37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#35028 Megjegyezném hogy az aerial jet rész ,lehet hogy egy korai április 1. leak, amúgy 1 tank kivételével minden bejött! -
#35027 M1 Abrams kipipálva, a többit majd meglátjuk..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2018.02.24. 15:07:12 -
#35026 105 milis ágyú, nincs God modos végtelenített 20milis g.á., meg végre nem a fénysebességgel fog menni.
Gondolom cserébe a 125mis még oldalról sem veri be. -
CHaooSS #35025 Top tier tank nem lehet prémium, lehet, hogy csak a B-re lesz fejlesztés mert új testpáncélja van
ja és
M1 Abrams: The Desert Warrior
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.24. 11:32:59 -
#35024 A BV az prémium lesz?
Lehetne már értelmes szovjet ground support repcsi is. -
Kissssss0 #35023 "About 20 new vehicles"
reméljük így lesz, de a parasztvakító kijelentésemet még mindig fenntartom... amennyi fölösleges giccset akarnak belepakolni az már szerintem kicsit túlzás, egyedül csak az új hangoknak tudok örülni a tankok mellet. -
CHaooSS #35022 Update 1.77 “Advancing Storm” highlights
"About 20 new vehicles" húha :D úgy néz ki tartogatnak meglepetéseket
illletve
"When will the dev server be opened"
"Follow the news closely, especially on the forums"
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.23. 18:25:27 -
#35021 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
CHaooSS #35020 hmm.. Holnap jön az M1?
-
fighter_hu #35019 T-64B -
CHaooSS #35018 AMX-30B2 Brenus Nesze semmi fogd meg jól! -
#35017 Remélem korai Abrams lesz a 105 milis ágyúval. -
CHaooSS #35016 Also for those M1 Abrams fans out there, there was a devblog posted but it was removed almost instantly. The link for it still exists although it leads to a page not found message on the website. Again I will post the link down in the comments later.
ok akkor már tuti, hogy Abrams jön. -
CHaooSS #35015 Hát ennyi sajnos..
jah a 2. ruszki az a T-64B lesz, majdnem elfelejtettem :D
Amcsi meg kérdéses.. bár szerintem csak németeket szopatják prototípussal szóval M1 Abrams az esélyes -
Kissssss0 #35014 lul... csak ennyi? :D mekkora egy parasztvakítás lesz ez az update. -
CHaooSS #35013 Rossz hírek.. úgy néz ki Japánok és Franciák beszopták rendesen
WT VK blog-ból van amik elég pontosak
What is planned from armored vehicles:
- USSR - 2 units. ( T-64BV + ? )
- Germany -1 unit. ( Leopard 2k )
- US-2 units. ( Magach 3 + ? )
- Britain -1 unit. ( Chally 1 )
- France -1 unit. (Teljesen haszontalan prémium AMX-30....)
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.21. 21:41:48 -
RODLEE #35012 Egy kicsit vissza tértem BR 5.7 hez Tigris! kár volt! Utána kaptam egy kis vágyfokozó villanykörtét mondom rápazarlom LEOra! A küldetések 100% ból az 1/3 jött össze! Ez HEAT FS hát egy kula! Írtátok sokan NERFELTÉK, komolyan nem tudom ez mit jelent butítják??? Bármilyen más nemzetbeli lőszarja meg mint kés a vajon! Nincs rossz játékos csak német ággal játszó játékos! Nem vagyok űbaer nagy gamer mert nem sok időm van rá, eltalálom az ellent de ennek a LEONAK a HEAT FS es löszere valamennyit sebez, nem egyszer találom el az ellent vele a másik rám fordul oszt kakukk! Meg magas BR ben még mindig ez a grafikai butítás 43 erdőn bokron jön egy lőszer 3 kilométerről! ÁHH nem bírom! Megyek vissza BR 4.0 alá! (RB mod) -
#35011 New sounds in update 1.77 -
gstup #35010 Durván jó lesz utlrán! -
#35009 Dagor Engine 5.0 New landscape creation technology -
Kissssss0 #35008 a második kép nagyon úgy néz ki mintha egy új sivatagi pálya lenne. -
#35007 Dagor Engine 5.0: light and shadows: Global Illumination, contact shadows, shadows on effects -
Alanw #35006 russzkik mar csak ilyenek.... -
#35005 Mi a lófasz akar az lenni, hogy ha én M6A1 -em lövésze ha M41A1 -et kéne kilőni, akkor 100% -ban mellé talál... de nem csak úgy egyszerűen... a két lövegből két külön irányba találok mellé!!! -
Kissssss0 #35004 magukkal a német tanokkal még nem is lenne túl nagy probléma, többnyire azt hozzák a játékban amire eredetileg is ki lettek találva a háború alatt, nyílt terepen nagy erejű ágyúkkal kellő távolságból elintézni az ellenfeleket, ez többnyire működni is szokott a nagy nyílt pályákon.
a gond ott van hogy ezekből a pályákból alig van néhány darab... kurszk mellet az egyetlen értelmes pálya a most berakott magiont vonal van és kb ennyi, a többi pálya amin lehetne még nagy távolságból tűzpárbajt vívni azok mind le vannak zsugorítva árkád méretűre(poland, kelet európa,stb...).
a másik probléma pedig a tankok br szintje... mondanom se kell kész "élvezet" volt a 105milis tigris2-mel hordányi t-62 ellen menni karácsonyi event alatt. -
RODLEE #35003 Ennek mi köze ahhoz amit én írtam? Én a WWII dolgokról írtam!
Hidegháborús szarokat külön választanám!
Nekem annyi a meglátásom a WWII dolgok ne keveredjenek a hidegháborús dolgokkal!
Bár hiába megyek Leoval minden keresztül lővi a HEAT FS löszere meg néha szart se ér! -
#35002 Nyugodtan le lehet nyelni németfanok.
Az ugye teljesen elfogadható, hogy KPZ70 meg MBT70 annyira OP, hogy alig lehet ellenük nyerni. Közben meg egy proto volt. ja hogy ára miatt elkaszálták. Akkor legyen az, hogy méregdrágán lehessen javítani. Mert az még sem állapot, hogy amig kicsi BR ben összeszedek 20-30k ezüstöt azt egyböl elveszítem magas szinten mert 1 halál nékül nem lehet KpZ ellen kihozni. Ha nyerünk persze.
Rakétásjárművük németeknek megint OP, észere sem lehet venni. bezzeg BMP-1P felhúzott rakétéjáva lsem jobb a helyzet, mert célzóoptika marad lent a torony tetején, holott ki a rakétatubus felett van.
F-86 meg mindent lemos mindenhonnan pályáról, azt meg kapott boldog boldogtalan.
Erre meg jön majd a Leo a 20 milis ágyúval. -
RODLEE #35001 Szerintem te jól tudod én is így tudom!
Csak a német ág van el.aszva, amit én is szeretek!
Tiger h összekerül a hidegháborús szarokkal!
Legyen ellene Is-2, az összes T-34 modlell, Isu 152-ig , a pörsing meg az összes M4 modell a Fájörflájig! Így volna reális!
A Párducokról nem is beszélve mert azok is magas BR-ben vannak!
Túl magas!
A Jaghpanther mit kezdjen egy T-54 el,de még a Jaghtiger is! Ezek a német tankok a WWII ben voltak!
Ennyi!
-
LazyPaul #35000 Ez eddig is így volt. Ha a legjobb minősítésű tankod például BR 4.7, akkor csatában összekerülhetsz BR 5.7-el is. A harci minősítés (BR) 1.0-val is lehet magasabb. Én így tudom.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.02.17. 18:33:06 -
fighter_hu #34999 Gondolom tank , én már hetek óta jegelem a tankozást pont ezért egyfolytában csak feldob bezzeg engem sose dob le, inkább repkedek azóta megint kicsit. -
Kissssss0 #34998 had találjam ki... német tankokkal kapod az uptiert igaz? -
RODLEE #34997 Nem vagyok szakértő! BR-t nézzed, ne a Tiert! 3.3 BR az bekerül 4.3 BR be is! tök mindegy milyen tierbe van Nem a tier a lényeg! Én így látom de ha rosszul akkor válaszolni fog aki tuti tudja!
-
sebi89 #34996 A hozzáértőktől szeretnék kérdezni vmit, mi a fsz van a játékkal? Már kb 1 hete alig kerülök saját tierbe, 5 ből kb 4 szer uptier. 4,7 el 5.0, 5.7. Ez valami új patch? 5. 7 el , 6.3, 6.7 wtf? -
RODLEE #34995 De még ez grafikai dolog,DE bemegyek Jaghpanteremmel és T-54 meg T62???? Értem én hogy orosz játék meg becsülöm is hogy dolgoznak rajta jobb és szebb legyen, de ne fájjon már nekik ennyire hogy jobbak voltak a német tankok!!!! -
RODLEE #34994 Akkor neked javasolnám a Commodore 64-et, azon is volt tankos játék! Az elég ULQ-s!Élveznéd is a sok sikert!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2018.02.17. 13:16:52 -
Ludowik #34993 Az igen+ +1 -
RODLEE #34992 Válaszom a spoileredre: -
#34991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A te dolgod mire mennyit költesz, nem erre volt kihegyezve a sztori. Ha simán futna nálad movie grafon, mégis Ulq van beállítva, az baszná a csőrét pár embernek, az lenne a gond. Nyilván mindenki úgy játszik, ahogy neki jól esik. De azért nehogy már azok legyenek leszólva, akik szeretnék kiélvezni a játék adta grafikai élményt is. Mert ahhoz nem kell vagyon (4590/750Ti - max.graf.60fps), és nem több zöldet látok, hanem konkrétan egy másik játékot.
És nem érdekel kit bántok meg, de a picsába azokkal, akik indokolatlanul szereznek előnyt másokkal szemben. Ez a szememben csalás, és az illető bekaphassa.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2018.02.17. 11:21:15 -
#34990 Annyi szivatás után olyan.... könnyűnek tűnik a gém, ha a(z) MM épp nem szopat.
Replay. -
#34989 ULQ -n 4 magos processzorral épphogy van 60 FPS. Nem fogok egy vagyont költeni egy erősebb videokártyára csak azért, hogy több zöldet lássak.