11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RODLEE
    Amit írtál teljesen COOL!
    Az a baj míg a PS4 es játékosokat jelöli a * al az ott létük,ha az ULQ-kat is jelölné szerinted milyen botrány lenne(menne a mocskolás)!Múltkor a Leoval mentem egy Ru-251 es Magyar valamiért egy saját csapatban levő T-54 et gyalult persze RB ben nem tudott kárt okozni,azután rákédeztem magyarúl mi a baj de pont mire vége lett annyit bírt irni valami videot küldött valami csalásról csak vége lett a körnek! Megvettem a PS4 prot, de nem ezért a játékért,hanem haverok miatt meg a BF1 miatt! Nyomjuk multiban kommunikáció stb.JÓ! A haverok között van egy ilyen fan mint én is aki szereti a WT-t vettem a PS4-hez egy Hori Tac Pro nevezetű egér bill. kompaktot is és nagyon jó a WTben! Csak amit ítram email cim nem egy mert anno egy citromailra (ott van meg minden)csináltam accountot és a PS 4 az invitell! PS4 en nem tudsz választani! Amúgy ott nyomnám a WT-t! UI: Nem hinném hogy valaki a ősrégi laptopon a buszon nyomná a játékot!