37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RODLEE #34958 Letöltöttem a cuccot(Sound)! Működik, KÖSZÖNÖM!Tetszik! De majd a kolega cuccát is megnézem(vApollo)!
Igy egyre egyre élvezetesebb a dolog!
Kössssz mind a kettőtöknek!
Üdv
Lt.R. -
kipeti #34957 Én a 2 szeleburdi flakpanzer IV est szeretem páncéltörő lőszerrel az ostwind a közepes páncélosok réme -
gstup #34956 Nagyon szeretem a P II-t.Mindenféleképpen fejleszd ki.Nem lesz egyszerű az élet vele,de annál nagyobb fun kilőni a sok pay-to-win gamert(is-6,t-29 stb.). Jpz 4-5-t felejtsd el!Használhatatlan!A Jgdtiger sokkal életképesebb.Tiger II 105 is eléggé jó!Ami nehéz hogy tudni kell velük hogy hol vannak az ellenfelek gyenge pontjai.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2018.02.13. 10:33:20 -
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ahogy nézem folytatom a PII-t és kifejlesztem vele a Jpz4-5-öt. -
kipeti #34954 azért azt is vegyétek figyelembe semmire se köteleznek, a játék alapból ingyenes ha nem tudsz fizetés nélkül érvényesülni akkor fizess, nekik is meg kell élni valamiből a szervert is ők tartják fenn, és nem máltai szeretett szolgálatnak hívják őket -
Viccelsz? Mind a GAYjin, mind a WarGAYming mikrótranzakciókból él, és mint ilyen nem az hajtja őket, hogy jobb legyen a játék, hanem hogy minél többféleképpen megpróbáljanak megkopasztani. -
Kissssss0 #34952 kezdetben az országzászlók ingyenesek voltak, aztán rögtön 500 aranyba került mindegyik arra hivatkozva hogy néhányan visszaéltek ennek használatával... még véletlenül se azt a pár parasztot bannolták volna akik viccet űztek ebből áhh minek, inkább fizessen mindenki a zászlókét, GAYjjobb logic lvl100.
ezután jött az álcafestés, az alap festés mellet kilehetett többnyire fejleszteni a többi álcát is 100 kill / camo és hasonló feltételek mellet ami még fair is volt, aztán egyik napról a másikra gazsibá kitalálta hogy mostantól mindenki fizessen 200 aranyat külön külön tankonként, elég csak megnézni az amcsi meg a brit tankokhoz hányféle fizetős álca van... és akkor mindegyikhez vedd meg külön külön...
khmm... énszerintem bőven megvan a vastag bőr a pofájukon hogy még az optikáért is aranyat kérjenek. -
Kissssss0 #34951 még a téli grid event alatt mentem sokat német 7.0 tankokkal, és az egyetlen tankot amit használhatónak tartottam az pont a párduc 2 volt, megvan a mobilitása és a sebessége ahhoz hogy flankelni lehessen vele és a tűzereje is elégséges ahhoz hogy kilődd az ellenfelek nagy részét(kivéve a ruszki nehéz tankokat), viszont a páncélzat meg harmadlagos mivel teljesen hasznavehetetlen a saját szintjén de még 6.0 csatákban is sokszor átfognak lőni mindenhol, up tiert meg meg se említem, kb mintha egy nagyra hízott hellcat-al mennél.
a többi 7.0 német tank meg merő kínszenvedés ha modulokat akarsz fejleszteni rajtuk énszerintem.
vadászcica. túl lassú... soha nem fogsz odaérni ahol éppen szükség lenne rád, és az ágyúhoz való löszerek is csiga lassúak és rohadtul nehezek is ezért keményen az ellenfél fölé kell majd céloznod mindig.
105mm tigris2. második világháborús páncélzattal kell menned postwar tankok ellen amik apds meg heatfs lőszert használnak többnyire... itt ennél a pontnál el is lehet felejteni a nehéz tank besorolást mert szegény cica max egy tornyos tankvadász szerepkörét tudja csak hozni, az ágyú nem valami nagy durranás az újratöltés lassú az alap lőszer siralmas és még a fejlesztett APHE lőszernek is csak hangya*asznyival jobb az átütése a tiger2H alaplöszerénél.
Kugelblitz. tetű lassú toronyforgatás de ha sikerül kifejleszteni hozzá a hvap lőszert akkor aljas dolgokat lehet művelni vele.
JPz 4-5. ezt már egy jó ideje kifejlesztettem de még mindig nem játszottam vele, úgy sejtem ez lehet a második legjobb 7.0 tank a párduc2 után, ha sikerül túlélned az apcr poklot és kifejlesztened a heatfs lőszert akkor a gyorsaságát kihasználva már használható TD lehet szerintem.
nincs túl jó véleményem a német 7.0 tank felhozatalról. -
CHaooSS #34950 Kizárt dolog, hogy ilyet aranyért kínáljanak.. ezt még ők sem mernék -
Kissssss0 #34949 500 aranycsirke / tank... minimum :D -
RODLEE #34948 Nekem megvan a Panther II meg a Leo 1 is! A Leo 1 re ráment minden dojcsmárkom ,hogy meglegyen a HEAT FS! Vegyes érzelmek! Számomra 7.7 ben papir! Ott is átlövik ahol nem akarják! A HEAT FS meg nem úgy muzsikál ahogy gondoltam,de ez csak az én saját véleményem! A BR dolog még mindig nem oké! Tiger II mit keres T-54 el szemben!!!??? -
CHaooSS #34947 Leopard 2K-t előre megjósolta szóval úgy néz ki tud valamit, ezek szerint a 4 nagy nemzet kap újabb fasza tankot illetve repcsit, de japánról meg franciáról szó nincs... ha még 1 rohadt használható tier6-os gépet sem kapunk én felakasztom magam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.12. 21:32:43 -
Egy ideje megvan az első 7.0-ás járművem a Párduc 2.
Kettő kérdésem lenne:
- Érdemes továbbfejleszteni a Párduc 2-őt? Most fejlesztem az FPE-t hozzá és 1 K/D vele a statom, de egyszerűen nem érzem. Olyan mintha minden egyes killért meg kéne küzdenem. Egyszerűen sima szituban elvérzik az ellenfelekkel szemben.
- Lesz jobb 7.0-ás jármű a németeknél, vagy farmoljam ki a Leo 1-et?
-
HA egyszer megcsinálják, akkor tippelhetsz mennyi aranyba fog kerülni. /nemzet. (Ha nem /jármű.) -
Kissssss0 #34944 "nemzetek saját optikáját megcsinálhatnák"
khm... hát igen, ennek alapnak kellene lennie már évek óta, de hát ugye gazsi báról van szó. -
RODLEE #34943 Kössssz mindenkinek! Kipróbálom cuccokat!
A gunsight tökéletesen működik!
Egér görgőn a méter szabályzás teljesen jó , régebben írtam ide a fórumba, hogy a nemzetek saját optikáját megcsinálhatnák, de most teljesült a vágyam!
Felrakom a tankhangokat lehet elfelejtem a BR problémákat!
Ismét kössssz!
-
vApollo #34942 Hat szerintem jobb ! a tobbit meg ra bizom ! segiteni akartam. ! -
Klusi86 #34941 Az, hogy kinek mi a jobb, eléggé szubjektív dolog. Majd eldönti saját maga, melyik tetszik. 
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2018.02.12. 19:53:02 -
vApollo #34940 Epic Thunder Sound Mod jobb mint a Boris mod ! -
Klusi86 #34939 Persze :) Leírás itt.
A modot nem tudom már hol kell letölteni ezen az oldalon nem találom a letöltést
, de mivel nekem már megvolt, feltöltöttem drivera: itt
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2018.02.12. 19:43:12 -
RODLEE #34938 UUUUUHHH! Tudnál linket küldeni??
Előre is kösssssz! -
RODLEE #34937 Köszönöm! Sikerült! -
Klusi86 #34936 Amúgy van fasza hang mod is, hogy teljes legyen az öröm: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Klusi86 #34935 Csomagold ki, a benne található mappákat másold a játék UserSights mappájába. Majd indítsd el a játékot és menj a harckocsi beállítások vagy hasonló nevü menühöz, ott lesz majd a irányzék kiválasztásánál egy legördülő menü. Amelyik tankhoz van ilyen egyéni irányzék ott tudod majd kiválasztani.
Ha esetleg nem sikerült volna érthető módon elmagyaráznom itt egy kis segítség:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2018.02.12. 18:10:43 -
RODLEE #34934 Über kössz!
Lejött!
Még annyi ami lejött file azt csak simám bemásolom a User gunsightba?
Vagy magát csaka a kicsomagolt blk filét kell? -
Klusi86 #34933 Mert nem úgy kell
Rá kattintasz a hozzászólásban lévő linkre, majd a google drive oldalán jobb oldalt felül van egy lefelé néző nyíl, arra kattints megint. Az a letöltés.
-
RODLEE #34932 Hali! Lehet én vagyok béna ,de egyszerűen nem tudom letölteni! Egér jobb gomb mentés másként ,de valahogy nem jön!
Help!
Dánke! -
CHaooSS #34931 Elég komolyan pofánb@szott az AMX-30 HEAT lőszere most.. 14 csatát mentem eddig és 3killt sikerült szereztem és 14x meghaltam
ma konkrétan eddig úgy viselkedik mint egy tier 2-es HEAT... -
CHaooSS #34930 Távolságállításnál a célkereszt középen marad? sajnos amit én találtam ott nem ezért használhatatlan.. :/ -
RODLEE #34929 KÖSZÖNÖM!!!! -
CHaooSS #34928 T-72 és Abrams becsült páncélvédelme, Azért az Abrams odabasz :D
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.11. 11:13:39 -
LazyPaul #34927 Ismerős helyzet, volt hogy 3 napig szopatott ugyanígy. Akkor törtem ketté a billentyűzetet. -
Fasszopó GAYjin.... ma egész nap 100% -ban szopatott a buzi MM.
Ha 4.7 -el megyek akkor 100% -ban Panter, Tigris és IS-2 -k jönnek szembe.
Ha 5.7 -el megyek akkor 100% -ban Királytigris és Ferdi az elllenfelem.
Ha 6.7 -el megyek akkor 100% -ban T-54, IS-3, IS-4M és IS-6 hadak jönnek szembe.
Egész.... álló.... nap....
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2018.02.10. 20:10:13 -
CHaooSS #34925 Francia vasra leszek nagyon kíváncsi, valaki amx-32őt mondja, de mobilitás "rossz" és nincs stabilizátor.. másodlagos tanknak jó lenne, de én amx-40ben bízom :D 120 mm GIAT G1 smoothbore L/52 aaaaaaaahhhh
Majdnem azonos azzal amint a Leclerc-ben használnak ennek viszont az a hátránya, hogy még a gyengébb lőszer is 500 milit üt 2000 méteren.. bár gazsiéknak nem gond valamit nerfelni
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.10. 19:32:45 -
CHaooSS #34924 Nagyon sokan mondják a T-64B és BV verziót szóval van egy olyan érzésem, hogy ezek közül lesz valamelyik -
CHaooSS #34923 33mm 67fokban felül, 33mm 52 fokban 120mm levegő, 25,5mm 52 fokban alul
papír, de ugyan az a szerepe mint a Ru251-nek és ezért nem is baj, 120milissel ki lehet irtani mindent
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.10. 10:33:39 -
Kissssss0 #34922 ez tiszta sor, én pl simán kinézem gazsiékból hogy berakják most a t-72, vagy minimum valamilyen broken/protoype tankot(khm.. T-64B rakétával khm..), ruszkik úgy is örömüket lelték mindenféle proto meg egyéb tanknak a fejlesztésében hideg háború alatt. -
Azért az a torony elég trollnak néz ki, az autoloader-es 10sec-kel meg sokra megy a Kpz. -
Valka #34920 Az a lényeg, hogyha a németek kapnak egy jó gépet, a ruszkik kapnak egy még jobbat és/vagy addig sírnak amíg a németet nem nerfelik. Plusz szerintem az RNG is úgy van belőve, hogy nekik mindig magasabb esélyt biztosít a sebzésre és a pattintásra. -
CHaooSS #34919 Persze jó lesz én is várom viszont
"In War Thunder, the Leopard 2K expands the Leopard line in Rank VI of the German ground forces research tree."
Ha jól értem leopard a1a1-ből lesz csak kifejleszthető? lehet, hogy alábecsülöm, de mivel Kpz-nél is kevesebb páncélzata van és nincs autoloader lehet ez is 9.0 lesz vagy maximum 9.3? többre nem tartom