37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#34868 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
CHaooSS #34867 Type 74-nek vannak modernizált változatai. Fórumon sokan mondták a G verizót
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bár van egy érzésem, hogy Japánok akkor kapnak amikor jönnek újabb modellek mint a Leo 2AV, XM1 stb.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.01.26. 16:34:04 -
#34866 A 74 es tipust kesobb rendszeresitettek a t64 nel. A valosagban is elavult lett mire szolgalatba allitottak, ez a jatekban latszik, egy t64 ellen eselye sincs semmilyen teren.. de legalabb ez szerintem nemikepp hiteles is, a valosagban is egy hulladek vol. Amugy meg mit kaphatnanak meg a japok tier 6 ban? Normalis raketasuk sincs.. -
CHaooSS #34865 Japcsik meg franciák előbb kapjanak rendes tier 6-os tankot..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.01.26. 13:07:22 -
#34864 A japcsik meg a britek nem fognak kapni tier5 os premium tankot? Tud valaki valamit errol? -
Valka #34863 Sikerült klánt találni? -
Kissssss0 #34862 ismerős az érzés, múlt évben én a ferdit maxoltam ki fullra és kész kiszenvedés volt mire meglettek a fontosabb modulok.
kitartást a tankhoz :D hosszú az út a FPE poroltóig :D -
#34861 Nincs gondom magával az eredményességgel, hanem csupán azzal van a gebasz hogy alap, csak a javító van meg rá! Szerintem fullosan jobb lesz mint a leo csak kb majd 2 hónap múlva.. Így alapként kurvára használhatatlan, de remélem megéri ez a sok szopás érte.. -
Kissssss0 #34860 ez az stb1 kezd egyre jobban úgy hangzani mintha egy hosszú csövű pz4 tank lenne tier 4-ben.
én sokat szenvedtem a pz4 tanokkal mire rájöttem hogy ezek igazából nem is tankok hanem inkább tornyos tankvadászok, éppen ezért én inkább felveszek egy jó tüzelőpozíciót és megvárom hogy a t34 tankok nekiálljanak rohamozni... ezt a taktikát alkalmazva már is jöttek a 4 meg 5 killes csaták.
fogalmam sincs hogy ez a taktika beválhat e de az fix hogy változtatni kell a taktikádon ha ennyire nem megy a játék vele. -
#34859 Ugyanez van nalam is az STB 1 el. Annyi jo dolgot tudok csak elmondani rola hogy az apds ha loszert talal mindig robban!, de ennyi kifujt. -
RODLEE #34858 Szenvedek ezzel a LEO 1 el, de minden keresztbe hosszába átlövi, az alap lőszer meg alig üt á valamit!
Nem tudom mivel változik a helyzet ha el szenvedem magam a szárnyas lőszerig?! -
Kissssss0 #34857 közben az event mellet csináltam a war bond küldiket is, egy pe-2-205 repcsi landolt a garázsban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#34856 Köszi! Azért is kérdeztem, hátha van aki komolyan gondolja a csapatjátékot és csatlakozni lehetne hozzá-hozzájuk. Szeretek nyerni, de nem mindíg a saját elsőbbségem a lényeg. Ha jól össze tudunk dolgozni, akkor akár csalinak is kimegyek egy légvédelmivel az ellenség közé. Az ökörködés, másik vízbe lökdösése stb. viszont felesleges szerintem. Ezt csak úgy tudom kiszűrni, ha ismerem a csapatomat. -
Kissssss0 #34855 vannak magyar klánok(ha használsz nagyítót:) de sajnos vannak olyan emberek is ezekben a klánokban akik inkább azon vannak hogy megkeserítsék a saját honfitársuk játékát, volt már nem egy példa itt a topikban hogy néhány régi itteni fórumozó megosztotta a saját replay-t hogy bizonyítsa egyes klántagok viselkedését.
szóval csak óvatosan hogy hova csatlakozol. -
#34854 Van olyan csapat akikhez lehet csatlakozni? Jó volna összeszokott csapatban játszani. Kezd elegem lenni az olyan random csapatokból ahol csak a csapattárs akadálíozása a cél poénból. -
RODLEE #34853 Gondolom mert azért. mert egy HUSZKA se játszana vele!
-
RODLEE #34852 Amúgy! Miért nem tud egy egy német cég egy reális WW II ilyet csinálni? Erre veri a faszukat az orosz párti gyökerek mennyire jókK!
-
RODLEE #34851 Egy kérdés csak! Megvan a LEO 1 már csak a szárnyasbetét löszer hiányzik! azzal javul? -
Kissssss0 #34850 az szép, talán két három évvel ez előtt nekem is lett volna türelmem ehhez... de inkább hagyom a francba, egyék meg a veterán matricájukat gazsiék. -
Ludowik #34849 Én gratulálok a kitartásodhoz,de a csiguszosok nem igen köszöntgetik meg az ilyesmit. -
#34848 Ezt a japan 5 -os rangot komolyan gondoltak? Arkadrol beszelek.. Stb1 7.7 es nem tudsz mit tenni melle! Ho ri? 8.7 be feldob semmire nem valo, tajp 61? Hagyjal mar... es a 8.7 es tajp 74 is ugyanez.. Hasznalhatatlanok arkadba! Normalis raketas sincs ezeknek, kivancsi leszek a japanok jovojere a wt ben hogy mit fognak kapni. -
#34847 És az ezeredik napon... azért legalább valami vállveregetést vártam volna. :)
-
#34846 A Br 2.0 közül is csak egy mérsékelten használható tank van. Az AMC vagy mi a fene. Azzal meg kifejlesztettem az M4A1-et. Az legalább normális. B1-es ágat is már csak a Shermannal kezdtem el húzni. -
Ludowik #34845 Ezt èn is megdöbbenve tapasztaltam. Egy T.70esre rá lőttem olyan 300 ról az meg várt és várt, pedig hspàncélon lőtem, de lepattant az is. Majd egylövésből elintézte hogy megüssön a guta!
-
Kissssss0 #34844 kipróbáltam a tier 1 francia tartalékos tankokat... ez valami katasztrófa, mindent amit a japán tier 1 tankokra mondtam múlt évben azt nagyrészt visszavonom, a csigaevők viszik a hulladék tank gyártás első díját tier 1-ben legfőképpen ezzel a sa18/l21 krumplivetővel amit rászereltek két tankra is . -
#34843 Ráadásul ez az M4A4 (SA50) egy Izraeli M4 fejlesztés francia löveggel. Az ötvenes évek közepéről. Ráadásul a neve hivatalosan Sherman M-50 volt.
Be vannak baxva ezek az orosz retardáltak...
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2018.01.20. 10:29:06 -
Ludowik #34842 nerf lesz -
Kissssss0 #34841 én is meglepődtem mikor befejeztem az utolsó modul fejlesztését is, nagyon gyorsan meglettek, berlin, köln, poland, stb, pályán kész öröm szívatni a lassú ruszki meg német nehéz tankokat egy jó fedezék mögül, nyitott pályákon is egész jól el lehet boldogulni vele csak nem szabad mutogatni a tank testet túl sokszor.
fura alak* nem csak az átütése jobb de még a lövedék sebessége is nagyobb 1000m/s és ráadásul könnyebbek is 6.4kg, mi lesz akkor ha berakják a 105milis verziót? ajjaj :DD -
#34840 10mm -el jobb a francia átütése, mint a Firefly -nak. -
gstup #34839 Régen játszottam már!Viszont a Firefly-t de szerettem. :) Meg is vettem anno a brit pérmiumban. :) -
Kissssss0 #34838 nagyon jól tudom én is, sok 5.3-as sörmit kilőttem már én is a tigrisemmel.
épp tegnap este fejeztem be a briteknél a sörmi firefly moduljainak a fejlesztését, azt lőttem át akit akartam se a kv-1 se a tigris nem jelentett problémát jó kezekben egy igazi darálógép tud lenni, de ugyanakkor úgy kellet rejtegetnem a tankot mintha valami törékeny porcelán tányér lett volna... még az ostwind is probléma nélkül tudott pennelni a front páncélzaton keresztül(sofőr meg a géppuskás feje magasságában) a többi tankot meg már meg se említem.
btw a firefly is 4.7-en van. -
#34837 5.3 -ban igen is gyenge a páncélzata, a sima Tigris és/vagy az orosz 85mm -esek röhögve szedik ki szemből, sokszor egy lövéssel. -
BaleniX #34836 A routerrel semmi gond, netezés közben nincs gond, ott is max csak 180ping-ig dob fel ha terheltebb a hálózat. Érdekes módon ma kevesebb ping dobálás volt. -
Kissssss0 #34835 valószínűleg a szarabb testpáncélzat miatt van 4.7-be a sa50, a frontpáncélzat teli van gyenge pontokkal míg az amcsi verzió 5.3-on nem szenved ilyen hátrányokban, sa50 iged durva pofonokat tud osztani a fejlesztett lőszerrel. -
Kissssss0 #34834 nekem ilyet akkor csinált mikor kezdte megadni magát a ruterem, egy gyors csere után megoldódott a probléma, ha van valamilyen vírusirtó tűzfal stb védelem akkor engedélyezd ezeknél is hátha. -
fighter_hu #34833 Restart vagy még egy csatát menny és megadja. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#34831 Ha a GAYjin volt akkora köcsög, hogy a 76mm -es M4 -eseket feltolta BR 5.0-5.3 -ba, akkor mi a lófaxért került az M4A4 (SA50) BR 4.7 -be?! Az ugyan ezen löveggel rendelkező papír páncélzatú AMX-13 meg BR 6.0 -án áll....... -
BaleniX #34830 Hát srácok, nekem most lett elegem. A franciás patch óta tapasztalom azt, hogy a pingem kb 2 percenként felugrik 800-ra, majd szépen fokozatosan visszaáll normál értékre. Nem a netemmel van a gond, Gazsiék basznak valamit a szerverekkel vagy nem tudom. Másnál van ilyen? Rohadt idegesítő hogy hirtelen glitch módra eléd rángatózik egy tank és amire megjelenik már ki vagy lőve.
Hova lehet írni supportnak, hogy kezdjenek is ezzel valamit? -
Kissssss0 #34829 kizárt hogy játsszak leo1-el mostanában, éppen elég most befejezni a karácsonyi grindet meg e mellet megcsinálni a war bond shop küldiket is, a t14 és a pe-2-205 közül próbálnék választani mert az a7m1 már megvan a copy paste vackok meg nem érdekelnek.