11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #34666
    Ez az új patch mennyire egy bugos szar....... pár példa:

1.) Ha egy a csapatod által uralt foglalási ponton belül vagy, akkor mindig feldobja, hogy nyomd meg az R betűt a javításhoz, még ha tökéletesen sértetlen is vagy. Nem nagy bug, de zavaró.

2.)
    a.) M6A1 -ben (valószínűleg a többi több löveges tanknál is) ha mozgatod a kurzort, célozgatsz jobbra balra, akkor a másodlagos löveget nem mutatja mindig töltöttnek, ráadásul csatánként változóan, hogy milyen mértékben. Pl. volt, hogy csak ha jobbra kezdtem célozni, de 100% -ban, de volt, hogy minden irányban, de véletlenszerűen ugrált a kijelzés, hogy töltve van, meg hogy nem.
    b.) Lövész négyzetben nem mutatja a másodlagos löveg töltöttségét egyáltalán....

AF -ben repkedtem egy keveset a Fw 190 A-8 -al, mert hogy ugye első győzelem 5x rp, és még eléggé csehül állok ennek a fejlesztésével. Külső nézetből a motorhang.... Attól féltem, hogy bármely pillanatban leállhat a motor, olyan beteg hangja volt...........
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.11.02. 07:25:12