11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #34951
    még a téli grid event alatt mentem sokat német 7.0 tankokkal, és az egyetlen tankot amit használhatónak tartottam az pont a párduc 2 volt, megvan a mobilitása és a sebessége ahhoz hogy flankelni lehessen vele és a tűzereje is elégséges ahhoz hogy kilődd az ellenfelek nagy részét(kivéve a ruszki nehéz tankokat), viszont a páncélzat meg harmadlagos mivel teljesen hasznavehetetlen a saját szintjén de még 6.0 csatákban is sokszor átfognak lőni mindenhol, up tiert meg meg se említem, kb mintha egy nagyra hízott hellcat-al mennél.

a többi 7.0 német tank meg merő kínszenvedés ha modulokat akarsz fejleszteni rajtuk énszerintem.

vadászcica. túl lassú... soha nem fogsz odaérni ahol éppen szükség lenne rád, és az ágyúhoz való löszerek is csiga lassúak és rohadtul nehezek is ezért keményen az ellenfél fölé kell majd céloznod mindig.

105mm tigris2. második világháborús páncélzattal kell menned postwar tankok ellen amik apds meg heatfs lőszert használnak többnyire... itt ennél a pontnál el is lehet felejteni a nehéz tank besorolást mert szegény cica max egy tornyos tankvadász szerepkörét tudja csak hozni, az ágyú nem valami nagy durranás az újratöltés lassú az alap lőszer siralmas és még a fejlesztett APHE lőszernek is csak hangya*asznyival jobb az átütése a tiger2H alaplöszerénél.

Kugelblitz. tetű lassú toronyforgatás de ha sikerül kifejleszteni hozzá a hvap lőszert akkor aljas dolgokat lehet művelni vele.

JPz 4-5. ezt már egy jó ideje kifejlesztettem de még mindig nem játszottam vele, úgy sejtem ez lehet a második legjobb 7.0 tank a párduc2 után, ha sikerül túlélned az apcr poklot és kifejlesztened a heatfs lőszert akkor a gyorsaságát kihasználva már használható TD lehet szerintem.

nincs túl jó véleményem a német 7.0 tank felhozatalról.