37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RODLEE
    Nekem megvan a Panther II meg a Leo 1 is! A Leo 1 re ráment minden dojcsmárkom ,hogy meglegyen a HEAT FS! Vegyes érzelmek! Számomra 7.7 ben papir! Ott is átlövik ahol nem akarják! A HEAT FS meg nem úgy muzsikál ahogy gondoltam,de ez csak az én saját véleményem! A BR dolog még mindig nem oké! Tiger II mit keres T-54 el szemben!!!???
  • CHaooSS
    Leopard 2K-t előre megjósolta szóval úgy néz ki tud valamit, ezek szerint a 4 nagy nemzet kap újabb fasza tankot illetve repcsit, de japánról meg franciáról szó nincs... ha még 1 rohadt használható tier6-os gépet sem kapunk én felakasztom magam

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.12. 21:32:43
  • Nohab
    Egy ideje megvan az első 7.0-ás járművem a Párduc 2.

Kettő kérdésem lenne:
    - Érdemes továbbfejleszteni a Párduc 2-őt? Most fejlesztem az FPE-t hozzá és 1 K/D vele a statom, de egyszerűen nem érzem. Olyan mintha minden egyes killért meg kéne küzdenem. Egyszerűen sima szituban elvérzik az ellenfelekkel szemben.
    - Lesz jobb 7.0-ás jármű a németeknél, vagy farmoljam ki a Leo 1-et?
  • PLaci #34945
    HA egyszer megcsinálják, akkor tippelhetsz mennyi aranyba fog kerülni. /nemzet. (Ha nem /jármű.)
  • Kissssss0 #34944
    "nemzetek saját optikáját megcsinálhatnák"

khm... hát igen, ennek alapnak kellene lennie már évek óta, de hát ugye gazsi báról van szó.
  • RODLEE
    Kössssz mindenkinek! Kipróbálom cuccokat!
    A gunsight tökéletesen működik!
    Egér görgőn a méter szabályzás teljesen jó , régebben írtam ide a fórumba, hogy a nemzetek saját optikáját megcsinálhatnák, de most teljesült a vágyam!
    Felrakom a tankhangokat lehet elfelejtem a BR problémákat!
    Ismét kössssz!

• vApollo
    Hat szerintem jobb ! a tobbit meg ra bizom ! segiteni akartam. !
  • Klusi86
    Az, hogy kinek mi a jobb, eléggé szubjektív dolog. Majd eldönti saját maga, melyik tetszik.
    Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2018.02.12. 19:53:02
  • vApollo
    Epic Thunder Sound Mod jobb mint a Boris mod !
  • Klusi86
    Persze :) Leírás itt.
    A modot nem tudom már hol kell letölteni ezen az oldalon nem találom a letöltést , de mivel nekem már megvolt, feltöltöttem drivera: itt
    Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2018.02.12. 19:43:12
  • RODLEE
    UUUUUHHH! Tudnál linket küldeni??
    Előre is kösssssz!
  • RODLEE
    Köszönöm! Sikerült!
  • Klusi86
    Amúgy van fasza hang mod is, hogy teljes legyen az öröm:
  • Klusi86
    Csomagold ki, a benne található mappákat másold a játék UserSights mappájába. Majd indítsd el a játékot és menj a harckocsi beállítások vagy hasonló nevü menühöz, ott lesz majd a irányzék kiválasztásánál egy legördülő menü. Amelyik tankhoz van ilyen egyéni irányzék ott tudod majd kiválasztani.

Ha esetleg nem sikerült volna érthető módon elmagyaráznom itt egy kis segítség:
    Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2018.02.12. 18:10:43
  • RODLEE
    Über kössz!
    Lejött!
    Még annyi ami lejött file azt csak simám bemásolom a User gunsightba?
    Vagy magát csaka a kicsomagolt blk filét kell?
  • Klusi86
    Mert nem úgy kell Rá kattintasz a hozzászólásban lévő linkre, majd a google drive oldalán jobb oldalt felül van egy lefelé néző nyíl, arra kattints megint. Az a letöltés.
  • RODLEE
    Hali! Lehet én vagyok béna ,de egyszerűen nem tudom letölteni! Egér jobb gomb mentés másként ,de valahogy nem jön!
    Help!
    Dánke!
  • CHaooSS
    Elég komolyan pofánb@szott az AMX-30 HEAT lőszere most.. 14 csatát mentem eddig és 3killt sikerült szereztem és 14x meghaltam
    ma konkrétan eddig úgy viselkedik mint egy tier 2-es HEAT...
  • CHaooSS
    Távolságállításnál a célkereszt középen marad? sajnos amit én találtam ott nem ezért használhatatlan.. :/
  • RODLEE
    KÖSZÖNÖM!!!!
  • CHaooSS
    T-72 és Abrams becsült páncélvédelme, Azért az Abrams odabasz :D

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.11. 11:13:39
  • LazyPaul
    Ismerős helyzet, volt hogy 3 napig szopatott ugyanígy. Akkor törtem ketté a billentyűzetet.
  • PLaci #34926
    Fasszopó GAYjin.... ma egész nap 100% -ban szopatott a buzi MM.
    Ha 4.7 -el megyek akkor 100% -ban Panter, Tigris és IS-2 -k jönnek szembe.
    Ha 5.7 -el megyek akkor 100% -ban Királytigris és Ferdi az elllenfelem.
    Ha 6.7 -el megyek akkor 100% -ban T-54, IS-3, IS-4M és IS-6 hadak jönnek szembe.
    Egész.... álló.... nap....
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2018.02.10. 20:10:13
  • CHaooSS
    Francia vasra leszek nagyon kíváncsi, valaki amx-32őt mondja, de mobilitás "rossz" és nincs stabilizátor.. másodlagos tanknak jó lenne, de én amx-40ben bízom :D 120 mm GIAT G1 smoothbore L/52 aaaaaaaahhhh Majdnem azonos azzal amint a Leclerc-ben használnak ennek viszont az a hátránya, hogy még a gyengébb lőszer is 500 milit üt 2000 méteren.. bár gazsiéknak nem gond valamit nerfelni
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.10. 19:32:45
  • CHaooSS
    Nagyon sokan mondják a T-64B és BV verziót szóval van egy olyan érzésem, hogy ezek közül lesz valamelyik
  • CHaooSS
    33mm 67fokban felül, 33mm 52 fokban 120mm levegő, 25,5mm 52 fokban alul

papír, de ugyan az a szerepe mint a Ru251-nek és ezért nem is baj, 120milissel ki lehet irtani mindent
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.10. 10:33:39
  • Kissssss0 #34922
    ez tiszta sor, én pl simán kinézem gazsiékból hogy berakják most a t-72, vagy minimum valamilyen broken/protoype tankot(khm.. T-64B rakétával khm..), ruszkik úgy is örömüket lelték mindenféle proto meg egyéb tanknak a fejlesztésében hideg háború alatt.
  • Kályha
    Azért az a torony elég trollnak néz ki, az autoloader-es 10sec-kel meg sokra megy a Kpz.
  • Valka
    Az a lényeg, hogyha a németek kapnak egy jó gépet, a ruszkik kapnak egy még jobbat és/vagy addig sírnak amíg a németet nem nerfelik. Plusz szerintem az RNG is úgy van belőve, hogy nekik mindig magasabb esélyt biztosít a sebzésre és a pattintásra.
  • CHaooSS
    Persze jó lesz én is várom viszont

"In War Thunder, the Leopard 2K expands the Leopard line in Rank VI of the German ground forces research tree."
    Ha jól értem leopard a1a1-ből lesz csak kifejleszthető? lehet, hogy alábecsülöm, de mivel Kpz-nél is kevesebb páncélzata van és nincs autoloader lehet ez is 9.0 lesz vagy maximum 9.3? többre nem tartom
  • Kissssss0 #34918
    jó mindegy... a lényeg hogy végre kapnak a németek is valami használható ágyút 8.0 felett.
  • Rayden02
    Ezt töltsd le ,ebben benne van majdnem az összes UserSight amit találtam:UserSights.rar
    Itt egy videós segítség is:

Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2018.02.09. 20:21:30
  • RODLEE
    Hali! Most láttam a youtube-on, hogy a Tigris eredeti célzó optikával ment! Esetleg tudja valaki honnan lehet ezt a gondolom patch at letölteni?
    Előre is kössz!
  • CHaooSS
    Nem mondtam, hogy nem tetszik, de ez egy Leo 1 nagyobb löveggel. Kéne egy olyan MBT aminek van páncélzata és egy szaros T-34es nem lövi ki szemből
    Azt meg ne feledjük, hogy ennek nincs autoloadere..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.09. 17:05:54
  • Kissssss0 #34914
    meg az ágyú mellé jár még 70km/h sebesség, és a 20mm gépágyú a torony tetején is amivel lehet darálni az AA meg könnyű tankokat :D

a kérdés most már csak az hogy mit raknak be ruszki illetve amcsi oldalra.
  • CHaooSS
    Leopard 2AV-nek jobban örültem volna mert ez csak egy kicsit combosabb leo 1. teljesen papír , de legalább 120milis mindent kilő
  • Kissssss0 #34912
    várható volt.
    Leopard 2K: A Legend In The Making
  • CHaooSS
    Én megmondtam :D

Q: Can you tell us anything about tank shells, is there a revision planned?
    A: Yes, we have plans for that. First of all, for APDSs. Both standard and finned and in particular, their ballistic characteristics and post-penetration effect. Right now (due to a lack of data) these characteristics are calculated based on the overall weight of the shell, which is not entirely correct. We plan to make this calculation based on the weight of the active part, with consideration for whether it’s an arrow or a core. As a result, the ballistics change somewhat (mostly becoming stronger). In addition, ammunition that has checked data will have its own settings created for its action parameters against sloped armor. For example, the Chieftain’s penetration at an angle will slightly increase.

Ezek is érdekesek

Q: (Question from streamer) We’ve heard about a new mechanic for restocking mechanized ammunition racks. In that if a certain time passes without any firing, the crew will fill up the rack gradually – for example for the drums on French tanks.
    A: (* Not quite sure I understand, afraid of getting it wrong =)) Yes, we’ve improved the reloading system for tanks equipped with automated loading, and for tanks with a separate first-stage loading rack. Now if no firing is performed, these ammunition racks can be reloaded automatically with shells from a non-mechanized rack – so you won’t need to fully expend the ammo in the rack to get a full drum again. In addition, in the case of French tanks, this means that now there can be shells of different types in the same drum (previously shells in the drum could only be of the same type, which was far from convenient from a tactical point of view). The time to reload an entire drum will be comparable with the current full reload time, or even a little longer. But at the same time, you can start firing without waiting for the automated loading to fully complete.

Q: Can we expect working radars for SPAAGs?
    A: Yes, and it’s possible that they’ll arrive in one of the large updates soon™. There’ll be an optional lead compensation marker that switches on at a certain ranges.
  • Kissssss0 #34910
    :D
  • CHaooSS
    Mondom megyek arcadeba lőni repülőket AMX-30al :D Bele se merek gondolni mi lenne, ha a valós 40fokos emelkedése lenne

Viszont lőszerrel valamit kezdeni kéne... maradhat 360mm átütés, de legyen már akkor heat-fs mert ez az alap heat sokszor egy nagy vicc
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.08. 22:26:43