War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma nap első találatom.
6000m en, épp portyázgatok, mikor magasabban nálam 13 óra irányból, mondom MAGASABBAN egy Hunter jön lebukva felém.
Sikerült eltalálnim, a kimaxolt 23mm-es A2A lőszerrel de semmi. Persze ő cafatokra szedett.
Sokadik mai MIG-15-ös játék után.
1 győzelem (csapat megnyerte nekem) többi kilépés.
Lövőhelyzetbe egyszes sem sikerült kerülnöm. Lelöttek megannyiszor. Földbe, hegybe, vízbe is csapódtam.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
- magassági fölény megszerzése után, boom and zoom után semmit nem találok el. Kifordul miden az utamból, föleg ha alattam épp folyik a közelharc. Hunter utánam emelkedett leszedett. Pedig majd 1000kmh val kezdtem meg az emelkedést.
Ha boomzoom alatt csökkentem sebességet elpazarlom azt az energiát.
Lent nem üldözhetek senkit, mert a sebességem elkopik, Mig olyan mint egy tégla.
Innen már csak gyakorlás. Mint mondtam, top tier jettel a játék jó ideig komoly szívás mindegyikkel(én felváltva repülöm a germán MiG-15 Bist és a Sabre F2-őt). Ha meglesznek a modulok és a gyakorlat, akkor fog működni.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.10.31. 02:19:37
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.10.30. 23:59:33
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Nem Nem neeeeeem
Mig-15-el NEM NEM NEM NEM lehet játszani eredményesen. Sokadik játékom után, de tényleg nagyon sokadik. Nem, hogy gylelőni nem tudok semmit, de még egyszer sem tudtam életben maradni RB-ben.
Ha nincs az oldalunkon Sabre vagy vagy olasz csoda, BUKTA. Ha van ők lőnek le mindent. Aztán az a maradék 1 lelő engem és BUKTA.
Volt, hogy mire utólértem volna a a csapatot, valahonnan egy Hunter vagy Sabre felbukkan mögöttem és BUKTA.
Próbálom lefordulni őket, de a vége mindig az, hogy face2face, kapok mindig 1-2 .50-est és előbb utóbb a sokadik kör után szétesek majd BUKTA.
Pedig nem vagyok béna, energiaharc meg minden, mert alacsonyabb BR-ekben jó vagyok.
Hihetetlenek ezek a szovjet szarok.
Tegnap megvettem az első napot, 13 meccs után letiltott. Most megvettem a második napot, de fingom nincs mit kezdjek vele, az első nap még mindig aktív, de az event-nél nincs semmi....
nem francia tankok némi meglepetéssel. imgur 1
és a még be nem mutatott francia repülök imgur 2
szerk: ja meg hogy legyen már fekete leves is gazsi bá már megint egy szaros turnamentel szúrja ki az emberek szemét, csak a 200 legjobb szerezheti meg az e-100 tankot vagy a he-162 a1 repcsit.... <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.10.29. 12:14:12
ha szereted a js-2 meg a t-44/85 tankot akkor megkapod egyszerre mindkettőt a t-44/122 személyében, jó tűzerő, jó sebesség és mobilitás, és kicsivel gyengébb páncélvédelem.
Utoljára szerkesztette: vApollo, 2017.10.29. 10:41:53
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
m8 greyhound(végre valahára) meg i-29 amiről sose hallottam.
Valamit nagyon hegesztenek gazsiék....
Ahogy a tankoknál, úgy a repülőknél is igazi korszakváltás lesz a tier6.
Szerintem a minimális a végsebességbeli különbségért és a hangsebesség körüli jobb irányíthatóságért feladni a kis és közepes sebességű manőverezést(amin a légiharcok zajlanak) és az emelkedőképesség(ami a MiGek legnagyobb előnye) egy részét nagyon rossz csere.
BTW, mekkora bénaság már a készítők részéről hogy az adatlapon a MiG-15 bis végsebességét tengerszinten adják meg, a MiG-17ét pedig 2000 méter magasasságon, ahol sokkal ritkább a levegő. Nehogy már feltűnő legyen hogy alig van különbség a 17es javára a végsebességben. Hadd ölje bele a prémiumot és az xp-t a sok egyszerű a 17es fejlesztésébe.
Általánosságban érdemes tudni hogy egy top tier gép(bármelyik) stock állapotban, modulok nélkül közel használhatatlan. A MiGeknél sincs ez másként, alig sebez a default lőszer már ha eltalálsz valamit, mert pontatlanok a 23mmesek, gyérül rollol stb. Sabrék is ótvarok stock állapotban. Bele kell tenni úgy száz csatát egy top tier jetbe, lehetőleg prémium számlával, ahhoz hogy használható legyen. Amíg nincs meg legalább a 23mm-eshez a normális lőszer, farmolj AI repülőket ha nem megy másképp. Vagy vedd meg aranyért a modulokat ha megteheted. A top tier járművek az a rész, ahol a Gaijin beszedi a pénzt a játékért, ezért van az hogy a modulfejlesztések még prémium számla mellett is elképesztően drágák, a koncepció az hogy elunod a fejlesztést és megveszed aranysasért. Modulok nélkül meg használhatatlanok a top tankok és repülők egyaránt, nem véletlenül vannak a legfontosabb fejlesztések a negyedik modulsorban(engine upgrade, HEAT-FS lőszer stb). A 37mm-es szovjet gépágyúk szórása irdatlan modulfejlesztés nélkül(new 37mm cannons), 100m-ről is bőven nagyobb mint az ellenséges vadászgépek szárnyfesztávolsága.
Amúgy a MiG-15 Bis egy nagyszerű gép lesz, amit nagyon élvezetes repülni, de ehhez elengedhetetlenül szükségesek az ágyú és a hajtóműfejlesztések, továbbá a booster.
A MiG-15 Bis el burst climbal kell emelkedni(felszállás után gyorsulás 800 km/h-ig majd emelkedés, és ezt még egyszer-kétszer ismételni)
Utána többezer méter magasság és jelentés energiaelőnnyel fogsz rátámadni minden ellenségedre, onnan boom and zoomal lecsapsz és visszaemelkedsz. Irányt immelmannal(függőlegesen visszafordulva) váltasz, nem fordulsz balra-jobbra, így megőrzöd az energiád.
Nézz róla videókat youtubeon, és kelleni fog vagy száz csata gyakorlás is. Mivel mindig jelentős magasságelőnyből kezded a harcot, általában nyerni fogsz. Ha jelentős túlerőt látsz, ne bocsátkozz harcba, a magasságelőnyt sebességre váltva meglépsz és máshol támadsz. Ha a seggedbe kerülnek, lekapod a gázt, kinyitod a légféket(airbrake) és fodulni kezdesz, hogy túlfusson rajtad az ellenség.
Így működik a MiG-15 Bis.
6000m en talán ?
Szerencsétlen 15 ha csoda folytán valami mögé is kerülök semmit nem lehet eltalálni köszönhető az ágyuinak.
A bis-t még ki kell váltsam 1,4milla.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.10.22. 07:35:47
KV-2 1939
Tiger II (H)
Achilles
Churchill Mk III
T-34-85
IS-2
<#nezze>#nezze><#awink>#awink><#nyes>#nyes>
A következő valószínűleg az M6A1 lesz, 3/4 -nél járok. <#eplus2>#eplus2>
AF -ből full -ra kifarmoltam nincs, bár pár géppel már túlléptem az 50% -ot... P-51, Bf 109 F-4