Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #34872 "meg mondjuk végre elfelejthetnék az axis vs allies matchmakinget mert ma hosszú idő után mentem pár kört Kpz-vel és 4verség után 3nemzet ellen megint úgy döntöttem, hogy hossszzúú időre hozzá nem nyúlok megint"
szerintem ez már nem fog változni, nagyon sok új tankot kaptunk az elmúlt 3 évben de ezek többsége a szövikhez ment vagy a ruszkikhoz miközben a németek megrekedtek a fejlődésben 7.0-ig, kb már minden boldog boldogtalan ismeri a német tankok gyenge pontjait de a német tanokkal játszóknak még mindig problémát okoz belőni egy amcsi t29 vagy t34 nehéz tankot.
7.0 német tankoknál pedig még jobban meglátszik ez mert még midig ugyanazzal a párduccal és királytigrissel megyünk mint amivel már játszottunk 6.0 és 6.7 között csak annyi különbséggel hogy kaptunk "jobb" ágyúkat a tankokba, közben a szövik ruszkik már korai hidegháborús tankokkal jönnek...
(ja tényleg volt egy japán tank ág is hozzáadva a németek mellé... hát nagyon sok vizet zavartak mint ne mondjak)