11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Shed77
    Először németekkel játszottam, csak árkádban. Felvittem a Ferdinánd magasságáig. Most futok a ruszkikkal, elértem az IS1-et. Arra nincsen szó, hogy az orosz tankok mennyivel jobban viselik a sérüléseket. Nem arról van szó, hogy ne lehetne őket kilőni, hanem inkább arról, hogy kevesebb modul esik ki, nem vagy rögtön béna kacsa. Illetve most nyomulok az amerikai ággal is, ott még csak 5.0-ás csatákat értem el. Ők is jobbnak tűnnek, mint a németek. Nem tudom megfogalmazni, de sokkal kevesebb ideget eszek velük. Lehet hogy szimulátorban, vagy akár realisztikus csatákban jobban ki vannak egyensúlyozva a nemzetek, de árkádban a német vasak nagyon sok ponton elvéreznek.