37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RODLEE
    Van egy kérdés megint bár régóta fogalmazódik , de mindig játék közben jön rám, és mindig elmarad! Hogy van az belépek a szerverre mondjuk van 3 pont amit el kell foglalni és mikor bent vagyok már egyet elfoglalt az ellen meg mire odaérek már ott vár????
  • Ludowik
    Én feladtam és mindent eladtam így lett 6.5gjc. Ebből meg lehet venni festést csak nézni kell hogy amit megvennél annak mennyire változik az ára. Ha megveszel valamit nem kell rötgön kinyitni,mert lehet feljebb megy az ára. Így lehet pénzt keresni.
  • Ludowik
    Mert tegnap előtt 14 órakor vége lett. Innentől van azt hiszem 3 napod hogy ami hijanyzik azt meg vedd a piacon.
  • gstup
    Én már 2 napja nem kapok ládát egy meccs után sem.
  • xmanhun
    nekem ma lett meg a tigris !!! :)
  • PLaci #35143
    Vannak még jó poénok a workshop -ban. :)

Illetve nem összerakhatatlanok! :O

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Csak k. sok kell hozzá.

• LazyPaul
    Jogos, páncélvadászra gondoltam nem nehéz harckocsira.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.04.01. 23:18:17
  • Darun
    A HT-k nem az első vonalban kéne hogy harcoljanak?
  • LazyPaul
    Na, jó pár csatát lenyomtam a Panther D-vel. Ha nehéz harckocsiként használom akkor azért nem reménytelen. Első vonalban harcolni nekem nem jött be, de távolabbról csapattársakat fedezni arra megfelel.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.04.01. 21:31:47
  • PLaci #35139
  • Kissssss0 #35138
    kész rémálomnak néz ki ez a workshop kirakós, milyen "szerencse" hogy épp most döglött be a videokártyám....
  • PLaci #35137
    4. szinten már uncommon -t dob. xD

• Kissssss0 #35136
    nem is mondtam hogy jók lennének most, csak annyit hogy régebben a rendeltetésüknek megfelelően(tehát akkoriban jól) működtek mikor még a saját 5.7 szintjükön harcoltak... többnyire.

most már csak akkor lehet jó köröket menni velük ha kívülről belülről ismerjük az adott pályát amin épp megy a csata, meg az ellenséges tankok gyenge pontjait, ehhez meg mocsok sok játékórányi gyakorlás kell ami már inkább hangzik munkának mint játéknak.
  • Hexex86 #35135
    Itt a gyalogos verzió a war thundernek. De még csak ilyen battleground áprilisi tréfaként kipróbálható. Pubg-t parodizáló páncélok( mindenhova serpenyőket meg lábasokat lehet felrakni, de a grafika és a fegyverek nagyon jók
    Enlisted Closed Alpha
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.04.01. 00:19:28
  • PLaci #35134
    Ehhhhhhhhhhh... a tengeralattjárók csak egy a legalább három hülyeség közül. :D

Itt van még a Workshop is..... Jó kérdés, hogy lehetséges-e egyáltalán összerakni a Tigrist és a Cobrát....

Illetve itt vannak még a kalapok. 1db Warbondért vásárolható Special Task kell hozzá. :D

Tengeralattjárókról meg:
    Az angolt búvárhajót még nem próbáltam, de a stalineum a víz alatt is működik!
    A szovjeteknek 10 torpedójuk van, míg az amerikaiaknak 4. (Mint kiderült, ha elhasználod, akkor újra töltődik, de van egy szaftos cooldown -ja.)
    Illetve volt már, hogy a szovjet nem halt meg az amcsi torpedótól, míg a szovjet torpedóval nekem mindenki megvolt egy lövésből is. (Már akit megtaláltam. :P)
  • Ludowik
    Egyet értek a tigrisek szinte nem alkalmasak harckocsi csatára. Sikító frászt kapok mikor 250m ről lepattannak a lövéseim. Második lövésre esélyem sincs hiszen rögtön kiszedik az irányzómat. Ma délután is erőltettem de kínszenvedés volt 10 csatából tízszer idő előtt búcsúztam a három tigrissel. Átültem oroszba és 7 csatából meglett a különleges feladat. Akkor hogy is van ez? Úgy hogy a tigriseket feldobálja, az oroszokat meg nem.
  • LazyPaul
    Kissssss0!
    Teljesen egyetértek veled városban ezek teljesen felejtősek. Közelharcra alkalmatlan mindkettő. Ami mellettük szól az a nagy tűzerő, de ettől még nem jó tankok.
  • Kályha
    Játékon belül events->submarine warfare. Angol, amcsi, orosz pool-lal elindítod, nem baj, hogy tank vagy repülő. Csak a betöltés után lesz választható a tengeralattjáró.
  • RODLEE
    Hali! Ezt a Silent Thundert hogy lehet kipróbálni?
  • Kályha
    Ismerős érzés. Főleg, ahogy írtad, F2 után. A tigrist használd TD-ként, úgy még tud érvényesülni, az a löveg még 1.000méteren is 140mm-t csap át.
  • Kissssss0 #35128
    régen mikor még csak németek ruszkik meg amcsi tankok voltak a játékban akkor még használhatóak voltak a tigrisek meg a párducok, akkoriban még nem voltak 200mm + páncélzatot átütni képes t-34/100 t-44/122 t29 meg fw4202 és hasonló über brutál tankok amik földbe döngölték volna a németeket a csata első két percében.

a tigris meg a párduc már csak nagy nyílt terepen használható(néha még gy se), vagy szigorúan sidescrapelve oldalpáncélzatot mutatni az ellenfélnek, a városban való harcokat teljesen el lehet felejteni... t34/85 pillanatok alatt megeszi a tigrist.
  • LazyPaul
    Na megszereztem a Tiger H1, Panther D párost hááát egy nagy kalap sz@r mind a kettő. Lassúk, lomhák az esetek 90 százalékában egy lövéssel kiszednek. A Panzer IV F2 és a G után ezek nagy csalódást okoztak. Inkább maradok a szovjet masináknál. A T-34 85, IS-1 páros sokkal jobban fekszik nekem.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.03.31. 17:39:31
  • Master91
    hipi hopi!
  • Rayden02
    A válasz...

Agyam eldobom! xD
  • PLaci #35124
    Ballisztikus rakétákkal fogunk egymásra lövöldözni? :D
  • Rayden02
    Április elsejével függhet össze!
    Amúgy passz! :Đ
  • Master91
    Ez mi lesz ?
  • Rayden02
    Ajaj :D
  • fighter_hu
    "USA 4.7 nagyon fun" persze a jól balanszolt , gyenge pont nélküli jumbo... szemből nem lőhetőbe németekkel , orosszal szintúgy , a kv1 zis5 meg a churchill 7-en legalább van gyenge pont .
    A russian, bias .. nem egy játékkal játszunk britek már 5,7be stabilizátorral meg apds-el lőnek oroszok nagyobb br-be semmit nem érnek (t64-em nincs)
  • Kissssss0 #35119
    "és a német 6.3 is nagyon élhető."

na ez azért már egy kicsit erős kijelentés volt szerintem, ruszkik britek és a franciák ott szívatják a lomha lassú német tankokat ahol csak akarják 5.3 és 7.0 szinten, és ezek között.
  • hooah
    Mi az, hogy russian Bias?????????

Felejtsük már el!

Mi kellene még német amcsi fanoknak? Halálcsillag?

Leo2K meg Abrams után, az sem elég meg sabrek után. Nagy szinteken lassan játszhatatlan orosszal.
  • Robertoo21
    Ezt teljesen nem jelenteném így ki.
    Én USA T34-vel 7.7, amikor Squadban feljebb megyek 9.3-ba ott is lövöldögetem ki a tankokat.
    De példaként az USA 4.7 nagyon fun és a német 6.3 is nagyon élhető.

Annyiban viszont igazat kell adnom, hogy a nap bizonyos szakaszaiban igenis erőteljesen érezhető az orosz erő.

Szerintem egy 20 napos prém mindenképpen megéri, ha nem szeretne sokat költeni.
    Amennyiben 180 naposat akar venni, azzal megvárnám a Victory day-t. Ott biztos le lesznek árazva.
  • gstup
    Ne vegyél.Annyira russian BIAS.Felesleges.Csak játsz vele és majd lesz valami.
  • Valka
    Fölösleges annyira rohanni a fejlesztéssel, 4.3 fölött egy kalap szar az egész.
  • Ludowik
    A prémium az abszolút rajtad áll.A csalókról meg annyit hogy néha 200 300 fiókot is zárolnak. A nevek listája megtekinthető a hivatalos fórum magyar részlegén. Mindegyikük harmadik féltől származó illegális alkalmazásokat használ. Célzás segítőt célravezetőt vagy olyat amelyik megjelenít a térkepen minden egyes járművet.De hallottam olyanról is hogy harmadik fél által igért prémium vagy GE vett ami lehetetlen. Vagy telón olyan app ami máskép jeleníti meg a térképet.Ezek a dolgok mind a fiók zárolásával járnak,sőt mivel fizetni kell értük meg az adataik ,mind a személes mind a játékbeli is feltörésre kerülhet.A fiók védelmére mindenkinek javaslom a kétlépcsős belépési rendszert javaslom.
  • RODLEE
    Agyalok még premiumon akkor! Angolul írta az a valaki nevét nem jegyeztem meg! Az egyik cheat amit megjegyeztem aimbot! Valami célzás segítő lehet??
  • gstup
    Teljesen rajtad áll.Szerintem pofátlanság amit csinálnak a készítők.Normális esetben biztatnálak hogy vegyél pérmet,mert ingyenes a játék és evvel teszel egy gesztust a készítők felé.Na itt nem érzem hogy ezt meg kell tenni.Nem Mo-n lakom szóval amim van az eredeti(nem kalóz :) ),nem csak a levegőbe beszélek.A másik oldala,hogy valóban gyorsabban lehet kihúzni egy adott ágat prémiummal. És a csalásról meg a bannról nem hallottam. Habár nem vagyok teljesen up-to-date.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2018.03.27. 19:04:05
  • RODLEE
    Egy kérdés! Érdemes premium előfizetést venni? Még sose vettem pedig már pár éve nyomom! A másik játék közben írták,hogy 156 embert bannoltak egy nap alatt mert cheateltek erről hallott valaki ?
  • RODLEE
    Storno elnéztem azt hittem a francia ágat nézem közben az olaszt!
  • RODLEE
    Hali! Haverom nyomja PS4 en és neki van tankos Francia ága nekem meg nincs esetleg tudja valaki miért van ez?