37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
CHaooSS #34828 "az egyetlen pozitív dolog amit tapasztaltam az az ágyúhoz való apds lőszer, úgy viszi a legtöbb ruszki tanknak a páncélzatát mint a forró kés a vajat, egyedül csak a t64a-val gyűlt meg a baja."
lol.. többet mész vele majd megtudod, hogy apds úgy elvan baszva mint a fene.. már nem tudom mióta megy a fórumon a szidás, hogy miért van ennyire nerfelve..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Így lesz 120mm átütésből 80 körüli ami miatt pattan sokan 60fok fölötti páncélokról
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.01.16. 14:44:30 -
Kissssss0 #34827 már vagy egy éve megvan a leo1 de még mindig nem játszottam vele egy kört se, ugyanakkor néhány napja mentem egy tesztkört(megint) vele és eléggé elszomorító volt a tapasztalatom legfőképpen az ágyúval kapcsolatban... valami élkepesztően pontatlan, a t10m-nek az oldalát nem sikerült eltalálnom tíz lövésből ötször 600 méteren belül, a toronyforgatása mintha egy nehéz tanké lenne és a sebessége illetve a mozgékonysága csak egy hajszállal jobb a phanter2-nél.
valószínűleg jobb véleményem lenne a leo1-röl ha raknék bele expert crew-et meg a modulok is ki lennének fejlesztve de semmi kedvem most kidobni 1millió+ silvert rá, és ráadás képen nem is nagyon tudnék mást berakni mellé.
az egyetlen pozitív dolog amit tapasztaltam az az ágyúhoz való apds lőszer, úgy viszi a legtöbb ruszki tanknak a páncélzatát mint a forró kés a vajat, egyedül csak a t64a-val gyűlt meg a baja.
nem hiszem hogy én játszani fogok a leo1-el a közeljövőben, éppen elég a jelenlegi cumi a német 7.0-ás tankokkal. -
CHaooSS #34826 6.7-7.7ig nyomtam reálba meg simbe amcsikkal és németekkel.. azóta visszaszoktam rájuk és most nyugodtabb az életem :D
A másik meg az, hogy hull break 90%-ban nem akar működni...
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.01.16. 14:25:09 -
RODLEE #34825 Épp most lett meg nemrég a LEO 1-es(7.7) vélemény?
Vagy ezt a magas BR-es játékmenetet felejtsem el!?
Német 4.0 BR körül szoktam mozogni ott még talán élvezhető a dolog! -
#34824 Cirkusz! A gaijin emberei meg a bohócok.. -
fighter_hu #34823 Ez a hülye feathure már bent van egy ideje,főleg az olyan tankok szívnak vele amiknek a lőszer nagy része egy helyen van mondjuk az elejébe pl t44-ek ,t54-ek,centik,leók stb ha túl is élik az ammo lövést nem tud vissza lőni mert nem maradt mivel :( . -
#34822 Ekkora egy fasszopo jatekot te.. Nem eleg hogy a japok semmire nem jok 6.3 ban nem nem nem.. Meg hereljuk ki oket jobban hogy biztos melytorok legyen! Sta 1 Sta 2 M41 bulldoggal jatszok. Ha tul is elek 1 talalatot, kiirja ez a buzi jatek hogy ammonition lost! Basszad meg az anyadat! Ha a motorom talalja el rontgen nezetbe semmi baja a loszernek megis elfogy! Mi a fasz ez? 10 bol 9x ez van.. Igy aztan lehet jatszani.. (csak a japoknal tapasztaltam ezt) -
#34821 Hogy érted, hogy russian bias? Melyik szinten? Mivel nem tudsz gyözelmet elérni? -
CHaooSS #34820 Russian bias kezd nagyon kezelhetetlen lenni.. szimulátorban és rb-ben sem tudok 30%-nál jobb győzelmi arányt elérni... -
#34819 Azt hol lehet beallitani hogy a tobb agyus gepeknel (type 60, m50 ontos) ha kattintok akkor csak 1 agyuval lojjon? Mert igy eleg haamr elfogy a skulo.. -
RODLEE #34818 Hello mindenki!
Rég jártam erre, meg a játékban is, mert rakoncátlankodott a pécém!
Volna egy kérdésem, vettem egy PS 4-et, amin egy inviteles email cimre reggeltem be a masinát!
Letöltöttema War Thundert rá ami persze a full alap cuccok vannak, mivel a pécén anno régen nem tudom,nem emlékszek már, miért egy citro mailra reggeltem be a játékot, és ott van minden eddig megszerzett járműveim, de a PS4 en mikor elindítom nem lehet beirni az email cimet! Nem lehet valahogy átvinni az acountomat az inviteles emailra, vagy nem is tudom hogy kérdezzem?! -
Kissssss0 #34817
ennyire hulladék lett a pe-8 5000kg-os bombája? -
fighter_hu #34816 Én is csinálom, repcsi pik pak megvan ,tank szívásabb de mind megvan. -
#34815 GF -ben (nekem) könnyű, AF -ben meg szopat a gém..... -
Kissssss0 #34814 én se mondtam azt hogy jó tank lenne :) csak azt írtam amit láttam másoktól.
(valaki csinálja itt rajtam kívül az event feladatokat? szerintem most igen csak könnyűre sikerültek) -
#34813 Szerintem nagyon jol mozog foleg lenduletbol (mar ha fullos) ... Konnyu tankkal se lehet leforogni, brutal hogyan fordul.. 1-2 mp alatt megteszi a 180 fokos kort! (A plusz suly miatt szerintem meg a sima pershingnel is jobban mozog)Pattintani is tud a tornya hull downba de a teste nem igazan.. -
#34812 Felszaz csatanal jarok az sta 2 vel szi te mar fullos de semmi valtozas. Ugyan olyan lomha es esetlen a mozgasa kifulozott teljesitmeny novelo modifikaciokkal egyutt.. Kb 10 csatabol 1x 2x talalkozok olyanokkal akik szinten sta 1 sta 2 vel jatszanak ezen a br en. Semmire nem valo hiaba uti at az is 6 ost is.. baszhatod.. nem is ertem miert szoptatom magam ezzel a szarral.. -
robi3 #34811 én ezzel a T26e1-el sem vagyok megelégedve, alig tud mozogni ráadásul az a sok plusz lemez sem számít túl sokat ahogy észrevettem -
Kissssss0 #34810 nincs meg egyik se nekem és ahogy látom nem is örvendenek nagy népszerűségnek, amit észrevettem az az hogy a legtöbben felkeresnek valamilyen jó tüzelő pozíciót az adott pályán és addig kempelnek amíg ki nem lövik őket vagy rákényszerülnek a helyváltoztatása.
442 lóerős motorra jut 34 tonna súly, leo1 féle játékot el lehet felejteni az is biztos. -
#34809 Ez a japan Sta 1 meg Sta 2 valami vicc. Olyan a mozgasa mint egy nehez tanknak, lendulet nelkul keptelenseg iranyt valtani vele, emelle pedig egy 3.7 es m10 is ugy bevagja barhol hogy orom nezni.. Mindez 6.3 ban! Egyik legrosszabb tank a jatekba az Sta, komolyan nem ertem, a valosagba is ilyen tre lett volna? Vagy csak a gazsi baszta el ennyire? -
#34808 Lehetne, ha nem papír lenne. Például ha megkapná azokat az extra láncszemeket mint kiegészítő páncélzatot (Add-on Armor), amiket az M10 megkapott 2 egész BR -el lejjebb. -
BaleniX #34807 Nekem nagy kedvenc mai napig az M36. Nagyon lehet vele darálni! -
#34806 M18, Walker Bulldog, T92 jó lehet Rb fun-ra (utóbbi 2 stock-on nem annyira). Ennél kisebbek szerintem kevésbé. Ha tier 2-3, akkor pont a T-34-ek, amikkel jól lehet szórakozni. -
sebi89 #34805 német tankok mellé keresek egy ágat funolni
az amcsikra gondoltam, a light ág miatt. a top tier nem nagyon érdekel
az lenne a kérdésem hogy az amcsik 1 az 1 ben elbírnak az oroszokkal ? tudom hogy russian bias
pl t34 , t54 ellen van e jó gépük az amcsiknak? -
xmanhun #34804 nekem is szokta csinálni a ping ugrálást!! nekem néha 1000-re is felugrik!!! -
BaleniX #34803 Valaki tapasztalt az elmúlt 1 hétben ping dobálást? Mostanában nagyon szeret felugrani 400-500-ra, majd szépen visszaáll normál értékre. Ráadásul minden meccsben. Vagy csak a szolgáltatómnál lehet gebasz? -
Kissssss0 #34802 közben megnéztem az egyik youtuberes(dita) videóját és ő se tudta használni az m6a1-en lévő 37milis ágyút, bezzeg a két külön toronyba szerelt ágyúkat lehet használni mint pl SMK és társai, fogadni mernék gazsibá elbaszott megint valamit.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.01.01. 22:51:36 -
CHaooSS #34801 Nekem semerre sem mozog pedig régen működött... -
Kissssss0 #34800 van valakinek valami ötlete hogy mikor átváltok a másodlagos fegyverzet használatára(pl:maus 75mm) akkor miért nem tudom jobbra és balra mozgatni a tornyot?
az ágyút sikerül fel és le mozgatni és lőni is de a toronymozgatást sehogy se tudom működésre bírni. -
Kissssss0 #34799 én azt vettem észre hogy minimum 2 killnek(vagy sok assist) és egy zóna foglalásnak meg kell lennie csatánként hogy meglegyen a 70% aktivitás, máskülönben sosem megy 70% fölé a százalék mutató. -
#34798 Szinte csatáról csatára meg kell kérdeznem mostanában: A GAYjin kedves édesanyja hogy tetszik lenni?
-
#34797 -
#34796 Végre meglett a prémium Ki-96 küldizésből.
Más: Kibaszottul nerfeljék az összes Jetet a szutyok Migek kivételével.
Végig tartom energiafölényem a játék alatt, de semmit nem tudok eltalálni zuhanórepülésből. Aztán kis figyelmetlenség és a földbe csapódás a vége, persze ugy, hogy csak icipicit kifordul a célpontom alolam.
Egyáltalán honnan vesznek észre, hogy lecsapni készülök? Nem is kell megeröltetni magukat mivel sebességem olyan nagy(légfékkel), hogy esélyem nincs lekövetni a kikerülőmanővert. -
Kissssss0 #34795 ezért kell minden szirszar jelöletlen roncs tankot legéppuskázni lehetőleg úgy hogy valamilyen külső modult sebezz(ágyúcső, lánctalp, stb...) mert ha csak simán a páncélzatot találod el akkor nem fog találatot jelezni a gép. -
#34794 Ha van prémiumod, akkor a testreszabásnál van egy csík a festés mérete felett, hogy milyen a tank állapota. Teljesen felhúzva újnak tűnik a tank, ha meg 0 akkor rozsdás meg rohad stb... De csak ha van prém a fiókodban! -
#34793 sziasztok!
lattam youtubon egy olyan skint ami "halottnak" hitt tankot mutat de közben élt és lőtt is ki és játékoson volt. Ez hogyan lehet? van még most is meg lehet valahogy szerezni? egyébként realisticben nem kis csalásnak szamit egy ilyen... -
sebi89 #34792 köszi -
Kissssss0 #34791 csak a war bondot tarthatod meg, a shop level és a special taskok törlődnek. -
sebi89 #34790 Hali
Lenne egy kérdésem a warbond rendszerrel kapcsolatban, ez az egész minden hónapban resetelődik? mármint a megszerzett pontok és a special task medalok, vagy lehet továbbvinni? -
fighter_hu #34789 Be kell jönni a végére tier III-al akkor számolja csak, azért ugrottunk át a végén wirbelbe mi is.Nem olyan mint golden wagernél hogy elég ha csak bent van de használni nem kell.