37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
CHaooSS #35228 *Maus/E100*
We have an update on the turret front armour.
In game the front armor plate of the turret is currently labeled as Cast Homogeneous armor. Historically, the front plate of the turret should be Wotan Hart as your report mentioned. Wotan Hart is obviously the name for German Naval Rolled Homogeneous armor that has general brinell hardness of 225-250bhn. So it is roughly equal to in characteristics to standard RHA of other nations.
This will be corrected in game and the Maus will have the correct Armour material.
Regarding the armour thickness, whilst the plate was specified as 236-240, during steel bending, the resulting component was only around 93.18% of its original composition thickness (as described in Panzer Tracts). it lost around 20mm give a slight tolerance of +/-. Multiple sources such as "Kampfpanzer Maus Der Überschwere Panzer Porsche Typ 205" by Michael Fröhlich, describe the turret front (in material construction)to be between 236mm to 240mm. Therefor with the maths behind that equation put into place 236 x 0.931818 = 219.9mm
The investigation found that "version 1" turret was indeed the test weight turret which was fitted on Chassis No. 1. The only actual fully complete turret, Test turret or Turm No. 1. Which was mounted on Chassis No. 2 .This was the vehicle the Russian Military captured destroyed in Germany. Along with Chassis No 1. Which is currently sitting in Kubinka, as Turret No 1 mounted on Chassis No 1.
There were however 5 additional turret shells that had been completely welded and assembled. These were captured by the British along with a few Chassis bodies, at Krupp Essen facility. These turrets all measured with an average of 8.5in or 215.9mm, measured through the gun mount hole, which is milled thinner than the rest of the turret face.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.05.19. 13:54:35 -
#35227 De gyűlölom amikor max br ben kibombáznak vagy németek Ar-el vagy amcsik(mindennel), majd következő körben egy darab repcsi sem jön amikor Shilkával jövök be, és tankok szednek ki. Majd ez megy oda vissza körről körre. -
Kurfürst #35226 Mert nem a robbanóanyag ölte meg benn a népet, hanem a repesz ami a lövedékből meg az átütött páncélból keletkezett. Arra meg elég volt kevesebb robbanóanyag is, hogy a pct. gránátot jó nagy darabokra szakítsa + kisebb üreg a testben = erősebb gránáttest, ami nem sült be (WT-ben ugye sosincs ilyen) a páncéltörés közbeni sérülésektől. -
#35225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#35224 Ok ez egy játék, akkor ennyi erővel az is2nek legyen kompozit pàncélja, mert ez egy játék, ilyen elven legyen railgun a tankokon. -
Shed77 #35223 Az engem nem zavar hogy nem a történelmi ellenfelek mennek egymásnak, mert ez egy játék. Az zavar, hogy nincs egyensúly. Pl. rendben, a németek legyenek a mesterlövész, de kicsit törékeny tankok.OK. De akkor tényleg legyenek nagyon pontosak, töltsenek gyorsabban, a torony forogjon rendesen stb. Nem azt akarom, hogy a Tigrist lerakják 4.7-be, hogy a történelmi ellenfelekkel harcoljon, hanem azt, hogy a saját tierjében élvezetes legyen vele menni. Mondjuk most az amerikaiak tetszenek, nem is baj ha a németek kicsit gyengék :) -
#35222 Mert nem a történelmi ellenfeleikkel harcolnak, pl t34 1942 vs tiger mindenki csak tigerrel akarna játszani akkor. -
#35221 Realistic csatákban a tigrist szemből minden átlövi, és szinte mindig kiesik a gunner, meg pár modul. -
Shed77 #35220 Először németekkel játszottam, csak árkádban. Felvittem a Ferdinánd magasságáig. Most futok a ruszkikkal, elértem az IS1-et. Arra nincsen szó, hogy az orosz tankok mennyivel jobban viselik a sérüléseket. Nem arról van szó, hogy ne lehetne őket kilőni, hanem inkább arról, hogy kevesebb modul esik ki, nem vagy rögtön béna kacsa. Illetve most nyomulok az amerikai ággal is, ott még csak 5.0-ás csatákat értem el. Ők is jobbnak tűnnek, mint a németek. Nem tudom megfogalmazni, de sokkal kevesebb ideget eszek velük. Lehet hogy szimulátorban, vagy akár realisztikus csatákban jobban ki vannak egyensúlyozva a nemzetek, de árkádban a német vasak nagyon sok ponton elvéreznek. -
Kissssss0 #35219 röviden és tömören... :D -
#35218 game made in ussr -
#35217 Azt értem, de ugyanazon a szinten pl oroszoknál olcsóbb mint a német vagy amerikaiknál.
-
Kissssss0 #35216 hallottam olyan pletykákat hogy gazsiék is szeretnének elmozdulni a wargaming féle top tier megoldás irányba ahol már csak prém fiók és prém tank/repülő használatával tudsz csak pluszba kijönni egy csatából. -
#35215 Az miért van hogy bizonyos magas tierű (6.7-től felfelé) tanknak a javítási költsége pl leo 1, 2600 körül, oroszok nagy átlagban 3-6000, a Ferdinánd meg 15000 what? Némely légvédelmi tank 18000 javítás what?
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2018.05.10. 05:33:29 -
#35214 Muhahahahahahahaha!
Test drive: spawn point -ról (és oldalról) oneshot -olja a királytigrist.... xD
Crew skill lvl16, de úgy megy mint a meszes! A második csatában 6 kill. -
#35213 Véééégre.... :D
-
#35212 K. jó, hogy a már meglévő matildám mellé a buzik adtak egy ELADHATATLAN kupont is..... Sem aktiválni, sem eladni nem tudom.... -
#35211 Sokkal többen csinálták meg vagy még csinálják is a tankos részét az eventnek a repülőshöz képest.... :-/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kissssss0 #35210 semmilyen... ugyan azt az esélyeket kapod az ezredik napon is ládanyitáskor mint az első nap, max annyit érsz el hogy kapsz egy veteran decalt a 100, 200, 400, stb, folyamatos ládanyitásod után és kb ennyi. -
#35209 Talisman:
T2 es repcsiknel dobott,,,,,,,a tartalekos tankra........(neztem nagyokat)
T1 es repcsinel ma a KI-43 t1 es re...total random.
sorry az offert/marmint hogy repcsis sztori volt.
Ma amugyis bolondokhaza van,a 30% os leertekeles miatt plus 30% kamikaze,idiot team/moralkillerrel bovult a jatekostabor. -
#35208 Ennek a számlálónak pontosan milyen jelentősége van? Volt egy kb 400-as bejelentkezésem, de a sorsoláskor ebből semmit sem érzékeltem. Ellenben, mikor elkezdtem a WT-t, egy hónapon belül dobott 2 talizmánt, ráadásul olyan repülőkre (még ha tier2-ben is), amikkel gyakran repültem. Majd nem sokkal később kétszer adott 1milliót. De mikor voltak már ezek... -
LazyPaul #35207 Úgy látom gazsiéknal megállt az idő, már négy napja a százkettedik napom van bejelentkezéskor.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.05.04. 18:24:22 -
#35206 Ehhhhhh..... Görcsölök a parts -okért, erre nem tervrajzot ad a Matilda II -höz, hanem kupont.... :O -
#35205 K. jó..... alig van nyertes csata, és akkor is benyögi, hogy szerinte én csak 60% -ban vettem részt a csatában.... buzeráns oroszok.... -
#35204 Gondolom IRL nem kellett patikamérleg. Amit a 88-as átütött, vagy akár a 75-ös, annak kaputt volt. Vagy az angoloknak se volt feltétlen szükségük robbanó töltetekre, csak a WT-ben kell kimagozni az ellenfelet. Azért Rb-n még jó az APDS, már ha nem nyeli el egy nyomorult görgő vagy az optika. Ez utóbbi is elég érdekes. -
#35203 Igen, ez biztos így van, viszont nem értem amúgy hogy a németek miért tettek jóval kevesebbet a lövedékeikbe, pl egy 88-asban is asszem kevesebb van mint a 76-os oroszban, érdekes. -
#35202 Nagyobb a fuse delay, már az 57milliseken is 1.2méter, T-34-85, IS-2 dettó. Így elvileg a torony közepén robban, ami könnyebben viszi ki az egész személyzetet. Legalábbis olvastam már ilyen magyarázatot.
Pl. TigerII-é csak 0.8m, 100g tnt-vel -> IS-2 1.2m, 270g tnt. A Párduc meg 29g tnt-vel hol van ettől? A bias-on kívül lehet benne valami. -
#35201 Engem one shotolt már pz4 f2, de igen 99% oroszok, mivel sokkal több a robbanóanyag a lövedékeikben, ami biztos úgy volt nem vitatom, viszont hihetetlen helyeken tud pont mindig a legénység irányába szétcsattanni a skulójuk. -
#35200 Tudom, hogy hiányzik a 100mm onnan, de az oroszokon kívük ki oneshotol onnan?
Mert sem a német, sem az amcsi nem képes rá, "csak" a torony személyzetet ölik meg maximum. -
#35199 Mert a valóságban a lövegpajzs mögött ott volt a löveggondola ami kb 100mm vastag lenne plusz a 100-as lövegpajzs az kb 200, de akkor senki nem lőné át így a derék oroszok kivették hogy mehessen br 6-ba hogy mindenki megalázhassa....még egy pz 4 f2 is tudja one sotolni szemből.
A kedvenc IS2-vel meg olyanokat lövök hogy már én szégyenlem..... -
#35198 ööööö.... WTF?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#35197 -
#35196 Panter A -val rálövök a T-34-85 -re: lepattan
Kicsit beforgatom a tornyot mielőtt visszalőne: A beforgatott lövegpajzson keresztül oneshot -ol....... -
xmanhun #35195 A döntött páncélt,nem szereti az apds !! ugyan úgy mint, a kemény magvas sem !! -
Luciferkee #35194 Ennyire egy bugos játékot még a föld nem hordott a hátán.
-
Kissssss0 #35193 tessék szépen aranytyúkot vásárolni és abból megvenni az éppen aktuális event taskot :D erről szól már ez az egész... semmi másról.
-
#35192 Fasszopó gazsi, meg a buzeráns eventjei.... Akkora szar az egész, hogy már 5-10 perceket kell AB -n is egy csatára várni, mert a legtöbb játékos már valószínűleg feladta. Ha be is dob, akkor 99%-ban egy foglalási pontos űber-szar felállást kell végigszopni, és kb. lehetetlen 2k pontot összeszedni.
Ha végre nem teljesen agyhalott a zölt buzi, akit melléd rak, akkor meg biztos lehetsz benne, hogy te leszel a következő, akit kikamikazéznak. -
#35191 Szicília.... a map meg Mozdok.... :-/ -
#35190 1943 nyara, Szicília. A másiknál már biztos lesznek 76-os Shermanok és Fireflyok is. -
Kissssss0 #35189 most a partraszállós résznél tart az event? :DD megtudom érteni mindkét oldalt.