37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #34998 had találjam ki... német tankokkal kapod az uptiert igaz? -
RODLEE #34997 Nem vagyok szakértő! BR-t nézzed, ne a Tiert! 3.3 BR az bekerül 4.3 BR be is! tök mindegy milyen tierbe van Nem a tier a lényeg! Én így látom de ha rosszul akkor válaszolni fog aki tuti tudja!
-
sebi89 #34996 A hozzáértőktől szeretnék kérdezni vmit, mi a fsz van a játékkal? Már kb 1 hete alig kerülök saját tierbe, 5 ből kb 4 szer uptier. 4,7 el 5.0, 5.7. Ez valami új patch? 5. 7 el , 6.3, 6.7 wtf? -
RODLEE #34995 De még ez grafikai dolog,DE bemegyek Jaghpanteremmel és T-54 meg T62???? Értem én hogy orosz játék meg becsülöm is hogy dolgoznak rajta jobb és szebb legyen, de ne fájjon már nekik ennyire hogy jobbak voltak a német tankok!!!! -
RODLEE #34994 Akkor neked javasolnám a Commodore 64-et, azon is volt tankos játék! Az elég ULQ-s!Élveznéd is a sok sikert!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2018.02.17. 13:16:52 -
Ludowik #34993 Az igen+ +1
-
RODLEE #34992 Válaszom a spoileredre: 

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A te dolgod mire mennyit költesz, nem erre volt kihegyezve a sztori. Ha simán futna nálad movie grafon, mégis Ulq van beállítva, az baszná a csőrét pár embernek, az lenne a gond. Nyilván mindenki úgy játszik, ahogy neki jól esik. De azért nehogy már azok legyenek leszólva, akik szeretnék kiélvezni a játék adta grafikai élményt is. Mert ahhoz nem kell vagyon (4590/750Ti - max.graf.60fps), és nem több zöldet látok, hanem konkrétan egy másik játékot.
És nem érdekel kit bántok meg, de a picsába azokkal, akik indokolatlanul szereznek előnyt másokkal szemben. Ez a szememben csalás, és az illető bekaphassa.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2018.02.17. 11:21:15 -
Annyi szivatás után olyan.... könnyűnek tűnik a gém, ha a(z) MM épp nem szopat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay. -
ULQ -n 4 magos processzorral épphogy van 60 FPS. Nem fogok egy vagyont költeni egy erősebb videokártyára csak azért, hogy több zöldet lássak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RODLEE #34988 Nekem nyilván a 386 DX4 ,azuitán a celeron?! Mindegy! Jó éjt minden Fannak!
-
RODLEE #34987 Értelek! Hogy lát mindenen ha nem látom én az erdön???
-
Biztos van akinek nem szívügye a számítógép, vagy másra kell a pénz, pl. család mellett. Meg azért sokan nem élnek olyan elképesztően prosperáló országban, mint mi. A többieket kellene kiszűrni, akik mások kárára keresnek előnyöket.
Én Commodore 64-el kezdtem, az első pc kőkemény 100MHz-es volt. Fifa 96-ot ültük körbe haverokkal és tényleg nem hittünk a szemünknek. Talán pont emiatt nem is igazán érdekel egy játék grafikája. De a WT alapvetően szép (bár néha elég ergya fizikával) és ezt lebutítani 2006-os szintre ...
Arra szerintem készülj fel, ha jön az új Dagor Engine, köddel, még intenzívebb napsütéssel, meg anyám kínjával, egy kicsit még rosszabb lesz a helyzet. -
fighter_hu #34985 ...."Nekem az a gondom, mikor megkapom a halálos lövést, és a lövedék útját megmutatja honnan is jön!
Akkor van az,hogy olyan helyről ami árkon bokron erdőn jön!"... Azt azért ne felejtsd el hogy kill cam-ba a lövedék esést nem mutatja azért jön nyíl egyenesen. -
RODLEE #34984 Még annyi amit írtál "ocsmány játékot bámuljak egész este"! Teljes mértékben igazad van! Én COMMODORE +4 kezdtem a játék pályafutásom!
MÉG NEM IS CSAK A COMMODORE 64-en! Szerintem én láttam a 30 éves fejlődést a grafikákon! -
RODLEE #34983 Amit írtál teljesen COOL!
Az a baj míg a PS4 es játékosokat jelöli a * al az ott létük,ha az ULQ-kat is jelölné szerinted milyen botrány lenne(menne a mocskolás)!Múltkor a Leoval mentem egy Ru-251 es Magyar valamiért egy saját csapatban levő T-54 et gyalult persze RB ben nem tudott kárt okozni,azután rákédeztem magyarúl mi a baj de pont mire vége lett annyit bírt irni valami videot küldött valami csalásról csak vége lett a körnek! Megvettem a PS4 prot, de nem ezért a játékért,hanem haverok miatt meg a BF1 miatt! Nyomjuk multiban kommunikáció stb.JÓ! A haverok között van egy ilyen fan mint én is aki szereti a WT-t vettem a PS4-hez egy Hori Tac Pro nevezetű egér bill. kompaktot is és nagyon jó a WTben! Csak amit ítram email cim nem egy mert anno egy citromailra (ott van meg minden)csináltam accountot és a PS 4 az invitell! PS4 en nem tudsz választani! Amúgy ott nyomnám a WT-t! UI: Nem hinném hogy valaki a ősrégi laptopon a buszon nyomná a játékot! -
Kivenni biztos nem fogják, azzal csak játékosokat vesztenének. Elhiszem, hogy sokaknak gyenge gépe vagy laptopja van, ugyanakkor olyanok is elhagynák a játékot, akik már hozzászoktak az Ulq-hoz, és anélkül handicapnek vennék a módosítást.
Talán egy reális megoldás lenne: minden indításnál ellenőrizné a WT, hogy megvan-e legalább a medium system req. Ha igen és mégis Ulq-n futtatja, akkor a játékos neve elé jelzést tesz, mint a PS-eseknek, vagy a neve lenne más színű. Bár így is esne a létszám, úgyhogy még ez se fog megtörténni.
Egy kis ideig én is próbálkoztam Ulq-n. Nem vagyok túl jó játékos, de inkább abbahagynám a WT-t, minthogy egy ocsmány játékot bámuljak egész este. -
RODLEE #34981 Nem! Értem te mit mondasz, vannak ilyen eltűnő tankok a meg bevillanók!
Nekem az a gondom, mikor megkapom a halálos lövést, és a lövedék útját megmutatja honnan is jön!
Akkor van az,hogy olyan helyről ami árkon bokron erdőn jön! Én még az erdőből se látok ki, de a másik belát mindenen keresztül! Régebben is írtam ezt a problémát volt aki azt válaszolta ő azért használja ezt a opciót pedig jó gépe van, mert nem tudja elviselni, hogy más is így játszik! Ezért venném ki ezt a nagyon alacsony grafikás lehetőséget egy ilyen játékban ahol sokat jelent a rejtőzködés! Van PS4 Prom is csak nem egy a email bejelentkezésem a Pc accountommal, és így tök alapon kezdem az egészet! A PS 4 ben nem tudsz variálni a grafikában! Ezért nyomom még Pécén,mert ott elég sok német tankom meg van már! Meg pécén vannak a jó optika célzók+hangok,motor, löveg!!!!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2018.02.16. 22:07:39 -
Nem arról volt szó, hogy amit te nem látsz a bokroktól, azt újabban már az ULQ-s sem látja, mivel nem jeleníti meg a tankot? Mint mondjuk amikor eltűnik a tank a Wot-ban. Hallottam valami ilyesmiről, ezek szerint hülyeség? Asszem volt egy videó részlet is, egy ULQ-s panaszkodott, hogy eltünedezik az ellenfél. Erre volt az a magyarázat, hogy ott elvileg magas fűnek kellene lennie, és ezért nem rajzolja ki a tankot, hiába low graf.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2018.02.16. 21:45:09 -
RODLEE #34979 Felraktam a célzó optikákat meg hangokat tök jó! DE ez az erdőn bokron átlövök 2000m röl ezt szüntessék már be! 2018 nem hiszem el,hogy valakinek olyan gépe van ami csak a low, vagy az ULQ-t tudja! Nekem 8 éves gépem van kb full hd ban játszok tévén ,a menüben választható maximális grafikán! 30-40 fps megy! Intel 2x2 magos proci ami még nem is a bika 4 magos, 6 gb ddr 2 memoria ATI 5870 1GB videó kártya, talán ez az ami elég jól hátán viseli a gépem! Célzó optika hangok végre rendben, de ez még agyhalál! -
Ha jól tudom Boris mód fejlesztése abba maradt!
Jelenleg csak az Epic Thunder-hez jönnek frissítések!
Link
Most is készül valami nagyszerű!
-
CHaooSS #34977 -20mm coax és marad a 7.7 viszont a nem prémiumot lejjebb viszik.
Megkérdeztem őket, hogy miért nem modellezik le rendesen az Obus G-t vagy szimplán cserélik le HEAT-FS, de nem válaszoltak...
Lehet ez akár 6.7-is a fos HEAT miatt ugyan úgy rossz lesz a tank... így kell egy jó gépet elb@szni -
fighter_hu #34976 Jön egy amx 30 is prémnek.
-
Kissssss0 #34975 105mm L7 ágyú, 750hp dízel motor, meg a low profile kupola, ERA viszont nincs rajta... azt hiszem ezért se kár hogy prémium lett. -
CHaooSS #34974 Magach 3 - Chariot of War
Kiszivárgott lista:
2K pipa!
Chally 1 pipa!
Magach 3 pipa!
T-64BV (nem hivatalos, de kép már van) félpipa!
Jön az Abrams hamarosan
Már csak az a kérdés, hogy AMX-40 és Type-74G is jönni fog-e.. szégyen lenne, ha nem
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.16. 15:43:00 -
Kissssss0 #34973 Martin-Baker M.B.5: Hold My Tea
bundle prémium lesz, énszerintem nem kár érte, nem néz ki valami brutál erős gépnek. -
gstup #34972 Engem ezek nem zavarnak.Csak jó lenne ha Tigris II H-val nem kéne post war tankok ellen mennem.... -
BaleniX #34971 Lassan akkor jönnek az Abramsek meg a Merkavák... Hurrá.... -
CHaooSS #34970 T-64BV hmm
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.15. 18:28:18 -
Vagy "papírtankokat" szornak bele, vagy mennek előre az idővonalon. Más út nagyon nincs. -
Introduced into service in 1983
Ez komoly? -
Kissssss0 #34967 balance? never hear that... -
CHaooSS #34966 húha b+ Challenger 1 ?
Leopard 2K R.I.P
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.15. 16:12:47 -
CHaooSS #34965 Új repcsi
La-200: The High-Speed Kite -
gstup #34964 De jó.a low graph-on játszók még egy lépéssel "előrébb" kerülnek! -
Szép, de remélem mostmár azt is megoldják ha úgyis grafikus motor update jön, hogy ne az ember előtt 10 méterrel pakoljon ki egyes tereptárgyakat a maxra húzott látótávolság ellenére is. -
Azta :O
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2018.02.14. 15:01:27 -
BaleniX #34961 Akkor érthető... Köszi! -
Ősszel vagy még talán a nyáron nerfelték az összes rakétát. -
BaleniX #34959 A Tiny Tim rakétákat nerfelték? Konkrétan használhatatlanok lettek. Régebben elég volt ha valami mellett robbant, minimum kritet kapott, most meg még csak hit-et se ad. Olyan szép volt amikor betalált vele az ember 2 tank közé és vitte mind a kettőt. Vagy már ezzel is telibe kell kapni amit akarunk?