11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #34827
    már vagy egy éve megvan a leo1 de még mindig nem játszottam vele egy kört se, ugyanakkor néhány napja mentem egy tesztkört(megint) vele és eléggé elszomorító volt a tapasztalatom legfőképpen az ágyúval kapcsolatban... valami élkepesztően pontatlan, a t10m-nek az oldalát nem sikerült eltalálnom tíz lövésből ötször 600 méteren belül, a toronyforgatása mintha egy nehéz tanké lenne és a sebessége illetve a mozgékonysága csak egy hajszállal jobb a phanter2-nél.

valószínűleg jobb véleményem lenne a leo1-röl ha raknék bele expert crew-et meg a modulok is ki lennének fejlesztve de semmi kedvem most kidobni 1millió+ silvert rá, és ráadás képen nem is nagyon tudnék mást berakni mellé.

az egyetlen pozitív dolog amit tapasztaltam az az ágyúhoz való apds lőszer, úgy viszi a legtöbb ruszki tanknak a páncélzatát mint a forró kés a vajat, egyedül csak a t64a-val gyűlt meg a baja.

nem hiszem hogy én játszani fogok a leo1-el a közeljövőben, éppen elég a jelenlegi cumi a német 7.0-ás tankokkal.