37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RODLEE
    Nekem nyilván a 386 DX4 ,azuitán a celeron?! Mindegy! Jó éjt minden Fannak!
  • RODLEE
    Értelek! Hogy lát mindenen ha nem látom én az erdön???
  • Kályha
    Biztos van akinek nem szívügye a számítógép, vagy másra kell a pénz, pl. család mellett. Meg azért sokan nem élnek olyan elképesztően prosperáló országban, mint mi. A többieket kellene kiszűrni, akik mások kárára keresnek előnyöket.

Én Commodore 64-el kezdtem, az első pc kőkemény 100MHz-es volt. Fifa 96-ot ültük körbe haverokkal és tényleg nem hittünk a szemünknek. Talán pont emiatt nem is igazán érdekel egy játék grafikája. De a WT alapvetően szép (bár néha elég ergya fizikával) és ezt lebutítani 2006-os szintre ...

Arra szerintem készülj fel, ha jön az új Dagor Engine, köddel, még intenzívebb napsütéssel, meg anyám kínjával, egy kicsit még rosszabb lesz a helyzet.
  • fighter_hu
    ...."Nekem az a gondom, mikor megkapom a halálos lövést, és a lövedék útját megmutatja honnan is jön!
    Akkor van az,hogy olyan helyről ami árkon bokron erdőn jön!"... Azt azért ne felejtsd el hogy kill cam-ba a lövedék esést nem mutatja azért jön nyíl egyenesen.
  • RODLEE
    Még annyi amit írtál "ocsmány játékot bámuljak egész este"! Teljes mértékben igazad van! Én COMMODORE +4 kezdtem a játék pályafutásom!
    MÉG NEM IS CSAK A COMMODORE 64-en! Szerintem én láttam a 30 éves fejlődést a grafikákon!
  • RODLEE
    Amit írtál teljesen COOL!
    Az a baj míg a PS4 es játékosokat jelöli a * al az ott létük,ha az ULQ-kat is jelölné szerinted milyen botrány lenne(menne a mocskolás)!Múltkor a Leoval mentem egy Ru-251 es Magyar valamiért egy saját csapatban levő T-54 et gyalult persze RB ben nem tudott kárt okozni,azután rákédeztem magyarúl mi a baj de pont mire vége lett annyit bírt irni valami videot küldött valami csalásról csak vége lett a körnek! Megvettem a PS4 prot, de nem ezért a játékért,hanem haverok miatt meg a BF1 miatt! Nyomjuk multiban kommunikáció stb.JÓ! A haverok között van egy ilyen fan mint én is aki szereti a WT-t vettem a PS4-hez egy Hori Tac Pro nevezetű egér bill. kompaktot is és nagyon jó a WTben! Csak amit ítram email cim nem egy mert anno egy citromailra (ott van meg minden)csináltam accountot és a PS 4 az invitell! PS4 en nem tudsz választani! Amúgy ott nyomnám a WT-t! UI: Nem hinném hogy valaki a ősrégi laptopon a buszon nyomná a játékot!
  • Kályha
    Kivenni biztos nem fogják, azzal csak játékosokat vesztenének. Elhiszem, hogy sokaknak gyenge gépe vagy laptopja van, ugyanakkor olyanok is elhagynák a játékot, akik már hozzászoktak az Ulq-hoz, és anélkül handicapnek vennék a módosítást.
    Talán egy reális megoldás lenne: minden indításnál ellenőrizné a WT, hogy megvan-e legalább a medium system req. Ha igen és mégis Ulq-n futtatja, akkor a játékos neve elé jelzést tesz, mint a PS-eseknek, vagy a neve lenne más színű. Bár így is esne a létszám, úgyhogy még ez se fog megtörténni.

Egy kis ideig én is próbálkoztam Ulq-n. Nem vagyok túl jó játékos, de inkább abbahagynám a WT-t, minthogy egy ocsmány játékot bámuljak egész este.
  • RODLEE
    Nem! Értem te mit mondasz, vannak ilyen eltűnő tankok a meg bevillanók!
    Nekem az a gondom, mikor megkapom a halálos lövést, és a lövedék útját megmutatja honnan is jön!
    Akkor van az,hogy olyan helyről ami árkon bokron erdőn jön! Én még az erdőből se látok ki, de a másik belát mindenen keresztül! Régebben is írtam ezt a problémát volt aki azt válaszolta ő azért használja ezt a opciót pedig jó gépe van, mert nem tudja elviselni, hogy más is így játszik! Ezért venném ki ezt a nagyon alacsony grafikás lehetőséget egy ilyen játékban ahol sokat jelent a rejtőzködés! Van PS4 Prom is csak nem egy a email bejelentkezésem a Pc accountommal, és így tök alapon kezdem az egészet! A PS 4 ben nem tudsz variálni a grafikában! Ezért nyomom még Pécén,mert ott elég sok német tankom meg van már! Meg pécén vannak a jó optika célzók+hangok,motor, löveg!!!!
    Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2018.02.16. 22:07:39
  • Kályha
    Nem arról volt szó, hogy amit te nem látsz a bokroktól, azt újabban már az ULQ-s sem látja, mivel nem jeleníti meg a tankot? Mint mondjuk amikor eltűnik a tank a Wot-ban. Hallottam valami ilyesmiről, ezek szerint hülyeség? Asszem volt egy videó részlet is, egy ULQ-s panaszkodott, hogy eltünedezik az ellenfél. Erre volt az a magyarázat, hogy ott elvileg magas fűnek kellene lennie, és ezért nem rajzolja ki a tankot, hiába low graf.
    Utoljára szerkesztette: Kályha, 2018.02.16. 21:45:09
  • RODLEE
    Felraktam a célzó optikákat meg hangokat tök jó! DE ez az erdőn bokron átlövök 2000m röl ezt szüntessék már be! 2018 nem hiszem el,hogy valakinek olyan gépe van ami csak a low, vagy az ULQ-t tudja! Nekem 8 éves gépem van kb full hd ban játszok tévén ,a menüben választható maximális grafikán! 30-40 fps megy! Intel 2x2 magos proci ami még nem is a bika 4 magos, 6 gb ddr 2 memoria ATI 5870 1GB videó kártya, talán ez az ami elég jól hátán viseli a gépem! Célzó optika hangok végre rendben, de ez még agyhalál!
  • Rayden02
    Ha jól tudom Boris mód fejlesztése abba maradt!
    Jelenleg csak az Epic Thunder-hez jönnek frissítések!
    Link
    Most is készül valami nagyszerű!
  • CHaooSS
    -20mm coax és marad a 7.7 viszont a nem prémiumot lejjebb viszik.
    Megkérdeztem őket, hogy miért nem modellezik le rendesen az Obus G-t vagy szimplán cserélik le HEAT-FS, de nem válaszoltak...
    Lehet ez akár 6.7-is a fos HEAT miatt ugyan úgy rossz lesz a tank... így kell egy jó gépet elb@szni
  • fighter_hu
    Jön egy amx 30 is prémnek.
  • Kissssss0 #34975
    105mm L7 ágyú, 750hp dízel motor, meg a low profile kupola, ERA viszont nincs rajta... azt hiszem ezért se kár hogy prémium lett.
  • CHaooSS
    Magach 3 - Chariot of War

Kiszivárgott lista:
    2K pipa!
    Chally 1 pipa!
    Magach 3 pipa!
    T-64BV (nem hivatalos, de kép már van) félpipa!
    Jön az Abrams hamarosan
    Már csak az a kérdés, hogy AMX-40 és Type-74G is jönni fog-e.. szégyen lenne, ha nem
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.16. 15:43:00
  • Kissssss0 #34973
    Martin-Baker M.B.5: Hold My Tea

bundle prémium lesz, énszerintem nem kár érte, nem néz ki valami brutál erős gépnek.
  • gstup
    Engem ezek nem zavarnak.Csak jó lenne ha Tigris II H-val nem kéne post war tankok ellen mennem....
  • BaleniX
    Lassan akkor jönnek az Abramsek meg a Merkavák... Hurrá....
  • CHaooSS
    T-64BV hmm

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.15. 18:28:18
  • Nohab
    Vagy "papírtankokat" szornak bele, vagy mennek előre az idővonalon. Más út nagyon nincs.
  • hooah
    Introduced into service in 1983

Ez komoly?
  • Kissssss0 #34967
    balance? never hear that...
  • CHaooSS
    húha b+ Challenger 1 ?

Leopard 2K R.I.P

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.15. 16:12:47
  • CHaooSS
    Új repcsi

La-200: The High-Speed Kite
  • gstup
    De jó.a low graph-on játszók még egy lépéssel "előrébb" kerülnek!
  • WinT
    Szép, de remélem mostmár azt is megoldják ha úgyis grafikus motor update jön, hogy ne az ember előtt 10 méterrel pakoljon ki egyes tereptárgyakat a maxra húzott látótávolság ellenére is.
  • Rayden02
    Azta :O

Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2018.02.14. 15:01:27
  • BaleniX
    Akkor érthető... Köszi!
  • Nohab
    Ősszel vagy még talán a nyáron nerfelték az összes rakétát.
  • BaleniX
    A Tiny Tim rakétákat nerfelték? Konkrétan használhatatlanok lettek. Régebben elég volt ha valami mellett robbant, minimum kritet kapott, most meg még csak hit-et se ad. Olyan szép volt amikor betalált vele az ember 2 tank közé és vitte mind a kettőt. Vagy már ezzel is telibe kell kapni amit akarunk?
  • RODLEE
    Letöltöttem a cuccot(Sound)! Működik, KÖSZÖNÖM!Tetszik! De majd a kolega cuccát is megnézem(vApollo)!
    Igy egyre egyre élvezetesebb a dolog!
    Kössssz mind a kettőtöknek!
    Üdv
    Lt.R.
  • kipeti
    Én a 2 szeleburdi flakpanzer IV est szeretem páncéltörő lőszerrel az ostwind a közepes páncélosok réme
  • gstup
    Nagyon szeretem a P II-t.Mindenféleképpen fejleszd ki.Nem lesz egyszerű az élet vele,de annál nagyobb fun kilőni a sok pay-to-win gamert(is-6,t-29 stb.). Jpz 4-5-t felejtsd el!Használhatatlan!A Jgdtiger sokkal életképesebb.Tiger II 105 is eléggé jó!Ami nehéz hogy tudni kell velük hogy hol vannak az ellenfelek gyenge pontjai.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2018.02.13. 10:33:20
  • Nohab
    Köszönöm a válaszokat!

Akkor ahogy nézem folytatom a PII-t és kifejlesztem vele a Jpz4-5-öt.
  • kipeti
    azért azt is vegyétek figyelembe semmire se köteleznek, a játék alapból ingyenes ha nem tudsz fizetés nélkül érvényesülni akkor fizess, nekik is meg kell élni valamiből a szervert is ők tartják fenn, és nem máltai szeretett szolgálatnak hívják őket
  • PLaci #34953
    Viccelsz? Mind a GAYjin, mind a WarGAYming mikrótranzakciókból él, és mint ilyen nem az hajtja őket, hogy jobb legyen a játék, hanem hogy minél többféleképpen megpróbáljanak megkopasztani.
  • Kissssss0 #34952
    kezdetben az országzászlók ingyenesek voltak, aztán rögtön 500 aranyba került mindegyik arra hivatkozva hogy néhányan visszaéltek ennek használatával... még véletlenül se azt a pár parasztot bannolták volna akik viccet űztek ebből áhh minek, inkább fizessen mindenki a zászlókét, GAYjjobb logic lvl100.

ezután jött az álcafestés, az alap festés mellet kilehetett többnyire fejleszteni a többi álcát is 100 kill / camo és hasonló feltételek mellet ami még fair is volt, aztán egyik napról a másikra gazsibá kitalálta hogy mostantól mindenki fizessen 200 aranyat külön külön tankonként, elég csak megnézni az amcsi meg a brit tankokhoz hányféle fizetős álca van... és akkor mindegyikhez vedd meg külön külön...

khmm... énszerintem bőven megvan a vastag bőr a pofájukon hogy még az optikáért is aranyat kérjenek.
  • Kissssss0 #34951
    még a téli grid event alatt mentem sokat német 7.0 tankokkal, és az egyetlen tankot amit használhatónak tartottam az pont a párduc 2 volt, megvan a mobilitása és a sebessége ahhoz hogy flankelni lehessen vele és a tűzereje is elégséges ahhoz hogy kilődd az ellenfelek nagy részét(kivéve a ruszki nehéz tankokat), viszont a páncélzat meg harmadlagos mivel teljesen hasznavehetetlen a saját szintjén de még 6.0 csatákban is sokszor átfognak lőni mindenhol, up tiert meg meg se említem, kb mintha egy nagyra hízott hellcat-al mennél.

a többi 7.0 német tank meg merő kínszenvedés ha modulokat akarsz fejleszteni rajtuk énszerintem.

vadászcica. túl lassú... soha nem fogsz odaérni ahol éppen szükség lenne rád, és az ágyúhoz való löszerek is csiga lassúak és rohadtul nehezek is ezért keményen az ellenfél fölé kell majd céloznod mindig.

105mm tigris2. második világháborús páncélzattal kell menned postwar tankok ellen amik apds meg heatfs lőszert használnak többnyire... itt ennél a pontnál el is lehet felejteni a nehéz tank besorolást mert szegény cica max egy tornyos tankvadász szerepkörét tudja csak hozni, az ágyú nem valami nagy durranás az újratöltés lassú az alap lőszer siralmas és még a fejlesztett APHE lőszernek is csak hangya*asznyival jobb az átütése a tiger2H alaplöszerénél.

Kugelblitz. tetű lassú toronyforgatás de ha sikerül kifejleszteni hozzá a hvap lőszert akkor aljas dolgokat lehet művelni vele.

JPz 4-5. ezt már egy jó ideje kifejlesztettem de még mindig nem játszottam vele, úgy sejtem ez lehet a második legjobb 7.0 tank a párduc2 után, ha sikerül túlélned az apcr poklot és kifejlesztened a heatfs lőszert akkor a gyorsaságát kihasználva már használható TD lehet szerintem.

nincs túl jó véleményem a német 7.0 tank felhozatalról.
  • CHaooSS
    Kizárt dolog, hogy ilyet aranyért kínáljanak.. ezt még ők sem mernék
  • Kissssss0 #34949
    500 aranycsirke / tank... minimum :D