csinálják...
  • LazyPaul
    Nekem új, ha több videó lesz róla akkor kiderül hogy milyen. A grafika az elég elavultnak tűnik, de ezt leszámítva lehet hogy jó játék .
  • Klusi86
    Mondjuk erről hallottatok már?:
    Il-2 Sturmovik: Tank Crew

Egy bajom van vele, most még nagyon drága, meg kell várnom egy fél áras akciót.
  • LazyPaul
    Egyformán sz@r mind a kettő, de inkább a wt-vel játszom, itt egy kicsit több a sikerélmény és néha egész jó csatákba keveredek.
    Egyszer csak lesz majd egy tényleg jó online tank játék, addig meg ezekkel érjük be.
  • Zegi Norbi HUN
    Ennek a játéknak csak a grafika, a hangok és az egész atmoszféra az előnye. A WoT jóval élvezetesebb egyrészt az egylövéses helyzetek hiánya miatt. Amúgy AB-ből simán kivehetnék a nagy pályákat szerintem, mivel úgyis világít mindenki mindenhonnét.
  • tutyimutyi2
    Hogy a faszomba kéne játszani ezt a nyomorult "játékot"?
    Mindegy mennyire páncélozott az amiben ülök és mindegy hogy az ellen mennyire papír minden egyes kibaszott menet úgy néz ki hogy kocsikázok 1-2 percig aztán meglátok valakit akire rálövök és semmi, ő meg rámlő 1-2 lövedéket és már halott is vagyok.
  • Zegi Norbi HUN
    Ha ez tényleg így lesz, akkor csalódott leszek. Mondjuk nem először.
  • Kissssss0 #35292
    steam community fórumon olvastam olyat hogy 5 darab kirakóst lehet kapni egy ládából random csata után, és akkor a js-7 valahol 1000 darab környékén van + az se biztos hogy azokat a darabokat kapod a ládából amire épp szükséged lenne... szóval lehet menni gajjob piacra pénzt szórni ha akar valamit az ember.
  • Zegi Norbi HUN
    Pont ezt néztem én is. A második részében a csatákért kapsz pontot vagy nyersanyagot, aztán abból kell összerakni. Mint ötlet szerintem egész érdekes és új is. De nagy kérdés, hogy egy csatában mennyit kapsz és még határidő előtt össze tudod-e egyáltalán rakni a tankot :/
    Azért keményen dolgoztatják a játékosokat ezért a tankért :D A supporting fire már az agyamra megy :D
  • Kissssss0 #35290
    oké, tehát nem csak a taskokat kell megcsinálni meg beszerezni néhány kirakós összetevőt random csaták után de még kell vagy 1000+ darab mire ősze lehet állítani a js-7 tankot... na szórakozzanak mással.
  • Kissssss0 #35289
    nekem ez munka mellet már nem fog menni, asszem a tank meg repülő gyűjtögetős karrieremnek már vége, főleg ilyen agyonbonyolított event feladatok mellet.
  • CHaooSS
    Hát én fogom magam és fix, hogy megszerzem, meglátjuk milyen lesz.. ha op akkor aktiválom és tolom, ha nem annyira akkor eladom jó pénzért
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.07.21. 10:40:04
  • Kissssss0 #35287
    Operation S.U.M.M.E.R.: Assemble a tank!

t-34E meg.... js-7, asszem ez is ki fog maradni akármennyire is szeretném a js-7 tankot a garázsomba, gazsi nagyon nyomatja ezt a rohadt piacát meg a kirakós hülye minijátékát.
  • Valka
    .
  • fazon95
    És a Kubant vagy a Kárpátokat? Azt se rakja be...
  • Kissssss0 #35284
    látom pöttyet kihalt a topik, végre tudtam új kártyát venni, legutoljára valamikor karácsonykor játszottam wt, szinte teljesen kijöttem a ritmusból, kb lvl 0 noobnak éreztem magam. :D

csak néhány gondolat.
    ahogy látom 7.7 felett a tank csaták kész káoszba mennek át, páncélnak most még annyi értelme se sincs mint mikor a heatfs volt az isten, apfsds lőszerrel kb bármit át lehet hugyozni.
    németek még mindig játszhatatlanok, kész "élvezet" volt a 7.0 vadászcicával 8.0 ellenfelek ellen menni.
    kipróbáltam az új olasz pályát... kb olyan érzésem volt mintha wot-al játszanék.
    ahogy észrevettem a sérült löszereket már nem lehet használni ha eltalálják őket, még nem kerültem ilyen helyzetbe de biztos tud néhány kellemetlen pillanatot szerezni.
    ahogy látom a hajók(csónakok inkább) kiléptek a zárt bétából.... be a zárt bétába, well done gajjob, facepalm.
    a páncélátütési értékek keményen elszálltak 8.0 felett de a pályák még mindig szar árkád méretűek. :/

ahogy látom kb szar se változott több mint fél év alatt.
  • LazyPaul
    Tegnap berakott rá, árkádban.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.07.05. 20:34:40
  • hooah
    Én sem láttam már jó ideje tegnapig. Igaz squadron kör volt.
  • BaleniX
    A Sinai mapot kivették? Már nem is tudom hány hónapja nem rakott be rá.
  • Panlaj
    Megkérjük az infósokat, hogy kis hangfalakon tegyenek ki mellé zenét.
    Savaran felsorolásból kimaradt a Sztrela és Igla.
    Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2018.06.23. 11:36:10
  • Savaran

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2018.06.22. 17:23:08
  • Kissssss0 #35278
    m16 nagyon állatul néz ki, mindig eszembe jutnak a hatvanas évek zenéi ha rá nézek.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.06.22. 16:00:43
  • CHaooSS
    valami balansz nem ártana vereség és győzelmi díjazás között, két ugyan olyan kör T29-el egyik 50k a vesztesz meg 20k silver, azért 60%-al kevesebb jutalom kicsit túlzás
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.06.21. 19:02:45
  • Savaran
    Fentről lefelé:

M1 Garand
    M1 Carbine
    M16A1
    Mauser K98k
    Mosin Nagant M44
  • Panlaj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kis Off
    A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság aulájában fegyver kiállítás nyílt. Július 4.-ig megtekinthető. Nem nagy, de el van vele fél órát az ember.

Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2018.06.19. 20:18:37
  • CHaooSS
    persze mert Obj906 egy op dög volt, reggelire megevett 5 leopardot meg desszertnek még hármat
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.06.19. 09:42:40
  • BaleniX
    Nekem ma tűnt fel, hogy a BMP és az Obj. 906 helyet cserélt. Valaki tudja az okát?
  • xmanhun
    Kliensfrissítés – 2018. 06. 16. (1.79.1.31) Javítva a hiba, ami miatt a kliens összeomolhatott bombacélzó nézetbe váltáskor.
    Javítva a hiba, amely miatt a kliens nem reagált a tereptárgyak (pl.: kerítések, stb.) lerombolásakor.
    Optimalizáció: előzőleg a távoli árnyékok többször is lerenderelődhettek, ami FPS csökkentést okozott.
  • Klusi86
    Közben frissítik azt a szerencsétlent, úgyhogy ha ez a mai adat, akkor nem meglepő.... Ma már nálam is jobb értékeket produkált. Plusz játszottam egy igazán régi pályán: a white rock fortress-on, kb egy éve ha utoljára beadta RB-ben.
  • LazyPaul
    Nálam i3-4330 procival, 16 GB rammal, Radeon R9 280 kártyával Full HD-ban, magas grafikai beállításnál 58-60 fps. Nagyon ritkán lemegy 44 fps-re. Ezzel a géppel ez teljesen jó, engem egyáltalán nem zavar.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.06.17. 12:54:44
  • BaleniX
    Nekem i3-4005U procival, 4GB rammal, GXT 840M-el majdnem minden low-on, 35-40-45fps, nekem ezzel semmi gondom nincs. Néha ledobál 20 fps-re, de az se a világ vége.