Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #35178 js-6... nevezhetnénk akár OP-6 is, AP és APHE löszerekkel kb lehetetlenség belőni szemből ha lekerül 6.3 br alacsony szintre, de még a saját szintjén is 7.3 alig lehet megfogni, szerintem no brain instant buy. 
németek még mindig erősen felejtősek én szerintem, sokan istenítik az sla 16 Ktigrist de én sose értetem hogy mire fel... kb ugyan azt a gyenge toronypáncélzatot kapod mint ami a szilveres H verziónak van, ugyan azt a nem túl izmos ágyút, és majdnem ugyan azt a játékstílust is visszakapod, szerintem értelmetlen pazarlás pénzt kidobni 50+ extra lóerőért, egy mg34 géppuskáért a torony tetőn, meg néhány új extra lánctalp szemért a torony oldalra hegesztve... ja meg kapsz még egy csini új skint is.
amcsi oldalon a T29 nehéz tank is megéri a pénzét, legtöbbször a szerencsétlen párducok ellen fogsz menni amik nem igen tudják majd belőni a tankodat az alap löszerükkel, egyedül csak a tiger 2 tankok fognak veszélyt jelenteni de még ők is hosszan gondolkodni fognak hogy mégis hova lőjenek miközben te meg instant tornyon lövöd őket.