Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RODLEE #35012 Egy kicsit vissza tértem BR 5.7 hez Tigris! kár volt! Utána kaptam egy kis vágyfokozó villanykörtét mondom rápazarlom LEOra! A küldetések 100% ból az 1/3 jött össze! Ez HEAT FS hát egy kula! Írtátok sokan NERFELTÉK, komolyan nem tudom ez mit jelent butítják??? Bármilyen más nemzetbeli lőszarja meg mint kés a vajon! Nincs rossz játékos csak német ággal játszó játékos! Nem vagyok űbaer nagy gamer mert nem sok időm van rá, eltalálom az ellent de ennek a LEONAK a HEAT FS es löszere valamennyit sebez, nem egyszer találom el az ellent vele a másik rám fordul oszt kakukk! Meg magas BR ben még mindig ez a grafikai butítás 43 erdőn bokron jön egy lőszer 3 kilométerről! ÁHH nem bírom! Megyek vissza BR 4.0 alá! (RB mod)