11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kályha
    Biztos van akinek nem szívügye a számítógép, vagy másra kell a pénz, pl. család mellett. Meg azért sokan nem élnek olyan elképesztően prosperáló országban, mint mi. A többieket kellene kiszűrni, akik mások kárára keresnek előnyöket.

Én Commodore 64-el kezdtem, az első pc kőkemény 100MHz-es volt. Fifa 96-ot ültük körbe haverokkal és tényleg nem hittünk a szemünknek. Talán pont emiatt nem is igazán érdekel egy játék grafikája. De a WT alapvetően szép (bár néha elég ergya fizikával) és ezt lebutítani 2006-os szintre ...

Arra szerintem készülj fel, ha jön az új Dagor Engine, köddel, még intenzívebb napsütéssel, meg anyám kínjával, egy kicsit még rosszabb lesz a helyzet.