11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #35134
    Ehhhhhhhhhhh... a tengeralattjárók csak egy a legalább három hülyeség közül. :D

Itt van még a Workshop is..... Jó kérdés, hogy lehetséges-e egyáltalán összerakni a Tigrist és a Cobrát....

Illetve itt vannak még a kalapok. 1db Warbondért vásárolható Special Task kell hozzá. :D

Tengeralattjárókról meg:
    Az angolt búvárhajót még nem próbáltam, de a stalineum a víz alatt is működik!
    A szovjeteknek 10 torpedójuk van, míg az amerikaiaknak 4. (Mint kiderült, ha elhasználod, akkor újra töltődik, de van egy szaftos cooldown -ja.)
    Illetve volt már, hogy a szovjet nem halt meg az amcsi torpedótól, míg a szovjet torpedóval nekem mindenki megvolt egy lövésből is. (Már akit megtaláltam. :P)