37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
ööööö.... WTF?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Panter A -val rálövök a T-34-85 -re: lepattan
Kicsit beforgatom a tornyot mielőtt visszalőne: A beforgatott lövegpajzson keresztül oneshot -ol....... -
xmanhun #35195 A döntött páncélt,nem szereti az apds !! ugyan úgy mint, a kemény magvas sem !! -
Luciferkee #35194 Ennyire egy bugos játékot még a föld nem hordott a hátán.
-
Kissssss0 #35193 tessék szépen aranytyúkot vásárolni és abból megvenni az éppen aktuális event taskot :D erről szól már ez az egész... semmi másról. 
-
Fasszopó gazsi, meg a buzeráns eventjei.... Akkora szar az egész, hogy már 5-10 perceket kell AB -n is egy csatára várni, mert a legtöbb játékos már valószínűleg feladta. Ha be is dob, akkor 99%-ban egy foglalási pontos űber-szar felállást kell végigszopni, és kb. lehetetlen 2k pontot összeszedni.
Ha végre nem teljesen agyhalott a zölt buzi, akit melléd rak, akkor meg biztos lehetsz benne, hogy te leszel a következő, akit kikamikazéznak. -
Szicília.... a map meg Mozdok.... :-/ -
1943 nyara, Szicília. A másiknál már biztos lesznek 76-os Shermanok és Fireflyok is. -
Kissssss0 #35189 most a partraszállós résznél tart az event? :DD megtudom érteni mindkét oldalt. -
Ja, csak 1db Tigris és 2 db Párduc van. A jenkiknél meg ott a légifölény. A 12,7-es géppuskák meg kiszedik a PZ4-eseket. A légvédelem pedig esélytelen.
Nem előre lejátszott event. Ha a jenkik repülőbe ülnek akkor a németeknek reszeltek. -
Azzal sajnos nem szolgálhatok. :( -
Szép.....
Tiger H1
Panter D
vs
M4
M4A1
75mm M3 GMC
M10
-
Valka #35185 Videót. -
Az milyen már, hogy egy M10 -es 1-2 másodperc alatt rám fordítja a tornyát (90+ fok), majd oneshot -ol?! -
WTF?!?
Random AB GF, Advance of the Rhine:
Spawn -olok, megyek bázist foglalni, majd mikor a bázis foglalás után indulnék tovább: Ammunition exploded!!! Nem talált el senki, csak úgy önmagától felrobbantam.... o.O -
egy játszma alatt
-
Hááát, ez a Chronicles award 5 kurvára nem lesz meg... -
Kissssss0 #35180 "amcsi ágat is sokan javasolták már, csak valahogy nem visz rá a lélek :) Szubjektíve nem tetszenek főleg alacsony tierben."
hát igen.. a sherman tankokkal való szenvedést valahogy túl kell élni, de utána már egy egész másmilyen világ fog várni rád, főleg ha sikerül elérned az m1 abramst. -
Köszönöm a válaszokat, az is6-az op-nak tűnik nekem is, csak hezitálok, hogy melyik legyen, amcsi ágat is sokan javasolták már, csak valahogy nem visz rá a lélek :) Szubjektíve nem tetszenek főleg alacsony tierben. A német tankok meg egyre rosszabbak, oroszoknál meg mindenkit is szétszedek még akkor is ha pont bénán játszok, na jó asu57 az számomra mumus irtózatosan béna vagyok vele :) -
Kissssss0 #35178 js-6... nevezhetnénk akár OP-6 is, AP és APHE löszerekkel kb lehetetlenség belőni szemből ha lekerül 6.3 br alacsony szintre, de még a saját szintjén is 7.3 alig lehet megfogni, szerintem no brain instant buy. 
németek még mindig erősen felejtősek én szerintem, sokan istenítik az sla 16 Ktigrist de én sose értetem hogy mire fel... kb ugyan azt a gyenge toronypáncélzatot kapod mint ami a szilveres H verziónak van, ugyan azt a nem túl izmos ágyút, és majdnem ugyan azt a játékstílust is visszakapod, szerintem értelmetlen pazarlás pénzt kidobni 50+ extra lóerőért, egy mg34 géppuskáért a torony tetőn, meg néhány új extra lánctalp szemért a torony oldalra hegesztve... ja meg kapsz még egy csini új skint is.
amcsi oldalon a T29 nehéz tank is megéri a pénzét, legtöbbször a szerencsétlen párducok ellen fogsz menni amik nem igen tudják majd belőni a tankodat az alap löszerükkel, egyedül csak a tiger 2 tankok fognak veszélyt jelenteni de még ők is hosszan gondolkodni fognak hogy mégis hova lőjenek miközben te meg instant tornyon lövöd őket.
-
Csak amerikai vagy német-et húzd, oda vegyél. Orosz max br-en semmit nem ér -
Üdv mindenkinek Kb. 1,5 év kihagyás után visszatértem egy kicsit a játékhoz, lassan azon kezdtem el gondolkozni hogy veszek egy komoly prém tankot, csak a német és az orosz tankokat húzom, és szemet vetettem az orosz IS-6-os tankra, azt szeretném kérdezni mennyire éri meg a befektetést, mennyire rossz vagy jó? A másik terv egy német prém kt, a meglévő H és P variáns mellé harmadiknak. Hogyan lenne jobb? -
Kissssss0 #35175 :DDD -
fighter_hu #35174 Valószínű hogy egy support fire-t akart szerezni. -
K. jó, hogy az event -eken odajön "segíteni" a random() zöld geci, belelő egyet abba a tankba, akivel közelharcot vívok, majd vár... sőt, visszavonul....
-
sziasztok,,,
Farm/penz kerdesem lenne.:
T3 ban szokott tortenni ,hogy eluszok,azaz mar sporolni kell a jarmuvekre,crew atkepzesekre.kerdesem: erdemes visszamaszni t2 be farmolni?
(a francia es a brit vonalat huzom)
koszonom -
Kissssss0 #35171 újabb érdekes infók kerültek ki...
dev answers from a russian speaking stream. -
Kissssss0 #35170
-
fighter_hu #35169 https://postimg.cc/image/5gohqex8d/
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2018.04.16. 22:46:14 -
W00T? :O
-
Az Achievements -ek között keresd. -
sebi89 #35166 Sziasztok
a Chronicles of ww2 eventben hol tudom megnézni hogy hogy állok a feladatokkal?
-
Ma legalább 4 alkalommal játszotta el a gém, hogy amikor komoly közelharcban vagyok, akkor dob egy alt+tab -ot...... legalább 2 alkalommal meg is haltam e miatt. Hogy a faxba?! Amikor meg ki akarok alt+tab -olni, akkor meg baszik programot váltani. -
AB GF -ben mindig a tank adatait nézi. (Kéne néznie.)
Churchill -el szedtem le úgy emlékszem. Nem repülve.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2018.04.15. 18:25:47 -
fighter_hu #35163 Tipp: repcsivel ölted meg azt a repülőt és amivel repültél nem volt tier3-as. -
Íme a mai "mi a hiba a képen" képfeladvány:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
AB GF BR 4.7 -es Preset -el képtelenség most értelmes csatákat menni... Nagyon sokan tolják most a prém Tigrissel, és 99% -ban betol közéjük golyófogónak.
Az előbb volt egy ritka BR 3.7-4.7 csata, erre kezdésnek a map másik oldalárol oneshot -olt egy nekem láthatatlan Mader III..... -
Eventek, és nem random battle.... fasszopó oroszok.... -
Ludowik #35159 Ez valahogy most nem izgat a múltkori kicsit kiakasztott, Ez is olyan lesz játszol mint állat de pont nem jön össze időre.!